Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Yarın yapılacak anlaşmaya göre, siyah beyazlı kulüp, 15 sene stat isim hakkı, 5 senelik forma ve semt çevresi reklam hakları için 145 milyon dolar alacak. Forma reklam anlaşması önümüzdeki seneden itibaren geçerli olacak.

Bu doğruysa eğer anlaşma hacmi olarak büyük fakat yıl bazına vurduğumuzda çok da iyi bir tutar değil. Gerçi küçümsemek anlamında söylemiyorum ama Beşiktaş için yüksek.
Mesaj tarihi:
Harbi ya acaba stadın dış kısmındaki reklamlar mı kast ediliyor?

Tabi doğru olmama ihtimali de var bu yazının güvenilir bir kaynaktan almadım. Başka sitelerde filan bakıyorum da hiç bilgi yok.
Mesaj tarihi:
Bayağı sağlammış ya, 10 sene stadyum 3 sene forma kafa rahat artık.

Birde bu fiyatlara + lar dahil değildir. Stad için +5 ve forma için +2 muhtemelen yıl bazına vurup aynı miktarla devam ederler.
Mesaj tarihi:
+ lar dahil. toplamda işte 145 milyon dolar.
üçüncü büyük oldukları için bizimkilerin 10 senede aldığını bunlar 15 senede alcaklar olsun ama yıldoya borç öderler.
Mesaj tarihi:
Galatasaray ile Turk Telekom arasında yapılan anlaşma 10 sene için 150M $, senelik 15M $.

Bizim anlaşmaya bakınca ; 5 senelik forma + 15 senelik stad için 145M $, forma için yapılan anlaşmayı da 15 seneye uzatırsak 15 senede alacağımız para 203M $ 'a geliyor eğer aynı ücret ile devam edilirse. Senelik 13,50M $.
nin

GS'nin taraftar sayısı daha yüksek, ama stadı alakasız bir yerde.

BJK'nin taraftar sayısı GS'den az ama stadı reklam açısından tam İstanbul'un göbeğinde.

Bilemiyorum, ben memnun oldum.
Mesaj tarihi:
Galatasaray'ın anlaşması 10 sene stad 5 sene forma olması lazım bu arada. Forma seneye bitiyor.

Stad 102,5 milyon. Forma 25 milyondu bizim.

15 + 5 yıllık olmuş olsa 175 filan oluyor. Beşiktaş olduğu için bu paralar bence iyi.

Adnan Polat'ın yaptığı anlaşmaydı bi bizim anlaşma. Eminim ki Aysal döneminde forma için çok daha büyük paralar alacağız. Stad için daha zaman var.
  • Yeni Oluştur...