Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurt? ev?

uncla

Öne çıkan mesajlar

Biz bi kız arkadaşın odasına girmek istedik ( yurt değil öğrenci eviydi ) almadı şerefsizler , halbuki kötü bi niyetimiz yoktu hehe..
Bi de içki almıyolarmış içeri , ne anlamı kaldı ki o zaman ?
Tek başına eve çıkmış olan bi arkadaşımız var neyse ki ona gidiyoruz biz de[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt çekilmez. Ev kraldır, her istediğini yaparsın. Tamam, temizlik yemek dert gibi görünür, ama organize olursan acayip eğlenirsin.

Gerçi ben hala anne-baba yanındayım en kralı. Kendime kat açtırdım ehehehe, dubleks eve taşındırdım lisenin başında, kendi kapım, ufak mutfağım falan var, ne karışan ne soran, ama yemek var, aile yanında ne zaman istersen ooooh...
Bir kız atılmıyor :) Ha bir de babamın uykusu çok hafif, geceleri buzdolabını yağmalamaya inemiyorum :) Tüm derdim budur yani.

Seneye inşallah üniversite bitip de çalışmaya başlarsak, ayrı evi de tadacağız bakalım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi nedir bu her ayrı eve çıkayım mı konusunun altında eksiksiz eve kız atma muhabbeti hasta ettiniz lan beni (aha landa deddirtiniz) neyse ben çıldırmadan ders çalışmaya gidiyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth kardeşim,
Üniversite yıllarında gençlerin ayrı eve çıkma fetişi nedendir? Anne- babadan uzak kalmak için. O niye? Doya doya içip, arkadaşları eve doldurup, eve kız/erkek atmak için.
Yalan bir şey diyorsam beni düzelt. Nedir derdin kardeşim?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi ben eve çıkıyorsam bu tek başıma yaşayıp yaşayamadığımı görmek içindir, hemen aç kudurmuş insanlar gibi elime geçen özgürlüklere saldırıpta işin suyunu çıkarmak için değil, ailem ile birlikte nasıl belirli bir seviyede yaşam sürüyorsan yine aynı yapıyı oluşturabilmek (yada en azından bunun olup olmayacağını görmek) içindir. Her neyse görüşler değişir ama yinede kamulsa bir forumda olduğumuzu unutmayalım...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ev iidir güzeldir.Kendini rahat hissedersin ama yurtta pek sanmıyorumki kendini rahat hissedersin.Ne biliyim bir sürü öğrenci yok 12 de gelmek yasak banada tuhaf gelio.Bu arada anne ve babadan ayrılma olayına gelince deli hacı ben başka bi eve geçince onlar kendilerini daha ii hissederler.Evladımız artıkın büyüdüde ev tuttu gibisinden yoksa içleri rahat etmez hiç ay oğlum ceketi giy üşüceksin ay doncan evladım öyle dışarı çıkılırmı gibisinden telaşlanırlar buda onlara yük olmazmı:)[signature][hline]The Dwarf Paparnoz abaza cüce
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle ev yurt hayatını falan gör derler genelde de tavsiyem sana
özel yurda git senet imzalama 1 hafta gor zaten 1. haftanın sonunda hadi arkadaşlar eve çıkalım diceksin onun için senet yaparsan sonra çıkamaz bizim gibi 1 yıl çekmek zorunda kalırsın kesinlikke ev diyorum başka bişeydemiyorum[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes ev demis de sora 2 dkda 90 mb cektim diyince ben de isterim diyosunuz yok oyle =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...