Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 reçeteyi yazıyorum hamit-selcuk umut-drogba aprabat-sneijder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 orange sport http://www.sportlemon.tv/20130804/vv51fe6d7b7c2679.75199466-614879.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Selçukun belinde ufak sakatlık varmış tedbir amaçlı yokmuş, bu maç için diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 emre girer o zaman. neyse emirates cup'ta yarışmak güzeldi. drogba sneijder falan 30 metreden itelemezse beraberlik bile zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Abi hiç varlık gösteremedi ama gs, topu doğru düzgün ayağına bile alamadı, çok kötü lan. Napoli maçında 3-1 yenilmesine rağmen böyle değildi mesela gayet varlığını ortaya koymuştu gs hiç fena oynamamıştı, dany sağolsun hakkı beraberlik olan maçı BEN BURDAYKEN OLMAZ deyip 3-1 yapmıştı. Porto maçı ha keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 drogder giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 valla yeneriz yeniliriz bunlar olur ama çok bariz hamit takımın el freni. sağ taraf hücumda 0 resmen. tek taraflı hücum ile futbol mu oynanır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sol taraf da çok iç açıcı değil şu hazırlık döneminde. Hakan Balta yaz boyu yatmış, amrabat oynamayı bırak yedekte bile oturamıcak kontenjandan. Kontenjandan dolayı gözden çıkarılmışken tekrar tada gelen kazım çoktan bitmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ceyhunu beğendim bak iyi alternatif melo-ceyhun-selcuk daha iyi gibi sdfs hamit oynamasın da herkese razıyım. fifa'da bile oynatmıyorum ben hamiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 care gercekten drogba arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 drogba kanıtlaması gereken bir şey yok. adam 35 yaşında top kovalıyor emre çolak galatasarayın yedeği genç futbolcu. top kovalamıyor kaptırdıktan sonra. hagi gibi geziyor sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Aynen, ceyhun yektadan daha iyi gibi aslında. Yekta kağıt gibi düşüyor mesela, ceyhunda hiç değilse iyi fizik var. Yeter istemiyorum ben AMA YÜREĞİNİ KOYUYOR, ÇOK ÇALIŞIYOR ÇOK KOŞUYOR oyuncusu. 10 sene sabri izledik daha kaldırmıyor mide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 iki adam girdi bambaşka takım olduk sdfs 2. yarı iyi oynadık hak ettik gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 penaltı penaltı değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 nooldu bitti mi maç? buldum sporx'de anlatım varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 1-1de porto kupayı alıyormuş lan, goller puana sayıldığından. Bir gol daha lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Amrabat mahalle takımında olsa dövmüşlerdi şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 DROGBAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 drogba amrabata trip attı son pozisyonda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 adam tek başına ezdi arsenali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 ahaha bi tane daha atmıs asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ahans sgsagnaşb arsenal totem resmen drogba ya futbol tanrısı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 benim stream geriden geliyor spoiler yiyorum sdfsdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sabri girince oyunun çehresi değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 aldık kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar