Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg: Hydian-Way


Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Selam sevgili forcedaşlarım.

Bildiğiniz gibi şuanda Basilik oynanabilir durumda olmasına rağmen, 1.0 - Suncrusher'ın çıkmasıyla tamamen wipe yiyecek ve temizlenecek. Bu durum benim ve tahmin ediyorumki bir çok kişi için can sıkıcı, o kadar kas ilerle ve herşeyin gitsin. Ben sevmiyorum açıkcası. O yüzden ne yapsam ne etsem derken bu serverla karşilaştım, bayadırda bu serverda oynuyorum. Server yaklaşık 2 aylık bir server ve serverın en belirgin özelliklerini söylemem gerekirse,



* Wipe yemiyecek bu server ancak 2,5 saate bir otomatik, kapanıp açılıyor. Olası bir wipe'a karşı server sürekli yedekleniyor. Olduda kaçınılmaz bir wipe geldi? Herşeyiniz yedek server üzerinden denetlenerek iade ediliyor.
* Public 3 kullanıyor.
* 2,5K XP Rating bulunmakta, yani kasması normale nazaran çok daha kolay.
* Holocron Jedi şuan için aktif durumda, yani holo kasıp jedi olmak mümkün.
* Doctorların zor bulunmasına karşın, blue froglarda 900lük buff almak mümkün.
* Tantooine/Mos Nostra - Dantooine/Lucky Chance - Bu iki şehir özellikle kalabalık olan şehirler. Mos Nostra gelişimini tamamlamış durumda biraz daha sakin şu günlerde ancak bu şehir yakınına Jawalar eklendi, yeni başlayanlar bu şehir yakınında novice kutularını daha kolay kasabilirler.


Server ekonomisi şuan gayet iyi durumda diyebilirim, bir çok full time crafterımız mevcut. Hatta dün ilk 2,5k'lık buff yapan doctorumuzda oldu. Bunun dışında aradığınız herşey biraz zorda olsa bulunuyor. İlk zamanlar net resource bekliyorduk ama o dönem geçildi artık herşey bulunuyor diyebilirim.
Ve herşey yeni gelenler için bir nebze kolaylaştırılmış durumda, örneğin 45k'ya %80 kinetic mini suitler satışta.

Yani kısaca böyle, güzel ve hoş bir server, aktif GMleri ve güzel bir community mevcut. Serverda iki tane büyük guild var şuan, MOB(Mean Old Bastards) ve REBEL( Rebellion Forces ). Özellikle MOB sayıca üstünlüğünden baya aktif durumda, benim içinde bulunduğum REBEL ise quality over quantity mantığında random online olmaların dışında, birşey yapılacağı zaman bir kaç gün öncesinden mailleşip organize online oluyoruz.

Bir denemenizi kesinlikle tavsiye ederim,

Web Adresi : Hydian - Way
Forumlar : Hydian - Way Forums

Oyun içinde :
Anron Northstar yada Zanak Northstar 'a tell atarak bana ulaşabilirsiniz, online olmadığım durumlarda mail atarsanız kesin dönüş yaparım.

Bunun dışında, katılan arkadaşlar forumlarda New Member Introductions'da kendilerini tanıtırlarsa işleri çok daha kolaylaşacaktır çünkü HELPER tagını kullanan kişiler ciddi anlamda bir çok konuda yeni gelenlere yardımcı oluyorlar.
Ayrıca bu topicte, referal : Anron derseniz bende sayenizde ekstra para/resource deed/SE Googles/AV-21 gibi şeyler kazanabilirim, yazmassanızda canınız sağolsun, gelin DWB'ye adam lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi vendor locationdan bakıyorsun dimi? Cünkü silah & armor vendorları var?
Swoop vendoru stocklandı, dantooinede ama. Tantooinedeki stoklanmadi.
Hologrind kafasında olanlar var evet ama server forumlarını incelerseniz o kadafa olmayanlarıda göreceksiniz, crafterlar resource ilanı falan fişmanlar veriliyor ediliyor.


Ayrıca..

- Server yeni prof server makinasına taşındı. Bu durumdan dolayı server 1 gün kapalı kaldı. Bu durumdan dolayı ide bu hafta sonuda 5x XP hafta sonu yapılacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Server adminleri biraz soe kafasında. Hemen herşeyi jedi için yapıyorlar, şimdi de prepup 9 sistemi üzerine kendilerine has "unique" şeyler ekliyorlarmış.

Ayrıca wow daki gibi herkesin rolünün olacağı (healer, tank vs) gibi bi şey eklemek istiyorlarmış. Bana direk soe yi hatırlatınca bıraktım ben. Zaten oyuncu sayısı da baya düştü bu yüzden ama asla kapanmayacaklarmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Taa 27 ekimde atmışım bi mesaj hehe, adminler vazgeçmiş sanırsam bu class muhabbetinden.

Jedi'a el atmışlar ama, şuan prepub 9 jedi sistemi var fakat oyun pub 14'te, yani jedi CA/AA lar falan var, herkeste full skill tree falan. FRS de gelecekmiş yakında.

Şuan baya baya oynanır durumda oyun tek sıkıntı oyuncu sayısı baya düşük. Aynı anda serverda 300-500 kişi online yazıyor loglarda ama coro da falan baya insan var. Daha hiç pvp ye falan rastlamadım, zaten insanların çoğu amerikadan, avrupa saatlerinde kimseyi göremiyorum kolay kolay.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...