Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devil's Dance corpu kuruldu..

evilaktarus

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar

Eve Online çok kapsamlı bir oyun olduğundan hepimizin ilk başladığı zamanlarda epey yardıma ihtiyacı oluyor ve hala da bazı konularda ihtiyaç duyabiliyoruz. Yeni başlayan arkadaşlarımızı yada aklında tereddüt olup ta bu oyunda ben nasıl iyi bir yerlere gelirim yada adamlar 10 yıldır oynuyor ben nasıl onları yakalıcam gibi fikirlerle oyuna başlamaktan vazgeçtğinizi gördüm.. Benim teklifim şu gelin başlayın oyuna oyunun dinamiklerini vs herşeyi zmanla öğreneceğinizden anlatsakta anlamazsınız yaşayarak ben gördüm size anlatarak göstericem o fark var :)

Null sec de yani oyunun en tehlikeli bölgesinde farm/mining/industry/salvage imkanı sunuyoruz. zamanla paranızı kazanıp 3-5 yıl da skill kasılmış pilotu paranızla alıp pvp gibi oyunun cok zevkli olduğu şeylere yönelebilceksiniz.Az sp li pilotlada pvp yapilir ama evde adriana lima varken dışarda ahu tuğbaya gerek yok :) oyundan iletişime geçebilirsiniz..

Selene Shift
Sosyal ağlarda paylaş

Eve gibi, yeni başlayıpta , tek başınıza oyun mekaniklerini anlamakta zorlanacağız tür bir oyunda, arkadaşlık çok önemli. Örneğin ben Evilaktarus ve diğer bir kaç arkadaş sayesinde, 6 ayda öğreneceğim mevzuyu kısa bir sürede öğrendim. Malum wowhead benzeri bir site de yok eve e adanmış.
O yüzden , corpumuza bekleriz. Oyunun çok kolay değil, anlayıp öğrnenen kadar ekonomik güce ulaşmak ise parayla satın alınabilecek bir şey değil. Gelin bize..
Sosyal ağlarda paylaş

Olay orada zaten, sürekli aramaka gerekiyor, forum okumak gerekiyor. 6 yıl wow oynadım, wowhead den başka siteye bir defa bile girmedim. Çünkü herşey var.
Zaten olay commentlerde. Haritanın ücra köşesinde, bir delikte gezinen hiç bir lootuda olmayan bir böceğin, her patch te hangi renge büründüğünü kullanıcı yorumlarından görebiliyorsunuz. Adamlar anlaması en zorlar için foto video yüklüyor . Aynı olay eve da yok. varsa yoksa wiki miki..
Sosyal ağlarda paylaş

Misal, bouncer II drone ları üretmek istiyordum. Google dan aratınca zaten çıkmıyor, belki forumlardaki mesajları teker teker okumak gerekiyor, yinede sonuç alamıyabiliyorsunuz.
Sonra corp tan biri t2 blueprintler olmadığını , invention marifetiyle, t1 bpc lerden t2 ürettiğimizi söyledi.

Şimdi benim anlatmak istediğim, bunu öğrenmek için saatlerimi harcamak zorunda kalmam. Yoksa illa bir yerde yazıyordur. Bunun gibi başka bir çok şeyi saatlerce aramak zorunda kaldım.. Yine görevler, adam görevi anlatıyor, 1. salvoda şu gemiler, 2. salvada bu gemiler geliyor yazmış bırakmış. Bilmem nerdeki container i aç, içindekini al, şuraya götür, sonra şunların gelmesini bekle dememiş. Bunu ancak, yarım saat forum mesajları arayarak bulabiliyorum.

Umarım anlatabilmişimdir..
Şimdi sen bana Loki Tengu gibi gemilerin blueprintleri nasıl elde edilir bunu anlatan bir kaynak bul, ve aynı kaynak ta yine eve ile ilgili herşey olsun, başka bir hiç bir yere bakmak zorunda kalmıyayım...
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Misal, bouncer II drone ları üretmek istiyordum. Google dan aratınca zaten çıkmıyor, belki forumlardaki mesajları teker teker okumak gerekiyor, yinede sonuç alamıyabiliyorsunuz.
Sonra corp tan biri t2 blueprintler olmadığını , invention marifetiyle, t1 bpc lerden t2 ürettiğimizi söyledi.

Şimdi benim anlatmak istediğim, bunu öğrenmek için saatlerimi harcamak zorunda kalmam. Yoksa illa bir yerde yazıyordur. Bunun gibi başka bir çok şeyi saatlerce aramak zorunda kaldım.. Yine görevler, adam görevi anlatıyor, 1. salvoda şu gemiler, 2. salvada bu gemiler geliyor yazmış bırakmış. Bilmem nerdeki container i aç, içindekini al, şuraya götür, sonra şunların gelmesini bekle dememiş. Bunu ancak, yarım saat forum mesajları arayarak bulabiliyorum.

Umarım anlatabilmişimdir..
Şimdi sen bana Loki Tengu gibi gemilerin blueprintleri nasıl elde edilir bunu anlatan bir kaynak bul, ve aynı kaynak ta yine eve ile ilgili herşey olsun, başka bir hiç bir yere bakmak zorunda kalmıyayım...

dediğim gibi sen aramayı bilmiyorsun demekki. hiçbir şey yapamasan "t2 production eve online" diye aratınca googleda en üstteki 4-5 link bile gayet detaylı anlatıyor lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...