Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Istanbul Avrupa yakasinda Flemenkce (Hollandaca) dil kursu ariyorum ucret sorun degil, pek bi arastirmis olsamda malesef bi yer bulamadim.. Bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 evet, konusmalari gercekten cok garip, karsinda konusurken sanki adam tukurecekmis saniyorsun.. ama ilgimi cekti, yok mu kurssssssssss...[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bılmem yokmu:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 flemenkce diye bir dil yok yanlis tercume hollandaca oldu artik yani flemenkce = eski hollandaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hollandaca diye bir dil mi var yaw? lehçe değil miydi o? hani leh falan.. edit: polonyada konuşulan dilmiş o. hollandadaki hollandacaymış. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 06 Aralık 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hollandaca diye bi dil olurmu ya... oldu olacak ırakça mısırca da diyin... flemenkçe abicim o flemenk dili...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 walla ılgılenmıorum hopllandaca falam ıngce almce bide ispanyolca bıldınmı yeter saten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 niye olmasın hollandaca papua yeni ginece varda bu mu olmasın yani[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 ya hiç bi yerde hollandaca diye bi dil geçtimi yaws...hiç görmedim ve görememde zaten...flemenkçe diye geçiyo adamların dili işte...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 flamanca diye de geçio olması lazım. :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sanmıyorum böyle bir dil kursu olduğunu varsa Hollanda Büyükelçiliğinde vardır...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ben Flemenkce (Hollandaca) yazdim yukarda iyice okuyan anlar zaten.. Iki adi var.. aslinda Hollandaca, Dutch deniliyo.. Millet onu Almanca saniyo ama degil..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ayriyetten benim anlamadigim burada bir soru sorduk, soruya cevap vermek yerine konuyu ne diye saptiriyosunuz ki? Size ne neticede ben derdimi anlatabiliyorsam sorun yok..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 3 sene hollandada yaşayıp türkiyeye geri dönen arkadşım var onla tanıştıriim öğretsin sana yazlıkta benim 6 tane 3ü türk 3 ü hollandalı olan hollandada yaşayan arkım var. kapiom artık yavaş yavşa onlardan... Kanker falna diolar paso küfür yerine admalar kanser ol emi tarzı bi küfür edio ahaha hastalıklarla falna :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Yazmasi o kadar zor olmasada speech igreeeeenc![signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Bu arada Mortis tanistir valla kral olur :-)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bende japonca dil kursu arıyorum hadi bakalım?...ciddiyim.[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Japonca kursu biliyorum.. yardimci olurum istersen, pm ya da bi sekilde ulas bana..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Mandooo, 06 Aralık 2004 18:54 tarihinde demiş ki: hollandaca diye bi dil olurmu ya... oldu olacak ırakça mısırca da diyin... tdk.gov.tr'ye davet ediyorum. @dmx: hollandaca almanca ingilizce kırması bir dil. ben amsterdamda çoğu şeyi rahat anlıyordum. almanca "rechts abbiegen" dediğin şeye bu gavurlar "reks abbige" gibi birşey diyorlar. yani kurs bulamazsan almanca öğren, 1-2 ayda kaparsın bu dili de.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Evet almanca ile benzerlikleri var, ama sole bisi var, birbirlerini anliyolar ama dertlerini anlatamiyolar Alman - Hollandali, Hollandali - Alman arasinda.. ama Hollandalilarin buyuk bir kismi zaten cok duzgun bi sekilde, Almanca, Fransizca, Ingilizce konusuyolar bunu okulda ogreniyolar zaten, bizim turklerin cogu daha Ingilizce'den mahrum ben 12 yasinda cocugun; Flemenkce'de dahil (e normaldir kendi dilleri eheh); Ingilizce, Fransizca, Almanca'yi deli gibi konusmasini kismen yadirgiyorum?!?..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Haluk sen flemence kursu'na parami vericen olum ? Ondan once en yakin bir ic-camasir magazasina git don al kendine. :)[signature][hline]Boş kafa mezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ahaha godos.. gel sana aliim don :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Ya dili ogrenirsin ama konusamadiktan sonra fasa fiso, onemli olan $ive olayi.. speech.. kitapta yazdigi gibi okursam millet dover beni.. hem alakasi yok Ingilizce gibi okunmuyo cok garip okunmasi var..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: Mandooo, 06 Aralık 2004 18:54 tarihinde demiş ki: hollandaca diye bi dil olurmu ya... oldu olacak ırakça mısırca da diyin... flemenkçe abicim o flemenk dili... off o ne bicim sallama oyle bide abicim mabicim eklio sonuna ehueh Flemenkce=hollandaca=dutch=nederlands kapisch ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Hollandacayi ne icin ogrenmen lazim ? burada felan okuyacaksan ogrenmene gerek yok burda ogretirler tatile geleceksende gerek yok herkes ingilizce bilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar