Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Only God Search


-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

ya 3 gündür takıldı bu bana deli olmak üzereyim hangi siteye girsem üstte çıkıo explorer özelliklerinden boş kullan diyorum gene çıkıo kafayı yicem şöle ezikçe bişi bazı sitelere giremiorum ?

[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.
Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected]
İcq
[b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi..

(-kobe- a.k.a Canonline)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

internet explorerdan tools>>internet options ı seç programlar sekmesinden reset web defaults a tıkla. O da sorunu çözmesse spyware bi program kullan. oda çözmezse regedite girip o sitenin ismini arat ve o satırları bulup sil.[signature][hline]There's someone who needs you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istek üzerine türkçe mealini yazıyorum.

internet gezgini açıyoruz yukarda araçlar menusune tıklayıp açıyoruz. internet seçeneklerine tıklıyoruz. Açılan pencerede Programlar sekmesini seçip web ayarlarına geri dön olması lazım türkçesi ona tıklıyoruz. buda düzeltmezse bir casus programına karşı anti casus programı kullanıyoruz. oda olmazsa çalıştıra "regedit" yazıp arama yaparak ilgili sitenin adreslerini bulup siliyoruz.[signature][hline]There's someone who needs you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

başlat
çalıştır
regedit yaz enter'a bas
düzen
bul
karşına çıkan arama kutusuna onlygood yaz arat
çıkan her türlü şeyi sil. Yanlız silerken sakın bilgisayarım altındaki yani sol gruptaki şeyleri silme, sadece sağdaki ad / veriler başlığı altındaki şeyleri sil[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...