Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://igg.me/at/ubuntuedge Eger cikarsa devrim yaratir. Cok ilginc bir hareket olmus ama. Alayim dedim ben de ama benim icin hayati onem tasiyan iki program (hayati derken konusma disinda telefon kullanimimin %90'ini olusturuyorlar) Rdio ve Audible'in olup olmadigini ogrenemedim, dokunmadim. Ama cikarsa iste kullanici ilk kez boyle bir donanimi fundlamis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ubuntu'yu yapan firma Ubuntu akillitelefonu yapacagim kendim diyor ve 32m$'lik fundraiser aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 $32mil ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 telefon için kickstarter yani oha hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bir de su var ama, daha cikali 2 saat olmadi ve 285k$'da su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Telefon ayrica Ubuntu PC islevi de goruyor monitore bagladiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hardware olarak iyi kasmışlar şuan örneği yok mesela sapphire glass 4gbram, direkt 128gb hafıza suan yok ama bu telefon çıkana kadar tüm amiral modellerde standart olur bu özellikler ouya da kickstarter ile baslamıştı herifler cıkartana kadar donanımı eskidi bunlar 32m toplayana kadar bide 32m çok değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mayis'da vereceklermis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 birazcıkta telefonda xorg.conf ile cebelleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 dual boot varmış ama nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Hangi devirde kaldin abi? Xorg.conf kalkali asir oluyor. Artik tum grafik ayarlari otomatik. Eger ince ayar istersen kendin aciyorsun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hadi ya :D valla çok uzun zamandır bakmıyorum ubuntunun yüzüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Her Linux'de kalkti, Arch filan da sormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 may 2014: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 fiyat makul gayet iyi alet...de 32 milyon ne abov. indiegogo sabah akşam dua ediyordur heralde başarsınlar diye ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bir de pili geçiştirmişler. tahmini bişey söyleyeydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 OHA 30 saniye önce 565k'daydı bi refresh attım 574k oldu. Tutarsa tam bi sosyal devrim olacak crowdfunding için öeh edit: her 1 dakikada 10k akıyor 1 nisan falan desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Oha ne hizli artmis be ahahah. Ilk baktigimda neredeyse sifirlardi. Yeni acildigindanmis demek ki sdfs. Adamlar 6-7 saatte 1 milyonu gecmis. Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 32 milyon doları toplayacaklarını düşünüyorum bu arada telefon fazla kalın gibi geldi umarım 9 mm'den daha kalın değildir. - Kalınlığı 9 mm'ymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 $2m oldu =) developer olsam aninda girerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 millette ne para var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 telefon olarak kullaninca pil omru simdikiler kadar olacaksa ekrana takinca bir macbook air kadar gidecekse basarili olur umarim yoksa bonbanin ucuna taramali takalim projesi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 %10'u fundlandi. Olur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi 24 saatde 3m çıktı yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar