matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Hemen ilkokul seviyesinde espriler gelecek ama Hayvancilikla ilgilenen kimler var? Ben ozellikle buyukbas hayvanciligiyla ilgileniyorum, profesyonel ciftlik isletme, sagmal alaninda ozellikle. Bu konulara kafa yoran kimler var merak ettim. Lutfen sacma sapan mesajlar atmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Basican istifayi gidincen köyde hayvancilik yapican tarzi hayvancilik mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yani istifa ederek yada yatirim yapip yeni bir is kolu gibi ben 4 seneye yakindan bu ise yatirim yapiyorum acaba benim gibi ilgililer var mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hobi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben avrupa birliği hayvancılık hibe projeleri için danışmanlık ve proje çizimi yapıyorum. işin sadece teknik kısmı hakkında bilgim var. ama gördüğüm kadarı ile çok güzel bir iş kolu hele ki ilerleyen yıllarda arzın yeterli düzeye ulaşması ile çok da değerli bir iş kolu haline gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Arzın yeterli düzeye ulaşması ile mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet. et üretim miktarımızı şu an devlet doygun dereceye çıkartmak için hibe destekleri veriyor. yeterli düzeye ulaştığında bu sektöre henüz girmemiş iseniz karlı bir yatırım olmaktan çıkacak bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 montofon ineklerimiz var.. 17 tane mi 32 tane mi ne, kurbandan kurbana değişiyor sayı, o kadar hayvancıyım en kötü istrifayı basıp tokata gideceğim de.. çok sıkıcı yer lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 benim de manda var,1 tane mi 100 tane mi ne ^_^ . Hayvanci dedigin baş sayısını bilir gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 işte o kadar hayvancıyım, kurbandan kurbana pra geliyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 matama said: Hemen ilkokul seviyesinde espriler gelecek ama Hayvancilikla ilgilenen kimler var? Ben ozellikle buyukbas hayvanciligiyla ilgileniyorum, profesyonel ciftlik isletme, sagmal alaninda ozellikle. Bu konulara kafa yoran kimler var merak ettim. Lutfen sacma sapan mesajlar atmayin. ben de bi ara ilgilendim ama sütün alım fiyatı çok çok düşük. ve kuracağın yer kesinlikle yazın sıcak olmamalı, mass bi fabrikaya (sütaş, pınar) yakın olmalı vs. Süt kaliteliyse ekstra antibiotik bok püsüre falan para vermek zorunda kalmıyor ana fabrika o yuzden sana daha yüksek bir ücret onerebiliyorlar. ama yine de hakı bokunu korumuyor. ve çok ciddi bir "bok" arazin olması lazım. günde ineğin sıçtığı bok, inek başına 20 kilo. 100 inek olsa sen düşün. bu bilgileri öğrenmek için gemlikte bi ciftliğe gittim. en temizlerinden biri oymuş, ona rağmen bana göre değil bu iş dedim ortamı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ne gemliği ya, inegöl diyecektim ağzımdan oyle cıktı. bi de o ciftlikte sakat doğan hayvanı kesip köfte falan yapıyolardı. ilginç işler ya, harbi insanın içi acıyo lan para için yapılır mı bu bilemiyorum (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 o boku kemosenteze sokup biyokütle reaktörleri ile üretebildiğin metan gazı miktarı amazing ama eş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ineğin varsa tarlanda olucak, gübre niyetine vericen boku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben sonunda ipard dan bir destek hibesi almayi basardim, acikcasi avrupa birligi para dagitiyor ama bizim turkiye cumhuriyeti vermemek icin elinden geleni yapiyor boyle sacma bir durum var. chrome said: ben avrupa birliği hayvancılık hibe projeleri için danışmanlık ve proje çizimi yapıyorum. işin sadece teknik kısmı hakkında bilgim var. ama gördüğüm kadarı ile çok güzel bir iş kolu hele ki ilerleyen yıllarda arzın yeterli düzeye ulaşması ile çok da değerli bir iş kolu haline gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Dediklerinin yaninda arazi seciminde sagmalda 40 a yakin daha dikkate alinmasi gerekenler var ruzgar, insanlara uzaklik, arazinin izalasyonu bolge hayvanlarindaki hastalik, en onemlisi yem e yakinlik yeterli yem varmi sut fiyatlarinda haklisin ama durum bu Esh said: matama said: Hemen ilkokul seviyesinde espriler gelecek ama Hayvancilikla ilgilenen kimler var? Ben ozellikle buyukbas hayvanciligiyla ilgileniyorum, profesyonel ciftlik isletme, sagmal alaninda ozellikle. Bu konulara kafa yoran kimler var merak ettim. Lutfen sacma sapan mesajlar atmayin. ben de bi ara ilgilendim ama sütün alım fiyatı çok çok düşük. ve kuracağın yer kesinlikle yazın sıcak olmamalı, mass bi fabrikaya (sütaş, pınar) yakın olmalı vs. Süt kaliteliyse ekstra antibiotik bok püsüre falan para vermek zorunda kalmıyor ana fabrika o yuzden sana daha yüksek bir ücret onerebiliyorlar. ama yine de hakı bokunu korumuyor. ve çok ciddi bir "bok" arazin olması lazım. günde ineğin sıçtığı bok, inek başına 20 kilo. 100 inek olsa sen düşün. bu bilgileri öğrenmek için gemlikte bi ciftliğe gittim. en temizlerinden biri oymuş, ona rağmen bana göre değil bu iş dedim ortamı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aslında öyle değil. hükümet dolandırılmamak için işi çok sıkı tutuyor. zira bizim millet malesef rüzgar santrali üreteceğim diyip deniz kenarındaki arsaları 49 yıllığına alıp sonra oralara otel yapan bir millet olduğu için. teşviğe fırsat gözü ile değil, yenip yutulabilecek bir şey gözüyle bakıyor. bundan dolayı koşulları ağırlaştırma yoluna gidiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet ama sirf bundan dolayida nerdeyse ilk 3-4 defa kimse duzgun para alamadi paralar avrupa birligine dondu yunanistan bu sekilde ulkeyi yeniden kurdu bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi valla imkanın varsa bu ülkede yatırım yapma bence. çok çok daha güzel ülkeler, çok çok daha güzel sektörler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 keşke hdd mi yedekleseydim, baya bir fizibilite etüdü yazmıştım zamanında onları atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bir ara arkadaş keçi sütü işine başlayacağım diyordu ne alaka diye sorduğumda devlet bayağı destekliyormuş şu kadar para veriyormuş falan diye konuşuyordu sonradan vazgeçti fazla kar olmuyormuş diye. Kırşehirde hayvancılıkla uğraşan yakınlarım da aynı şeyi söylüyor. Hastalığı, temizliği, bakımı çekilecek dert değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BabacumMostors said: işte o kadar hayvancıyım, kurbandan kurbana pra geliyor işte Para geliyor derken bu işle akrabalarınız uğraşıyor ve ortak mısınız. Yoksa işçi falan mı tuttunuz patron sizsiniz. Nasıl o dalga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hemen bir soru sorayım konu açılmışken hayvansal duyarlılığı olan insanlara özel et üretmek mümkün mü? mesela mutlu inekler çiftliği kuruyorsun, öyle kuzu dana falan kesmiyosun eceliyle ölen inekleri yiyosun falan fdsaf. tabi lezzetsiz olur nası olur sağlık açısından falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Satışı yasak olabilir kesimsiz ölen hayvanın. Bakmak lazım kanunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ben kafa yoruyorum baya hayvanciliga aynen sagmal ancak guzel para kazanmak ve kar etmek icin ekip bicebilegin 80-100 dönüm tarlan olmasi lazim tasima suyuyla degirmen donmez otunu, sirajini kendin ureteceksin yani bir nevi tarim da yapmak zorundasin aksi halde mazotun 4.5 tl oldugu ulkede balye saman, küspe vs almayla hayvanciliktan karin cok az oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar