evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 oyundan contağa geç Selene Shift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 büyük patron onlinemış yav. tamamdır yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 KaRa_DaVuT said: benimle kontak kur oyuniçi edebileceğim yardımları yapim Sağol eksik olma.. oyun içi nick aynı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 selam, corptan sıkıldıgınızda kapatmak falan ıstedıgınızde benı cagırın corpa max 2 ay sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Suark said: selam, corptan sıkıldıgınızda kapatmak falan ıstedıgınızde benı cagırın corpa max 2 ay sdsf dikkate alacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 nik aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Söylüceğimizi söyledik katılmak isteyen arkadaşlar yada hiç başlamamış oyuna ama oynamak istiyen arkadaşlar öm den msj atabilir direk pilot yapımına ve skill basma olaylarına kadar herşeyde ön ayak oluruz.. Biz uğraşır öğretiriz, diğerleri sadece kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 evilaktarus said: Biz uğraşır öğretiriz, diğerleri sadece kullanır. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 slogan ya turkcelle bağlan hayata gibi.. corp sloganı kötü mü :) sadece türk corplarına atılan bir laf değil tüm oyun için geçerli.. kimse üstüne alınmasın kimseye bir kırgınlık vs yok bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yeni üyelere boş med pos falan tahsis ediomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Suark said: yeni üyelere boş med pos falan tahsis ediomusunuz sen gelirsen sana 1 tane pos veririm minmatar hemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yeni üyelere carrier veriyorsanız geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Aluriel said: yeni üyelere carrier veriyorsanız geleyim bizim yeni üyelerimiz carrier binemiyor :) o yüzdn onlara en güvenli para kazanma yollarını gösteriyor ve uygulatıyoruz.. sonra diledklerini yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 akşam patchleyip geliyorum bana bir 21 gün trial invite atsanıza. 2 kere başlayıp bıraktım 3 olacak iyi olacak inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 L_Zero said: akşam patchleyip geliyorum bana bir 21 gün trial invite atsanıza. 2 kere başlayıp bıraktım 3 olacak iyi olacak inşallah gel gel mail at öm den davet atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 carrier yok ama rus veriyorlar. 10 jump ötemizdeler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sufi said: carrier yok ama rus veriyorlar. 10 jump ötemizdeler zaten. rus+polish+ araya alman serpiştirdik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 evilaktarus said: Suark said: yeni üyelere boş med pos falan tahsis ediomusunuz sen gelirsen sana 1 tane pos veririm minmatar hemide. farkmaz ya, booster uretme fantazım olmustu hep tamam o zaman eylülde gelebilign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Suark said: evilaktarus said: Suark said: yeni üyelere boş med pos falan tahsis ediomusunuz sen gelirsen sana 1 tane pos veririm minmatar hemide. farkmaz ya, booster uretme fantazım olmustu hep tamam o zaman eylülde gelebilign eyi gel veririz yakıt fln halledersin artk kafana göre ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 KaRa_DaVuT said: loop said: Tecrübeli oyuncularımız artarsa, güzel de pvp yaparız.. kanka gelirdim aslında size hosda olurduda rzr iyi beya ama her türlü gemi vs desteği vereibilirim. empire da erişemediğim gemi vs var benimle kontak kur oyuniçi edebileceğim yardımları yapim nasıl erişemiyorsun orada tek bir sisteme topladım. sanırım 11 jump dı Jita ya. Söyleseydin ufak ufak jitaya taşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 hangi gemileri verebilirsin? işimize yariyabilcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 evilaktarus said: Aluriel said: yeni üyelere carrier veriyorsanız geleyim bizim yeni üyelerimiz carrier binemiyor :) o yüzdn onlara en güvenli para kazanma yollarını gösteriyor ve uygulatıyoruz.. sonra diledklerini yaparlar. bana bir tane t1 logistic 1 tane BC ayarlayın geleyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 o kdar özel hizmet vermiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Aksam corp. invite icin rahatsiz edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilaktarus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar