Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul'da Flemenkce Dil Kursu?

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

niye olmasın hollandaca
papua yeni ginece varda bu mu olmasın yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene hollandada yaşayıp türkiyeye geri dönen arkadşım var onla tanıştıriim öğretsin sana
yazlıkta benim 6 tane 3ü türk 3 ü hollandalı olan hollandada yaşayan arkım var. kapiom artık yavaş yavşa onlardan... Kanker falna diolar paso küfür yerine admalar kanser ol emi tarzı bi küfür edio ahaha hastalıklarla falna :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandooo, 06 Aralık 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
hollandaca diye bi dil olurmu ya...
oldu olacak ırakça mısırca da diyin...

tdk.gov.tr'ye davet ediyorum.

@dmx: hollandaca almanca ingilizce kırması bir dil. ben amsterdamda çoğu şeyi rahat anlıyordum. almanca "rechts abbiegen" dediğin şeye bu gavurlar "reks abbige" gibi birşey diyorlar. yani kurs bulamazsan almanca öğren, 1-2 ayda kaparsın bu dili de.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

Evet almanca ile benzerlikleri var, ama sole bisi var, birbirlerini anliyolar ama dertlerini anlatamiyolar Alman - Hollandali, Hollandali - Alman arasinda.. ama Hollandalilarin buyuk bir kismi zaten cok duzgun bi sekilde, Almanca, Fransizca, Ingilizce konusuyolar bunu okulda ogreniyolar zaten, bizim turklerin cogu daha Ingilizce'den mahrum ben 12 yasinda cocugun; Flemenkce'de dahil (e normaldir kendi dilleri eheh); Ingilizce, Fransizca, Almanca'yi deli gibi konusmasini kismen yadirgiyorum?!?..[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...