Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 PS3, Wii, Nindento 3DS, Vaio Laptop gibi amerikadan gelirken getireceğim aletlere türkiyede nasıl bir işlem yapmalıyım yakmadan etmeden çalıştırmak için? 1 liraya alınan ufak aparatlar adaptörlerin voltaj aralığı uygunsa prize takmamıza yarıyor bildiğim kadarıyla sadece. Biraz araştırdım ama tam çözemedim olayı, forumda da konusunu bulamadım. Daha önce custom bir laptop almıştım, elektrikçinin birine gittim orda adam adaptörün ucundaki fişi kesti bizim türkiyede kullanılanlardan taktı o gün bu gündür çalışıyor, heralde voltaj aralığı uygundu? help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 abi türkyie için olan adaptörleri alıosun, artık hepsi standart voltaj aralığında çalışıyor diye biliorm, zamanında ps1 yakmışlığım var ama bitti artık herhalde o devirler. bide ilk dediğin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 adaptorunun ustunde yazar voltaj araligi; input voltage 100-240V diyorsa o 1 liralik adaptor isini gorur cok rahat ama sadece 100-125V falan diyorsa voltage regulator falan alman gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Amerika'da RADIO SHACK lerde travel adapter satiliyor. Hem seklenhem de voltaj ayarlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu durumda 2-3 tane 1 liralık zımbırtılardan alırım. Bir de burda çoklu prizim var amerikan voltaj dönüştürücülü aleti Radio Shack'ten alıp bunla kullanırsam akar mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 akim kapasitoru lazim, alete takip 80 mil yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 şu işini görür abi http://haber.cicoz.net/tvimg/ERKE_Donergeci__kendini_gosterdi_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 bunun konusu vardı bir yerlerde. Kısaca eğer aletin fişe yakın yerinde veya adaptöründe 110-240v VE 50hz-60hz yazmıyorsa 1 liralık uçla olmuyor o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Her yeni aletle oluyor gerci, yanma olaylari eskide kaldi gercekten, denk gelmedim ben yillardir. Vardir gerci, yine de kontrol etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 gecen sene Mac Air'im icin elektrikciden uygun aparati almistim ve sorunsuz calismisti. 2 lira mi ne vermistim. Voltaj konusunda emin degilim ama hem iphone'da hem de Mac'de kutur kutur calisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ses sistemlerinde dikkat et; onlar narin aletler ve bile bile 100-120 yapıyorlar. Gerisi dedikleri gibi 100-240 oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar