-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ya 3 gündür takıldı bu bana deli olmak üzereyim hangi siteye girsem üstte çıkıo explorer özelliklerinden boş kullan diyorum gene çıkıo kafayı yicem şöle ezikçe bişi bazı sitelere giremiorum ?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]İcq[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 buda sitesi http://www.onlygoodsearch.com/10040/[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 internet explorerdan tools>>internet options ı seç programlar sekmesinden reset web defaults a tıkla. O da sorunu çözmesse spyware bi program kullan. oda çözmezse regedite girip o sitenin ismini arat ve o satırları bulup sil.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ben bişi anlamadım türkçe şekilde anlatsana daha açıklamalı çok büyük sebap işlersin :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 istek üzerine türkçe mealini yazıyorum. internet gezgini açıyoruz yukarda araçlar menusune tıklayıp açıyoruz. internet seçeneklerine tıklıyoruz. Açılan pencerede Programlar sekmesini seçip web ayarlarına geri dön olması lazım türkçesi ona tıklıyoruz. buda düzeltmezse bir casus programına karşı anti casus programı kullanıyoruz. oda olmazsa çalıştıra "regedit" yazıp arama yaparak ilgili sitenin adreslerini bulup siliyoruz.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 abi ben gene anlamadım sen bana msnden ulaşsan? öms atıyorum[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 başlat çalıştır regedit yaz enter'a bas düzen bul karşına çıkan arama kutusuna onlygood yaz arat çıkan her türlü şeyi sil. Yanlız silerken sakın bilgisayarım altındaki yani sol gruptaki şeyleri silme, sadece sağdaki ad / veriler başlığı altındaki şeyleri sil[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 OLMUO[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 spysweeper veya hijackthis kullansana, o halleder belki.[signature][hline]Okuyun okutturun (Paticik FAQ) http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar