Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Lütfen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar;

Aslında bu konu hakkında konu açmak istemiyordum fakat,umudum tükeniyor.Artık.

Bir olay geçti bu ay içersinde bilmeyenler olabilir.Yinede anlatayım ve yardım istediğim konuyu belirtiyim.

05.07.2013 tarihinde ''Soul Huntress ve Bellatrix Black(Bellatrix ile alakası yoktur.) '' adında kişiler.MERKEZ kanal'da online olan bazı kişilere 2b,5b,10b şeklinde para gönderip CCP ye paramı çaldılar.Tarzında email atarak kişilerin banlanmasına sebep oldular.Bazıları bu olaydan hemen sonra 24 saat geçmemesine rağmen karakterini açtırabildi.Bazıları ise 1 hafta sonra veya daha uzun sürede açtırabildi.

Yardım istediğim konu şu: Belirttiğim tarih'te söylediğim kişiler.Para attıkları kişilerden biriside bendim.Fakat ben son girişim belli olmasına rağmen 4 ünde girdim.6 sında (yani olaydan 1 gün sonra) oyuna girmek isteğimde banlandığımı gördüm. Sordum,soruşturdum.Banlananlar aynı şekilde banlanmış.Bende Ticket yolladım.Öncelikle 2b yi neden aldınız dediler.Bana. Bende onlara son giriş tarihim olaydan 1 gün önce dememe rağmen Bugün itibariyle tam 16 gün olarak ticket cevabı alamıyorum.Olay'la ilgili ticket mesajlarımı paylaşacagım:

My character Beat Balin is banned due to some random player transferin ISK to my waller. I dont know the player, and I didnt spend the money. There are several other players who were banned because of the same reason from MERKEZ channel. Please investigate this issue and take action as soon as possible, Thanks in advance

I dont know about any money transfer. My last login:
User EVE-SSO-CONNECTION is banned pending investigation

Last login: 2013.07.04 17:23

Number of visits: 814
Reason: EULA Violation, contact Customer Support for further information.

Can I get an update on my situation please? There were few other people from Merkez channel, all banned for same reason and their problems are solved. I don't know the person who has sent me money and I was not online when he did it.So I couldn't return the isk he sent. You can check my last login if you want.

şeklinde ticketlar atmama rağmen tam 16 gündür.Cevap alamıyorum.

Banlanan karakterim:http://eveboard.com/pilot/Beat_Balin

Bana bu konuda yardım edebilirmisiniz? Nasıl ifade edicem artık bu insanlara kendimi.
Mesaj tarihi:
Bu sorunu yaşayan diğer karakterleri örnek göstermen yeterli olur zorlamadan yanıt gelir. Bir de CCP petitionlara genelde 4-5 günde döner belki senin ticket teknik olarak yanlış ekipte vs bekliyor olabilir. Ama açılacaktır.
Mesaj tarihi:
Yav banlanma falan neyse de, olay çok komikmiş gerçekten. Daha detaylı yazsanıza.

Mesela para gönderenler kim? Türk mü yabancı mı?

Neden böyle bir şeye kalkışmışlar?

Parayı alanlar niye geri çevirmemişler?

Heee yoksa parayı TL karşılığında mı aldınız?

Bu devirde babası oğluna yapmaz lan böyle kıyak, hiç mi kıllanmadınız?

Adamlar hala piyasada mı?

Bu arad benim tahminim şu:

Sanırım o karakter veya karakterlerin sahipleri gerçekten hacklenmiş ve hackleyen kişiler de gaylik olsun diye adamın paralarını millete peşkeş çekmiş.
Mesaj tarihi:
abi olay anlatıldığına gore biri konvo açıyor bir kaç kişiye akabinde espiriler havada uçuşuyor hadi bakalım o kadar espiri yaptım atın bir kaç m isk ,bizimkiler de hık-mık ediyorlar o da ben size 2 b atayım diyor.bizim korptan biine 7 b atıyor ve sana yanlış attım 5b yi geri gönder diyor.bizim arkadaş ta zaten 9 sıfırı görüne gözleri kamaşıyor ve 5b yi geri gönderiyor. devamında ban
parayı gönderen ayrıca iskbank sitesinin sahibiyim demiş
Mesaj tarihi:
Sufi said:

hayırlı olsun

gm mesajını niye kaldırdın ki güzel şeyler diyodu seni haçker sandık çok korktuk falan

millet yanlış anlar.Falan,Filan :)
  • Yeni Oluştur...