Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

AMK Arda hayırlı olsun diye başlık atmış .

Umarım gelmez . Statükocu , hizipçi tavırları ile GS'ye en büyük zararı verip , basıp gitmişti.

Edit : Hele de Drogba'nın , Sneijder'in , daha da önemlisi Selçuk'un olduğu bir takımda , ben abi oldum , en kral benim , kaptan da benim tribine girerse , sağlam bir küfür ve protestoyu hak eder. Neyse ki , tam bir pro Ünal Aysal var , saçmalarsa öbür sene satar diye umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Arda objektif olarak baktığımızda bu takıma ekstra şeyler katarak acayip güçlendirebilir ama işte eski halini bildiğimizden emin olamıyoruz. Gerçi faktörler değişti artık GS çok değişti, FT var bir kere, en azından Arda'nın poposunun tepelerde gezmesine izin vermeyecek adam en başta o. Arda'nın oynadığı GS ile şu anki GS mantalite olarak bile çok farklı ki gidip Avrupa görmesi aslında iyi bir durum Arda'nın..

Ama işte takım güzel bir kimya yakalamışken Arda gelip sıçarsa diye korkmuyor değiliz sfsfsf
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sol bek bulsan ne olacak ? Yerli sorl bek yok , yabancı bulacaksın , o zaman da şimdi ki gibi olacak işte. Bi kaç hafta Eboue/Hakan , sonra Sabri/XX oynayacak.

Bu şartlarda fesihi çok maliyetli Riera'yı yollasan , bunu kabul edecek kaliteli yabancı ve uygun maliyetli adam nerden bulucan ?

Bu seneyi böyle idare edicez yapıcak birşey yok. Seneye kadar da TFF gitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...