Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bir yandan banlanan hesabinin intikamiyla yanip kavrulurken, bütün hünerlerini sergileyerek sempatik görünmeye calisacak. Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Teknik olarak diğer hesabım banlanmadı. Özet: Unutkan olduğum için yeni hesap açtım. Anlatmama izin verin: Bundan önceki hesabım da yeni oluşturulmuş bir hesaptı. Günaşırı foruma girip mesajları takip ederdim. Takvim haftasonunu gösterince bilgisayarıma format atma zamanımın geldiğini anladım. Format attıktan sonra birkaç gün paticik'e girmeyince hesabımın parolasını unuttum. info'ya mail atıp, hesabımın parolasını ya da hangi mail adresiyle kayıt olduğumu söylemesini rica ettim. Bana kayıt olurken kullandığım mail adresini dönse de o mail adresinin de parolasını unuttuğum için o hesaba hiçbir şekilde erişme şansım kalmadı. Bu yüzden bu hesabı açtım. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 98% ninja paticik moderasyonu l3l http://hugelolcdn.com/i/156167.gif Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Adventure time? Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Fistan neden bu kadar agresifsin? Seni kışkırtacak bir şey mi yazdım? Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ozcan zaten sikintili bir kardesimiz. Alıntıla
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Fake, troll ithamlarina dayanamayip kabalasip, cirkinlesecek. Attigi her post onu kendi sonuna bir adim daha yaklastiracak. Alıntıla
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz ilk sayfada yaptığın gibi Alıntıla
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sdeceokuyangenç said: bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz ilk sayfada yaptığın gibi yoo artık alıntılıyoruz, bazen insanlar konudan kopmasın diye, özel mesaj gitmesi iyi oluyore Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Sıcak karşılamalarınız için teşekkür ederim. Paticik ruhunun yavaş yavaş çakrama karıştığını hissedebiliyorum artık. Ayfon: Genetic algorithm gibisin. Sürekli değiştiriyorsun öngörülerini. Alıntıla
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ninja bu sefer Anakin Skywalker RP si ile geldi Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ninja olsam böbreğime ekmek banarken cara mia dinlemezdim. Sanırım. Alıntıla
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Gwiwkes said: Ninja olsam böbreğime ekmek banarken cara mia dinlemezdim. Sanırım. Ninja kim demeni beklerdim. Sorry mate artık ekmek yok burda sana:) Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bu hesabı açma nedenimi belirtirken önceki hesabım ile paticikte dolaştığımı belritmiştim. O yüzden biliyorum Ninja'yı. Alıntıla
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Red said: yeni üyelik sistemi sdfs ^ this Alıntıla
Gwiwkes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yekeyeke said: Adam fakein fakei.. Fake olmadığımı kanıtladığın için teşekkürler. Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Yeni üyelik sisteminin tek nedeni patiyi ninjaya karşı savunmak. Adam öyle bir infiltrate etti ki patiye halen ban yememis hesapları olabilir diye ava çıkıyorum zaman zaman. Alıntıla
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Şu fake hesapla gelip komiklik yapmaya çalışma olayı da hiç eğlenceli değil. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.