hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 imamizer said: o değilde emek sömürüsü denizinde debelenen bahtsız arkadaşımız fede konusuna yoğunlaşsak biraz? fede pes etmiş ya ,düşük maaşa odaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Part time alınan paradan doğru orantı yapmak doğru değil. Şirkete maliyetin değişiyor part time ve kadrolu olduğunda. SSK primin vs vs işin içine girince daha düşük vermeleri muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bence sen kendine yeni bir iş bak bunlar fazla gaz vermiş, kapıya koyarlar seni. Memlekette kamyon dolusu adam işsiz dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Masakari said: Bence sen kendine yeni bir iş bak bunlar fazla gaz vermiş, kapıya koyarlar seni. Memlekette kamyon dolusu adam işsiz dolaşıyor. Geldi bi felaket tellalı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sen adamların elinde pişmişsin, güvenilirsin (muhasebede en önemli şey belki de), ne yapıp ne yapamayacağın belli; ellerinde patlama ihtimalin yok kısacası. O yüzden 3-5 fazla verip seni tutmak isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kimse maaşını söylemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 imamizer said: o değilde emek sömürüsü denizinde debelenen bahtsız arkadaşımız fede konusuna yoğunlaşsak biraz? Eşeklik baki onda boşver o yüzden -.- aazına vuralım diyorsan ben varım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 iskolig.com maas karsilastirmasi yapmak isteyenlere. her firma ve her pozisyon olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 maaş öğreneceksen senden daha kıdemli adamlara sorman lazım. senle aynı olan adam tabii ki söylemez maaş bilgisi. ben 15 yıllık birine sormuştum mesela piyasa nasıl diye o da söylemişti. senin şu an 3-4 yıllık muhasebe tarafında çalışan birine sorman lazım ne maaş isteyeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 kozalak said: maaş öğreneceksen senden daha kıdemli adamlara sorman lazım. senle aynı olan adam tabii ki söylemez maaş bilgisi. ben 15 yıllık birine sormuştum mesela piyasa nasıl diye o da söylemişti. senin şu an 3-4 yıllık muhasebe tarafında çalışan birine sorman lazım ne maaş isteyeyim diye. Şirket politikası gereği söleyemiyoruz filan diyolar,çok artistler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi muhasebedesin tüm kayıtlar sende zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Önce işe yara, sonra alternatifini hızlıca bulamayacaklrı bir durumda şartların senin geçimini saglamadıgını söyle ve daha uygun maaş almadan işi bırakman gerektigini söyle. Ben 10 sayfa çizgi roman, 6 sayfa bulmaca ve 4 ilüstrasyon çiziyorum ayda ve bana düdükler 1600+ KDV falan vermeye kalktı. Önce tamam diyosun, sonra işi yapıyorsun, yeni ay geliyor, ben işi bırakıyorum, yerine replacement yok, diyorsun ki bu yeterli değil bu işe, sana soruyolar ne kadar istiyorsun, yaptıgın işin gerektirdigi fiyatı az çok kestirirsin o işi yapıyorsan, bi bakıyosun 2400+KDV olmuş. Hak ettiğini almanın başka yolu yok malesef. İlla çirkinleşmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 hidan said: kozalak said: maaş öğreneceksen senden daha kıdemli adamlara sorman lazım. senle aynı olan adam tabii ki söylemez maaş bilgisi. ben 15 yıllık birine sormuştum mesela piyasa nasıl diye o da söylemişti. senin şu an 3-4 yıllık muhasebe tarafında çalışan birine sorman lazım ne maaş isteyeyim diye. Şirket politikası gereği söleyemiyoruz filan diyolar,çok artistler çok sana güvenmiylardır pek o zaman. ayrıca şirkette ne kadar maaş alıyon demiyceksin adama. yeni giren biri ne civarda almalı falan diyceksin. tabi söylemez adam kendi şirketindeki maaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 maaş pazarlığı diye bir şey yok. o şirket için ederini bulmaca oyunu var sadece. adamların sana biçtiği fiyatı bir kuruş oynatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Önce işe yara, sonra alternatifini hızlıca bulamayacaklrı bir durumda şartların senin geçimini saglamadıgını söyle ve daha uygun maaş almadan işi bırakman gerektigini söyle. Ben 10 sayfa çizgi roman, 6 sayfa bulmaca ve 4 ilüstrasyon çiziyorum ayda ve bana düdükler 1600+ KDV falan vermeye kalktı. Önce tamam diyosun, sonra işi yapıyorsun, yeni ay geliyor, ben işi bırakıyorum, yerine replacement yok, diyorsun ki bu yeterli değil bu işe, sana soruyolar ne kadar istiyorsun, yaptıgın işin gerektirdigi fiyatı az çok kestirirsin o işi yapıyorsan, bi bakıyosun 2400+KDV olmuş. Hak ettiğini almanın başka yolu yok malesef. İlla çirkinleşmen lazım. Ahahahaha rakamlar ve iş tanımı uymasa da konu birebir aynı bende de. İşi iyi yapıp vazgeçilmez olmak çok iyi, en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Benden çok alıyorsan anlaşamayacagız seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 sana nasıl o kadar para veriyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 vay be millet is bulmus, bi de mayis pazarligi derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Sparkcaster said: sana nasıl o kadar para veriyolar lan Az ki hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar