Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartı Limiti

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

2-3 sene düzenli öde hemen yükseltiyorlar. Geçen de bankanın biri aradı kredi kartı limitinizi 4000 yapalım derseniz 1 e basın falan dedi. Ben de no tuşuna basıp geçtim. Bir ara limiti yükselteyim dedim ve limiti 3500 yaptım. Sonra banka bana gold kart göndermiş hiç haberim olmadan. Aradım sordum neden gold kart gönderdiniz ben kartımdan memnunum falan ... Adamlar dedi ki ; 3500 tl ye standart kart olmaz diye gönderdik isterseniz iptal edelim falan filan....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kartım var zaten mevcut. 300 lira limitli işteüniversiteli kart var. Öyle dealextremeden, ebayden fln bişeyler almaya kullanıyordum.

Şimdi okul bitti işe de girdim, kredi kartı yerine nakit tercih ederim aslında ama telefon alıcam ve direk telefona 2k para gömmek istemiyorum, taksitle alayım dedim. O yüzden kartın limitini ne kadar yükseltebilirim acep?

Mevcut kartın ödemeleri çok berbat değildi ama çok da nizami olduğunu söyleyemem. Dediğim gibi ıvır zıvır alımlarında kullandığım için paso unutuyordum son ödemesini fln, aklıma gelmiyordu. Anca ödeme hatırlatma mailini telefonda görücem de bankamatik yakın olucak ya da hesapta para olucak da öyle yani. Günü geçip de ödediğim oldu çok kez.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

önce ödemelerini otomatiğe aldır =)

işbankası herhalde yamulmuyorsam bankan son kullanma tarihi ne zaman kartının?

Üniversite bu yıl bitti ama en son yenilemede 01/18 yapmışlar son kullanma tarihini sdf.

@jacabo

Maaş akbanka yatıyor ama mevcut kartım işbankta abi.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Bu telefondan çok artık öğrenci değilim gelsin limitler modu. O kart 300 limitli kalsın. Telefonu da yanında para biriktir al. 5-6 sene sonra anlarsın dediklerimi

Ya ben kart kullanan bi adam değilim abi, babadan gelen bi alışkanlık bizde nakitçilik. Nakit varsa harcarım yoksa kullanmam.

Kredi kartını da sırf netten alışverişlerde kullanmak için almıştım. Hatta bi dönem sanal kart kullandım mevduat hesabımdan ama ebayde fln geçmeyince mecbur kaldım.

Zaten kenarda telefon parası olucak da nakit gömmek istemedim. O paradan taksitleri öderim diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

en yakın isbankası subesine git.maas bordronu da gotur.cıkar masaya vur abi.ilk asamada net maasının 2 katı olur muhtemelen.tabi kkb puanın pert diilse.
takip ya da gecikme var mi kredi ya da kartında

ya da maas aldıgın akbank subesine git.maasımı sizden alıyorum nerede benim axess im de
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuda net şudur diyemem ama ödemelere bakıyor adamlar. O kadar banka sırf ödemelerim düzenli diye çekmedikleri kaprisim kalmadı. İstersem 15k bile yapabilrim limitimi, belkide daha fazla. Çünkü son ödemesi geçen hiç bir dalgam yok. Seagle bence limitinde kararlı ol ve diret. Çalışacak banka arıyormuş havası ver.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...