Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un sol beki Emre Öztürk'e Rusya'nın CSKA Moskova ve Zenit takımlarının talip olduğu bildirildi.

İzlemedim hiç ama bu kadar potansiyeli varsa biz alalım. H.Balta kadar oynar heralde.
Mesaj tarihi:
menajer ya da kulübün şişirmesi olabilir çıkan haber. zamanında beşiktaşın ilgisi vardı, garip fiyatlar çekmişlerdi. şimdi de benzer bi durum varsa piyasasını yükseltme çalışması olabilir.

elemanı hiç izlemedim gerçi. cidden iyiyse ve isteniyosa lafım yok.
Mesaj tarihi:
Atilla Turan çok iyiymiş ya, türk futbolcusunun 19 yaşından böyle rugby'ci fiziklisi unicorn gibi birşey resmen. Hem de tam aranan pozisyon sol bek. Niye almamışlar ki, istese hakan baltadan kötü olamaz ya.
Mesaj tarihi:
vay satmışlar demek.türk milli takımına falan gitmesin diye yaptılar bence.buraya gelse ikna ederdi bizimkiler.

koca seneyi yerli sol bek almadan kapatırsak yazıklar olsun. ayıp denilen bişi var lan.koskoca galatasaray'sın 2 senedir para bok gibi. büyük hedefler koyuyorsun ama bi sol bek almıyorsun. ki nerdeyse dünyadaki bütün takımların solbekleri hakan balta'dan daha iyiyken. kimi alsan ondan iyi oynayacağı kesin
Mesaj tarihi:
Galatasaray, Atletico'nun kapısını bu ülkede iyi bir kariyeri olan Riera artı 12 milyon Euro'luk teklif ile ilk kez resmi olarak çalınacak. İspanyollara, Arda'yı 2 yıl önce sattığı bedeli önerecek olan Aysal, bunu da kısa süre içinde ödeme garantisi ile iknaya çalışacak. Sarı kırmızılılar, tekliflerinin maksimum 1-2 milyon Euro daha üzerine çıkacak. (Hürriyet)
Mesaj tarihi:
sol bek oynayacak herhalde arda sdfs

ha gelirse hamit'i keser ama ben arda'dan o son döneminde çok soğudum ya. türkiye'ye gelirse yine bekım muamelesi görecek. pek bi performans beklenmez daha ondan
  • Yeni Oluştur...