Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maaş pazarlığı hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yaklaşık bir senedir bir telekominikasyon şirketinde muhasebe finansman bölümünde parttime olarak çalışıyorum.Bu sene okulum bitti artık fulltime devam edicem şu an öyle gözüküyor.Ancak henüz ücret hakkında konuşmadık.Piyasada kim ne alıyor hiçbir fikrim yok,sizce pazarlığı kaçla açmalıyım
Mesaj tarihi:
oha işe alırken maaş pazarlığımı yapıcaklar seninle. yav arkadaş millet ne güzel işlere giriyor ya.

abi çingen pazarlığı yapıcan. 5bin tl den aç 2500 e bağla işi asdada
Mesaj tarihi:
Şu an aslında finansmanlada muhasebeylede ilgileniyorum,tarihleri geldiğinde kdv,kdv2,muhtasar ödemeleriyle ilgileniyorum,onun dışında finansmanada yardım ediyorum talıimat yazıyorum bankalara,kredi tablom var onu takip ediyorum her gün her işe dalıyorum ya kısacası şu an belli bi işim yok
Mesaj tarihi:
aynen fiyati aklindakine yada piyasa degerine +1k koyarak soyle, emin ol aklindaki ucretin cok daha fazlasini verebilecek guc var kendimden soyleyim, maasima zamdan ziyada iyilestirme gerekiyordu piyasinin bayaa bir altina calisiyordum gittim patrona resti cektim, bana aklimdaki fiyati zam yapmanizi istiyorum yoksa isten cikacam diye, ne kadar istiosun dedi su kadar dedim adam hic cok degilmi falan demedi sadece tamam veriyorum dedi sonra kendi kendime dedim ulan neden fazla demedim diye.
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

aynen fiyati aklindakine yada piyasa degerine +1k koyarak soyle, emin ol aklindaki ucretin cok daha fazlasini verebilecek guc var kendimden soyleyim, maasima zamdan ziyada iyilestirme gerekiyordu piyasinin bayaa bir altina calisiyordum gittim patrona resti cektim, bana aklimdaki fiyati zam yapmanizi istiyorum yoksa isten cikacam diye, ne kadar istiosun dedi su kadar dedim adam hic cok degilmi falan demedi sadece tamam veriyorum dedi sonra kendi kendime dedim ulan neden fazla demedim diye.

iyi güzel söylüyosunda fazlada abartmamak lazım işte ,ne diyo lan bu ıfadesi görmek istemem kmsenn suratnda:D
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

yok ya ne olacak dostum ekmek paran bu senin en kotu adam cok degilmi der bundada utanacak bir sey yok piyasa boyle falan dersin orta yolu bulursunuz.

ya aslında her türlü şu an bu işe ihtiyacım var başka bir planım yok çünkü,her türlü kabul edicem
Mesaj tarihi:
hidan said:

serjuhan said:

Firma büyük kurumsal mı yoksa patron şirketi mi?

kvk neyse bizde oyuz öle söyleyebilirim,yeterince kurumsal yani

yeterince kurumsal bi firmaysa zaten maaş pazarlığı yapamazsın yeni mezun bir muhasebe elemanı olarak.

Ne derlerse o olacak
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Telekomünikasyon diyince ben de network işindesin sandım. :D Muhasebeden başlangıç olarak 2,5K alabiliyosan öp başının üstüne koy ama.

2,5k mı hangı muhasebe bu :D kim verir bir senelik tecrübesi olan birine bunu
  • Yeni Oluştur...