Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solgar ilaclari


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Güneşlenmek için imkanın varmı bilmiyorum ama güneşlensen çok iyi olur D vitamini için.
Onun dışında eczanede D vitamini ampülleri var. 2 tl bir şey. Ondan her ay 1 tane içebilirsin.
Omega3 takviyesinde önemli olan epa ve dha oranı yüksek olan ürünleri tüketmek. Solgar ın fena değil. Sıvı tüketmek istersen Carlson un da iyi.

Bence hiçbirine gerek yok tabi. Haftada 2 kere sağlam balık yesen ve 2-3 gün 4-5 saat güneşte kalsan tamamdır. Dik saatlerde değil tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yasadigim ulke de ne yazik ki gunesi gormuyoruz pek bir de oyle sehirler de yasiyorum ki aman aman. O yuzden bu tip vitaminlere ihtiyac oluyor. Tabii yerel halk gibi kisin deli gibi sogan tukettigim dogrudur ve bol bol et - yagli. Meyve meyve esas bu bekarlarin en buyuk skintisi bence. Illa soyulacak, hazirlanacak adama anca oylr yiyor adam akilli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Solgar'ın ürünleri gerçekten çok kaliteli ve yararlı diyebilirim. Mesela omega 3-6-9 takviyesi, brewers yeast takviyesi, glucosamine chondroitin msm takviyesi gerçekten çok kaliteli ve diğer markalardan en önemli farkı da tamamen doğal olması.. Ha ama yok bilmem öküz otu tableti yok şu otu tableti o bitkilerin zaten bir faydası var mı muamma tabletine bile gerek yok onlar hakkında birşey diyemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende feci diikat dağınıklığı vardı ve ayrıca unutkanlık ileri boyutlara gitmeye başlamıştı .arkadaşın biri babamın adını sormuştu bildiğin hatırlayamadım. paf küfü bırakmıştım o aralar onunda etkisi var diye düşünüyorum.

sonra solgarla tanıştım. canıms ya. 2 ay kullandım kendime geldim , derslerimde başarılı oldum , yüksek lisans yaptım , doktoramı boğaziçi üniversitesinde sürdürdüm...ahahaha şaka lan. babamın adını hatırladım bide rakamları hafızamda tutabilmeye başladım.

solgar iyi bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...