Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maaş pazarlığı hakkında

hidan

Öne çıkan mesajlar

maaş öğreneceksen senden daha kıdemli adamlara sorman lazım. senle aynı olan adam tabii ki söylemez maaş bilgisi.
ben 15 yıllık birine sormuştum mesela piyasa nasıl diye o da söylemişti. senin şu an 3-4 yıllık muhasebe tarafında çalışan birine sorman lazım ne maaş isteyeyim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

maaş öğreneceksen senden daha kıdemli adamlara sorman lazım. senle aynı olan adam tabii ki söylemez maaş bilgisi.
ben 15 yıllık birine sormuştum mesela piyasa nasıl diye o da söylemişti. senin şu an 3-4 yıllık muhasebe tarafında çalışan birine sorman lazım ne maaş isteyeyim diye.

Şirket politikası gereği söleyemiyoruz filan diyolar,çok artistler çok
Sosyal ağlarda paylaş

Önce işe yara, sonra alternatifini hızlıca bulamayacaklrı bir durumda şartların senin geçimini saglamadıgını söyle ve daha uygun maaş almadan işi bırakman gerektigini söyle.

Ben 10 sayfa çizgi roman, 6 sayfa bulmaca ve 4 ilüstrasyon çiziyorum ayda ve bana düdükler 1600+ KDV falan vermeye kalktı.

Önce tamam diyosun, sonra işi yapıyorsun, yeni ay geliyor, ben işi bırakıyorum, yerine replacement yok, diyorsun ki bu yeterli değil bu işe, sana soruyolar ne kadar istiyorsun, yaptıgın işin gerektirdigi fiyatı az çok kestirirsin o işi yapıyorsan, bi bakıyosun 2400+KDV olmuş.

Hak ettiğini almanın başka yolu yok malesef. İlla çirkinleşmen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

hidan said:

kozalak said:

Şirket politikası gereği söleyemiyoruz filan diyolar,çok artistler çok

sana güvenmiylardır pek o zaman. ayrıca şirkette ne kadar maaş alıyon demiyceksin adama. yeni giren biri ne civarda almalı falan diyceksin. tabi söylemez adam kendi şirketindeki maaşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Jim_E_Rustler said:

Önce işe yara, sonra alternatifini hızlıca bulamayacaklrı bir durumda şartların senin geçimini saglamadıgını söyle ve daha uygun maaş almadan işi bırakman gerektigini söyle.

Ben 10 sayfa çizgi roman, 6 sayfa bulmaca ve 4 ilüstrasyon çiziyorum ayda ve bana düdükler 1600+ KDV falan vermeye kalktı.

Önce tamam diyosun, sonra işi yapıyorsun, yeni ay geliyor, ben işi bırakıyorum, yerine replacement yok, diyorsun ki bu yeterli değil bu işe, sana soruyolar ne kadar istiyorsun, yaptıgın işin gerektirdigi fiyatı az çok kestirirsin o işi yapıyorsan, bi bakıyosun 2400+KDV olmuş.

Hak ettiğini almanın başka yolu yok malesef. İlla çirkinleşmen lazım.

Ahahahaha rakamlar ve iş tanımı uymasa da konu birebir aynı bende de. İşi iyi yapıp vazgeçilmez olmak çok iyi, en iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...