Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Dunyanin gereksiz ulkelerinden biri evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 allah için iranlı kızlar çok güzel admgod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 La 2 foto gordunuz iranli kadinlar guzel dediniz. Guzel degil demiyorum da, kocaman ulke guzeli de cirkini de vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Esh said: Dunyanin gereksiz ulkelerinden biri evet. Türkiye veya herhangi bir ülke çok mu gerekli? Gereksiz ülke ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Biz irandan da gereksiziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Bence de ülkeler gereksiz zaten. Ama ülke derken, devlet ve yukarıdan aşağıya olan hiyerarşik örgütlenmeden bahsediyorum. "Ülke" diye tanımlanan yerdeki insanlar ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 6 milyar insanin da 5.5 milyari gereksiz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 500 milyon gerekli insan var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Yanlis oldu evet. 5.99 milyar insan gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 BonePART said: abi Türkiyede yaşayıp daha kara kadına özenmek nedir anlamıyorum etraf kara saç kara gaş kara göz hatun dolu avrupaya özeneni anlarım sarısı kızılı burda yokta iran ne anasınıs atıyım Türkiye'de hep siyah saçlı siyah gözlü var diye Monica Bellucci'ye güzel demiycek miyiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Monica bellucinin turkiye ofisi oya aydogansa ozenmeyeceksin tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 BonePART said: abi Türkiyede yaşayıp daha kara kadına özenmek nedir anlamıyorum etraf kara saç kara gaş kara göz hatun dolu avrupaya özeneni anlarım sarısı kızılı burda yokta iran ne anasınıs atıyım bu ne tırt logic ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Iranli ogrencilerin bi gueupla tura gitmistik 2-3 ay once, tur boyunca bizim kezbanlar "cok killilar, kara kurular, boya kupu bunlar direk, cingene direk bunlar, gak gul abuk subuk dilleri var, igrenc giyiniolar renkli renkli iyyyy, kaslarini bile almayi beceremoyorlar, ben gordum bu salaklardan biri sabah tuvalette biyiklarini jiletle aliyordu!!!" Seklinde daha aklima gelmiyen bilumum hakareti dizdiler ki dutchlara bile bu kadar zalim giydirmiyorlardi O zaman iranli kizlarda gercekten bi isik var dedim iste eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 KuddusiMavra said: Soris said: 2. bir iran çıkartması yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ben önceden gitmiştim. Çetin abiye inv atıyorum şu an. Oda gittiydi sanırım. önce pasaportumu bitirip yenisini çıkartmam lazım gözüm,geçen ay israildeydim,iran vizesi ile israile girince 3.5 saat öttürdüler beni. israil vizesi ile irana girmeye kalkarsam sanırım birkaç sene çıkamayabilirim iran'dan. Abi ikinci pasaport alabiliyorsun emniyetten . Birini emanete bırakıp , öbürüyle devam ediyorsun. İran , İsrail aynı pasaportla girilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kithnos_1 said: KuddusiMavra said: Soris said: 2. bir iran çıkartması yapalım mı arkadaşlar ne dersiniz ben önceden gitmiştim. Çetin abiye inv atıyorum şu an. Oda gittiydi sanırım. önce pasaportumu bitirip yenisini çıkartmam lazım gözüm,geçen ay israildeydim,iran vizesi ile israile girince 3.5 saat öttürdüler beni. israil vizesi ile irana girmeye kalkarsam sanırım birkaç sene çıkamayabilirim iran'dan. Abi ikinci pasaport alabiliyorsun emniyetten . Birini emanete bırakıp , öbürüyle devam ediyorsun. İran , İsrail aynı pasaportla girilir mi :D Yav girilmez işte, ben de onu diyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Daha önce söylendimi bilmiyorum ama bu haber başlığına her bakışımda iron maiden odaları diye okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohaybetion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ne yazık ki bunlar bastırılmış duygular. Dünya gittikçe globalleşiyor ve istesen de istemesen de etkileşim hızla yayılıyor, artıyor. İranlı gençlerin yurtdışına imrenip bu yaşam odaları, tepkiye dönüşebilir ki gittikçe şiddetlenecek bence. 1979daki gibi bir devrim daha görsek şaşırmayız heralde, yaptıkları hatayı geç de olsa düzeltebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar