xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 3-6 ay ve ya da fazla kullananiz var mi ? Varsa etkilerini goruyor musunuz ? Ben 1 aydir duzenli olarak kullaniyorum. Vitamin D3 Biotin Vitamin H Omega-3 Bunlardan esas Vitamin D'ye ihtiyacim varmis ve bu ihtiyaci da boyle karsila dedi doktor abiler. Digerlerini okuyarak aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Vitaminlerin gereklilikleri, yararları, zararları tartışmasını bir kenara bırakırsak Solgar piyasada ki iyi firmalardan bir tanesi. Yine de 5-10 çeşit kullanmaya gerek yok. Mümkünse 3-5 aydan fazla kullanma ve haftada 1-2 gün ara ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Solgar = S + Olgar Yoksa?? (Kirk/Spock un Khaaaan bağırışı ayarında Sequoooo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Onlar ilac degil, besin , vitamin & mineral takviyesi. Alinir kullanilir, overdose bobrekleri biraz yorabilir. Ama cok onemli oldugunu sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 büyük kısmı saçmalık, uykusuzluk için verdikleri kediotu 30 lira falandı, internette araştırdım kesinlikle işe yaramadığı ile ilgili onlarca yazı var, 2.5 liraya unisom aldım çeyreğini alınca çat diye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Güneşlenmek için imkanın varmı bilmiyorum ama güneşlensen çok iyi olur D vitamini için. Onun dışında eczanede D vitamini ampülleri var. 2 tl bir şey. Ondan her ay 1 tane içebilirsin. Omega3 takviyesinde önemli olan epa ve dha oranı yüksek olan ürünleri tüketmek. Solgar ın fena değil. Sıvı tüketmek istersen Carlson un da iyi. Bence hiçbirine gerek yok tabi. Haftada 2 kere sağlam balık yesen ve 2-3 gün 4-5 saat güneşte kalsan tamamdır. Dik saatlerde değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 multivitaminini alinca ekmek fırını işiyorsun yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Yasadigim ulke de ne yazik ki gunesi gormuyoruz pek bir de oyle sehirler de yasiyorum ki aman aman. O yuzden bu tip vitaminlere ihtiyac oluyor. Tabii yerel halk gibi kisin deli gibi sogan tukettigim dogrudur ve bol bol et - yagli. Meyve meyve esas bu bekarlarin en buyuk skintisi bence. Illa soyulacak, hazirlanacak adama anca oylr yiyor adam akilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Solgar'ın ürünleri gerçekten çok kaliteli ve yararlı diyebilirim. Mesela omega 3-6-9 takviyesi, brewers yeast takviyesi, glucosamine chondroitin msm takviyesi gerçekten çok kaliteli ve diğer markalardan en önemli farkı da tamamen doğal olması.. Ha ama yok bilmem öküz otu tableti yok şu otu tableti o bitkilerin zaten bir faydası var mı muamma tabletine bile gerek yok onlar hakkında birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 glucosamine chondroitin msm diz ve kıkırdak doku çin değil mi? solgar mı alsam o zaman. başka egzantrik yabancı bir marka gördüm de böyle 5x etki hede hödö ile vs diye :D kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ben ne kadar adam ne kadar guzel gorunumlu eczane gorduysem hep solgar tavsiye ediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Evet glucosamine, chondroitin vs msm, eklem ağrıları, doku yenilenmesi ve gelişmesi için.. Solgar ın içeriği daha kaliteli ve zararlı madde bulunmuyor çoğu markaya göre daha iyi ve Türkiye'de sadece eczanelerde satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bende feci diikat dağınıklığı vardı ve ayrıca unutkanlık ileri boyutlara gitmeye başlamıştı .arkadaşın biri babamın adını sormuştu bildiğin hatırlayamadım. paf küfü bırakmıştım o aralar onunda etkisi var diye düşünüyorum. sonra solgarla tanıştım. canıms ya. 2 ay kullandım kendime geldim , derslerimde başarılı oldum , yüksek lisans yaptım , doktoramı boğaziçi üniversitesinde sürdürdüm...ahahaha şaka lan. babamın adını hatırladım bide rakamları hafızamda tutabilmeye başladım. solgar iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar