hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Arkadaşlar yaklaşık bir senedir bir telekominikasyon şirketinde muhasebe finansman bölümünde parttime olarak çalışıyorum.Bu sene okulum bitti artık fulltime devam edicem şu an öyle gözüküyor.Ancak henüz ücret hakkında konuşmadık.Piyasada kim ne alıyor hiçbir fikrim yok,sizce pazarlığı kaçla açmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 1 karton malbuşa anlaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 oha işe alırken maaş pazarlığımı yapıcaklar seninle. yav arkadaş millet ne güzel işlere giriyor ya. abi çingen pazarlığı yapıcan. 5bin tl den aç 2500 e bağla işi asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ne vereyim abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 piyasada kim ne alıyor öğren önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bir paticik para birimi olarak 1 karton malbuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bi de dürüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kime maaş sorsam söyleyemem filan diyo :D nasıl öğrencem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yaptığın iş ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hidan said: kime maaş sorsam söyleyemem filan diyo :D çünkü insanlar farklı tutarlara anlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şu an aslında finansmanlada muhasebeylede ilgileniyorum,tarihleri geldiğinde kdv,kdv2,muhtasar ödemeleriyle ilgileniyorum,onun dışında finansmanada yardım ediyorum talıimat yazıyorum bankalara,kredi tablom var onu takip ediyorum her gün her işe dalıyorum ya kısacası şu an belli bi işim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 aynen fiyati aklindakine yada piyasa degerine +1k koyarak soyle, emin ol aklindaki ucretin cok daha fazlasini verebilecek guc var kendimden soyleyim, maasima zamdan ziyada iyilestirme gerekiyordu piyasinin bayaa bir altina calisiyordum gittim patrona resti cektim, bana aklimdaki fiyati zam yapmanizi istiyorum yoksa isten cikacam diye, ne kadar istiosun dedi su kadar dedim adam hic cok degilmi falan demedi sadece tamam veriyorum dedi sonra kendi kendime dedim ulan neden fazla demedim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Telekomünikasyon diyince ben de network işindesin sandım. :D Muhasebeden başlangıç olarak 2,5K alabiliyosan öp başının üstüne koy ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sleepingdeath said: aynen fiyati aklindakine yada piyasa degerine +1k koyarak soyle, emin ol aklindaki ucretin cok daha fazlasini verebilecek guc var kendimden soyleyim, maasima zamdan ziyada iyilestirme gerekiyordu piyasinin bayaa bir altina calisiyordum gittim patrona resti cektim, bana aklimdaki fiyati zam yapmanizi istiyorum yoksa isten cikacam diye, ne kadar istiosun dedi su kadar dedim adam hic cok degilmi falan demedi sadece tamam veriyorum dedi sonra kendi kendime dedim ulan neden fazla demedim diye. iyi güzel söylüyosunda fazlada abartmamak lazım işte ,ne diyo lan bu ıfadesi görmek istemem kmsenn suratnda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Firma büyük kurumsal mı yoksa patron şirketi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yok ya ne olacak dostum ekmek paran bu senin en kotu adam cok degilmi der bundada utanacak bir sey yok piyasa boyle falan dersin orta yolu bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 serjuhan said: Firma büyük kurumsal mı yoksa patron şirketi mi? kvk neyse bizde oyuz öle söyleyebilirim,yeterince kurumsal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sleepingdeath said: yok ya ne olacak dostum ekmek paran bu senin en kotu adam cok degilmi der bundada utanacak bir sey yok piyasa boyle falan dersin orta yolu bulursunuz. ya aslında her türlü şu an bu işe ihtiyacım var başka bir planım yok çünkü,her türlü kabul edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 genpa ymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hidan said: serjuhan said: Firma büyük kurumsal mı yoksa patron şirketi mi? kvk neyse bizde oyuz öle söyleyebilirim,yeterince kurumsal yani yeterince kurumsal bi firmaysa zaten maaş pazarlığı yapamazsın yeni mezun bir muhasebe elemanı olarak. Ne derlerse o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 pazarlığı onlar yapar sen kabul edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hani satışta veya sağlam bir teknik bilgi gerektiren bir işte olsan pazarlık şansın olur da... muhasebe en düşük seviye genelde şirketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mr_Hand said: Muhasebeden başlangıç olarak 2,5K alabiliyosan öp başının üstüne koy ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mr_Hand said: Telekomünikasyon diyince ben de network işindesin sandım. :D Muhasebeden başlangıç olarak 2,5K alabiliyosan öp başının üstüne koy ama. 2,5k mı hangı muhasebe bu :D kim verir bir senelik tecrübesi olan birine bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Girdiğin şirkete, sana ve eğitimine bağlı bişey o. Zaten öp başının üstüne koy demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar