Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de transferlerin bizim acımızdan cok zorlu geciyor olmasından biraz rahatsızım boyle bi guvensiz bi ortam oldu sampiyon olabilir miyiz bu kadar az yenileme ile.
Mesaj tarihi:
bu sene açıkcası şamp liginde patlarız ilk. bayern bekliom ben gruplarda

ligde ise yerli kalitesizliği ve ilk 11 deki sol bek ve hamit probleminden 10 puan farklar hayal

şampiyonluk maçının kadıkoye kalmaması iyi ama dsf
Mesaj tarihi:
Red said:

bu sene açıkcası şamp liginde patlarız ilk

Bu sene yari final gorecek gs. Gecen senenin basliginda yazildi cizildi kararlastirildi.

Yok oyle sonradan caymak.
Mesaj tarihi:
Geçiş senesinde süpriz bir çeyrek final gelince çıta yükseldi ama bu sene azami hedef çeyrek final. Daha üstü imkansız. Gruplarda da kura çok önemli, gerçi kura balımız efsane bizim ilk torbadan Benfica bekliyorum bu sene shdfhsdf

Ligde ise Terim mutlaka kadro mühendisliğini iyi ayarlayıp domine edecektir, totemin alemi yok
Mesaj tarihi:
Esh said:

Red said:

bu sene açıkcası şamp liginde patlarız ilk

Bu sene yari final gorecek gs. Gecen senenin basliginda yazildi cizildi kararlastirildi.

Yok oyle sonradan caymak.

galatasaray bu. biraz mantıklı kura ile olmayacak şey değil. fakat bu sene zor gruba düşecez gibi geliyor.ha zor olsun tabi. barçadan munihten nereye kadar kaçacan. bu adamlarla oynaya oynaya bişiler olur ancak.benim için şahsen gs nin her sene gruplara kalması bile yeterli.
Mesaj tarihi:
Bir Türk takımına daha Manchester çıkarsa yemin ederim izlemeyeceğim o maçları bıktım. Benfica 1. torbada bu sene, Porto da, bu ikisi geldiği vakit karışık oluyor grupta dengeler. Ama Bayern gibi, Real gibi fucker bir ekip gelirse adamlar temiz herkese yaslıyor zaten hesaplar karışık olmuyor ve 2. olarak çıkma ihtimalimiz daha çok oluyor

Hele bu tip takımlarla iç saha maçı 5. veya 6. maç olursa tadınan yenmez
Mesaj tarihi:
benfica,a.madrid,gs,4. torbanın en tırt takımı

böyle bir grup gelsin işte :D ama ingiliz gelmesin artık yeter, özelliklede manu.bayıyor yedek çıktılar çıkmadılar muhabbeti :D
Mesaj tarihi:
Hah en sevmediğim grup tipi, geçen seneki Juve-Skakhtar-Chelsea-Nordsjaealenasdjasnd grubu gibi 11-10-9 tarzı puanlar oluyor çok hüzünlü eleniyor bir takım

Ha Arsenal elenirse playoff'ta Atletico Madrid 1. torbada oluyor filan

Benfica-Lyon-Gs-Nordsjaeland güzel olur
Mesaj tarihi:
İşte Beşiktaş kulübünden yapılan o açıklama:
"Bazı medya organlarında yer alan, kulübümüzün futbolcu Emre Can’ı transfer edeceği şeklinde yer alan haberlere karşı açıklamamızdır:
Söz konusu futbolcunun transferi gündemimizde bulunmamaktadır. Bazı medya organlarında bu futbolcunun transfer edileceği yönünde üretilen haber ve açıklamalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz."

of kesin gitti emre =(
  • Yeni Oluştur...