forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 semih'i vucut için sequo çalıştıracakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Zep said: Arda fenere neden gitsin yaa yazarken bi düşünerek yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Evet fener suan zaten bir anzhi sanki GS'nin veremeyecegi parayi mi vericek. 6 verse bile arda 4.5 5e gsye gelir fatih terim varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ekmek parası hacı 4 sene kontratta 12 milyon tl fazladan kazanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ekmez parasına dünya başına ykilir ama huzur muzur kalmaz. Ya allah aşkına arda türkiyeden kaçma kaçtı zaten herif medya yüzünden gelirse fenere mi gelebilir mi. Ayrica gs neden vermesin fenerin verdiği parayi onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 çünkü parayla kandırmak zorunda değişiliz atleticodan 6 mı alıyor ki biz verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 fenn said: Beylerrr said: Dilmen, Galatasaray'ın bu sezon gerekli transferleri yapmadığını ifade ederek; "Chedjou'nun katkı sağlayacağını düşünmüyorum" dedi. http://www.gsgazete.com/futbol/simdi-de-chedjouya-salladi-h1840.html Tesekkurler sn dilmen. Sayenizde tas gibi defansimiz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Zep said: Ekmez parasına dünya başına ykilir ama huzur muzur kalmaz. Ya allah aşkına arda türkiyeden kaçma kaçtı zaten herif medya yüzünden gelirse fenere mi gelebilir mi. Ayrica gs neden vermesin fenerin verdiği parayi onu anlamadım ben Arda gs de iken Aziz bi sulanmıştı Arda ya yanlış hatırlamıyorsam! Adam o günlerde bana bıraktığı izlenimler için söylemiştim. Aziz kafayı taktı sanırım Ama nete bi baktığımda doğru mu yalan mı bilmiyorum şu haberler de dolanıyor. Bu haberleri önceki yazımdan sonra gördüm. said: Galatasaray'ın da istediği Arda Turan için adeta bir serveti gözden çıkaran Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önümüzdeki hafta İspanyol kulübüyle pazarlık masasına oturacak ve en önemli hamlesini yapacak http://haber.stargazete.com/spor/aziz-yildirimdan-arda-turan-seferi/haber-781768 said: Aziz Yıldırım 10 numarayı Arda Turan için mi ayırdı? Aziz Yıldırım'ın "Flaş transfer yapacağım" dediği futbolcunun milli takım ve Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan olduğu öğrenildi. Hatta Alex'ten boşalan 10 numaralı formanın Arda için bekletildiği belirtiliyor. Çılgın rakamlar dilden dile konuşulurken Galatasaray'ın bu hamleyi öğrenerek harekete geçtiği de gelen haberler arasında... http://skorer.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-10-numarayi-arda/fenerbahce/detay/1748807/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 olimpiyatta maç izleniyor mu düzgün derbileri orada yapalım, gelen fazla parayla futbolcu alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Khala'nın koyduğu videoda arda napıyor anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 fener tribününe 3lü çektiriyor bi olayı yok videonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 kazım biraz defans kastırıp hamit'in yerine monte etse terim ne iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Oraya alper gelecekti işte ama hayatının hatasını yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Umarım bunu daha iyi anlayacağı günlerde gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 akşam bi kısmını anladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 niye ki aziz mapusa düşünce ersun yerine lucescuyu getirsinler fener toparlanır 1 senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 abi lucesku gayet iyi değil mi shaktarda neden bıraksın takımını? evet lucesku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 gs den intikam almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 gak dedimi 20 guk dedimi 30 milyon euroluk Brezilyalı alıyor başkanı, bırakmaz bu yaştan sonra o rahatı da gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 erman nasıl oynadı hazırlık maçlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: gak dedimi 20 guk dedimi 30 milyon euroluk Brezilyalı alıyor başkanı, bırakmaz bu yaştan sonra o rahatı da gelmez alıyor ama luçeşçu zarar ettirmiyor ki aksine dünyanın parasını kazandırıyor niye almasın ? hatta ben eminim ki luşeşçu da para alıyordur sattıklarından o çingen bundan sonra başka yerde takım yönetemez eğer hedefi para ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 said: Galatasaray Yönetimi, Burak Yılmaz için istediği bonservis bedelini belirledi. Yönetim, Burak Yılmaz için 17 milyon avro bonservis bedeli talep ederken, 7 milyon avroyu peşin, kalan 10 milyon avroyu da bir yıl içinde istiyor. http://www.gsgazete.com/futbol/bonservis-bedeli-belirlendi-h1857.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Az. Arda en az 20 (Aslında daha fazla lakin geçmişten takarları var 4-5 milyon bize) Bruma da 7-8 edeceğine göre en azından 21-22'den aşağı bir miktar olmamalı satılacaksa. 4-5-1'e sorunsuz geçişte önemli olur bu hamleler. Bruma'yı da hem sağda hem de yedek forvet olarak bir şekilde değerlendiririz Eternal'lık yapayım bi: Ligde; Nando Hamit-Chedjou-Semih-Balta Bruma-Melo-Sneijder-Selçuk-Arda Reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ne kadar overrated olduğumuz bir kez daha gözler önüne serildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar