Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Uydunet 10mbit kullanıyorum ve kablolu. Wireless kapalı hep bu arada. Sorunum şöyle; LoL' den örnek vericem. Baseden çıkıyorum iki adım atıyorum donuyor oyun yani donma da değil lag bildiğin ya. Herşey 1 saniye gecikmeli. Bazen 5-6 oluyor. Fakat olay şu. Iphone 3g dene kabloyla verdim interneti. Hız testi 7mbps ping 17 upload 2mbps Garip olay şu, bu bağlantıdayken de aynı sıkıntıları yaşadım. sorun bilgisayarda mı diyeceğim ama, şöyle bir şey var. Her zaman olmuyor. Günün belirli saatleri gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Aynısı bende de oluyor.Yurtdışı çöktü yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 oluyor arada baglantida var bi sorun ama cozemedim ben de adsl kadar olmadigi icin np diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ee 3g de peki niye oluyor? o da mı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 3g bağımsız mı çalışacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yok anlatamadım kendimi sanırım. yurtdışı "genel" olarak patlaksa herkesin öyle olması gerekiyor di mi ? skypedan arkadaşla oynuyorum onda hiç bir sıkıntı yok. evlerimizin arası 1-2km civarı. o ttnet ben uydunet. garip olan kısımdan kastım, 3gde de aynı lag sorununu yaşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Jeeztro said: yok anlatamadım kendimi sanırım. yurtdışı "genel" olarak patlaksa herkesin öyle olması gerekiyor di mi ? skypedan arkadaşla oynuyorum onda hiç bir sıkıntı yok. evlerimizin arası 1-2km civarı. o ttnet ben uydunet. garip olan kısımdan kastım, 3gde de aynı lag sorununu yaşamam. aynı sorun bende de var 2 haftadır aynı bölgede aynı baglantıya sahip arkadaşlarım arasında benim 20 ping fazlam oluyor minimum :S işin garibi öncede pingtest.net sonuçlarım fln anormalken şu an bağlantı kalitem A gözüküyor ama oyunlarda sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Benim pingim de fazla değil ki. EU West, max 70 ping görüyorum. Ama işte delay var. pingtest sonucum http://imgur.com/wEMoIlR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar