GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Red said: aquila said: ben de 28.5 oldum, ama bi bok olamadim. geceleri bu düşünceden dolayı uyuyamıyorum. hatta zaman zaman yaşımı küçültüp tekrar ortaokuldan hayata başlasam mı diye düşünüyorum ahaha ██████████████ X(>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… janis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 33 yaşındayım , bir ayağım çukurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Yengece laf yok, en süper burç. Sadece burcumu söyleyerek bile hatun tavlayabiliyorum. En birinci burç. Ayrıca NİCE MUTLU YILLARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hatun bunu sömürebilirim diye şaapıyodur ya da dönmüş dolaşmıştır artık sığıncak liman aranıyodur falan hoş değil yengeç burcu pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 27.5 oldum. adam oldu diyolar ama bi de bana sor nice 29xli yaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
janis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 33 yaşındayım , bir ayağım çukurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Yengece laf yok, en süper burç. Sadece burcumu söyleyerek bile hatun tavlayabiliyorum. En birinci burç. Ayrıca NİCE MUTLU YILLARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 hatun bunu sömürebilirim diye şaapıyodur ya da dönmüş dolaşmıştır artık sığıncak liman aranıyodur falan hoş değil yengeç burcu pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 27.5 oldum. adam oldu diyolar ama bi de bana sor nice 29xli yaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar