Tonec Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 128/32 ADSL kullanıyorum, internet'te sorun yok ama oyuna giremiyorum bir türlü, connection ekranında kalıyorum. 10 dk'da bekledim gene bağlanamıyor server'a. Deli olcam 1 haftadır dial-up oynuyorum bu sorunu bilen varsa çok mutlu olucam..
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 once arayalim sonra ba$lik acalim[signature][hline] curious about me ? photos
Tonec Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 aradım, bulamadim onun için yeni bi thread actim zaten arkadasim. biliyosan yerini soyle de çözeyim artık!
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Mum_Chamber, 11 Eylül 2004 18:27 tarihinde demiş ki: yaw ben key satın aldım. iş yerinde update'imi de yaptım güzel güzel. oyuna da girdim bir baktım ama hemen çıkmak zorunda kaldım sonra eve geldim. dosyaları aktardım falan fıstık işte. neyse besmele çektik, ama ne görüyim, patch yapamıyorum. connecting diyor peygamber demiyor.. portlarla ilgili bir sorun olabilir diye bir mesaj buldum support'ta. güzel güzel portları da açtım (ya da açtığımı sandım) fakat ama lakin, ne yaparsam yapayım oyuna patch yapamıyorum, dolayısıyla oyuna giremiyorum. imdaaak said: sirplaya-, 11 Eylül 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Download Bunu indir direk oyuna girersin. Update yapmadan oyuna girmeni saglar. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 benim sorunum no updaterla çözülmemişti ya, neyse :P -modem ethernetten bağlıydı ve port forwarding yapamadı böylece modemin değişmesi gerekti.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben soruların bir olması açısından ve bulamadım dediği için o mesajları koydum zaten biliyorum sendeki olay bende de oluyor artık, kesinlikle giremiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Eylül 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 size çok saçam gelebilir ama ayni sorunu ben şu şekilde çözebildim. Connection ekranında kalıyordu - zone alarm'ı çalıştırdım ve internete erişim için izin istedi. İzin verdim bağlandı. Artık ne zaman olsa ayni şekilde çözüyorum ben de. ZoneAlarm çalıştırarak yani. Evet bence de saçma ama işe yaradı.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bu olay çoğumuzda var, Türk Telekom'la ya da ADSL ile bağlantılı bir problem olduğunu düşünüyorum ama emin diilim. Sadece Türkiye'de diil, Amerika'da da bu problemi yaşayan çok kullanıcı var. Benim yaptığım, updater ekranını açık bırakmak. Yemek yiyin, gezin dolaşın, döndüğünüzde girmiş olur mutlaka. Oyuna update gelmediği günlerde ise Sirplaya'nın link verdiği no updater shortcutını kullanarak oyuna girebilirsiniz.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende yok.[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice Kamyon- Justice Algus Requiem- Justice
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evet sostizm'in söylediklerinden yola çıkarak olayı çözdüm bende de zone alarm açıktı hep, yalnız sanırım eskiden kapıyodum windows açıldığında (bazen) o yüzden bazen bu oluyodu bazen olmuyodu neyse az önce zaten açık olan zone alarma girip "Access" kısmında zaten onay verilmiş görülen CoH'a "Server" kısmında da iki seçeneğe onay verdim direk geçti update :D bence denemeye değer, eğer zone alarm gibi bir şeyler çalıştırıyosanız yani...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bencede sorun sağolsun telekomdan. iki tür baglantim var PPPoA ve PPPoE. ilki sorunsuz bağlanırken ikinci 100 de 1 ihtimalle bağlanıyor. ikinci bağlantıyı kullananan makinanaya format attım. bütün firewallari denedim bağlanmıyor. makinayı işyerine götürüp diğer bağlantıya bağlayınca sorunsuz çalışıyor. modemleri değiştim yine çözüm yok. ne kadar denerseniz deneyin olmuyor. bu yüzden kesinlikle sorun Telekomda bana göre... Ama devvo ile bir çözüm konuşmuştuk onu en kısa sürede deneyeceğim. umarım o zaman sorun biraz daha azalır.[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla ben zone alarmla da denemiştim de benimki açık ara router'dandı. farklı bir modemle deneyin, sorun çözülür muhtemelen (burada modem ne kadar vasıfsızsa, o kadar iyi .P). Not: Updater'ın açılmamasının sebebi belirli portların kapalı olması. updater, açık port bulana kadar sırayla hepsini tarıyor. hangi porttan bağlanabilirse bir dahakine oradan deniyor. daha detaylı bilgi için çalıştır -> cmd -> netstat -a[signature][hline]en ince yerim bileğim..
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya bu habire update etmeye başladı ben de normal mi yoksa bi anormallik var mı project coh flm diyor... baya da buyuk bi dosya yeni update mi çıktı bi 145 mb indridim o ayrı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 işin kotusu bi gelişme de yok bi garipleşti salaklaştı oyun bi anda... oyuna girmem için 157 mb lık bi dosya indirmem gerekiyor gibi bişi gosteriyor şu an[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
Tonec Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Sağolun teşekkür ederim cevaplar için, no-updater işe yaradı bende, direk giriyor, update sorununu da DA'nın dediği gibi connection ekranında açık bırakmakla çözdüm, eninde sonunda bağlanıyor sadece biraz sabır işi, ben gidip FB'nin maçını izledim mesela bağlanırken ;) hiç yapmadığım şey yapcak bişey bulamadım walla dün gece o saatte, bayıla bayıla izledim maçın sonunda doğru bağlandı :)
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 o değil de şu an bende bisiler yukluyor ub 157 mb kadar bu nedir sizde de yapıyor mu yoksa oyun bana ozel update mi çikardi?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bende de yüklüyor issue 2 yüzünden olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Arkadaşlar afedersiniz büyük puntolarla yazdım bir alttaki topicte. PUBLISH 2 bugün!!![signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 okudum, ben de buraya onun için yazdım zaten ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Zenith Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Yaw ben patch'i indirdim, Apply'da ettim, ama ondan sonra No Updater Coh bana patch yanlış bi indirin falan demeye başladı. Peki buna bi çare varmı?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çalıştır-regedit HKEY_USERS |- S-1-5-1-21 |-|- Software |-|-|- Cryptic |-|-|- |- COH içinde CurrentVersion 3.20040909.3 olacak.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. CoH : Justice Syphex
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben update 2 yi indirdim pc yi açik birakip falan da simdi no update saglayan dosya dio ki: direk bunla oyuna giremezsin updater i çalistir. regedit den deistirdim o sayiyi ama yine fayda etmedi. varmi bilen?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 her büyük updatein peşinden olan gibi bundada oyuna sürekli küçük updateler çikiyor. yeni updateleride çekmen lazım.[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 en son update i 15 dk önce bitirdim zaten. büyüklü küçüklü hepsi gelmistir. sorun yine updater a baglanmama da no updater dosyasi da çalismio suan[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary
Pyhenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Arkadaşlar ben Coh'a girebiliyorum ama ara sıra bu hatayı verebiliyor. Sanırım bunun da nedeni Adsl. 1-2 kez ben de kalıyorum Connecting ekranında. Bi kaç kez kapatıp tekrar açılınca düzeliyor. Bilmem bu sorunla benzerlik gösterir mi.
Öne çıkan mesajlar