Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 souldarkorn said: Abi Tolga bugün TS-Dery City maçında kadrodaydı. BJK alırsa nasıl oynatacak Avrupa da. Hele bir gidelim diyenler vardır ama sonuçta az da olsa umut var.grup maçlarına kadar oynanan sayılmıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bi cacık olmaz beşiktaştan bu sene de. Sivok madem en iyi stoper neden o kadar gol yedik geçen sene. Leblebi gibi gol yiyosun, zaten iddaada beşiktaş maçı gördün mü bas kg var 2.5 üstü, çünkü illa bir gol yiycek takım. Bu sene de pek farkı yok, franco iyi çıkarsa belki defansı biraz toparlar 3-5 gol az yeriz ama onun dışında bir umudu yok takımın. Gene 3 veya 4. oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Esnaf said: souldarkorn said: Abi Tolga bugün TS-Dery City maçında kadrodaydı. BJK alırsa nasıl oynatacak Avrupa da. Hele bir gidelim diyenler vardır ama sonuçta az da olsa umut var.grup maçlarına kadar oynanan sayılmıyor diye biliyorum Aynı organizasyonsa sayılıyor. CL elemelerinde oynayan oyuncu UEFA'da oynayan bir takıma gelince oynayabilir fakat eleme de olsa UEFA oynayandan diğerine geçince BAN HİM. Bu arada Pedro Franco iyi çıkarsa, Önder Özen deli gibi övülecek fakat senelerdir Gençlerbirliği, Kayseri scoutlarının emeğini görmezden de gelmemek lazım. Gerçi artık scouting sistemiyle ekmek yiyebileceğin tek yer Afrika,Asya,Okyanusya ligleri. Güney Amerika'dan işte scouting mucizesi diye bir adam sunarsan basın bunu haber yapar da ben gülerim. Libertadores'te oynayan adamın neyini keşfedeceksin, TV veriyor cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bilic falan ilk başta heyecan getirdi. Ama olay Ömer Şişmanoğlu, Enaramo, Serdar Kurtuluş , Pedro falan ise olmaz o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bullet haklı yalnız, sen Veli Necip Escude diyorsun, adamlar Selçuk Şınayder Melo Drogba diyor asdf biraz karamsar olmanızda fayda var, ölüye hazırlanın sıtmaya razı olursunuz lol selcuk melo sinaydey yazarken veli necip escude yazıp, oguzhan fernandes yazmamak cok güzel bir mantık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu serdar kurtuluşun kaçıncı beşiktaşa gelişi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Escude değil de diğerleri ilk 11 oyuncusu abi. Tabi olayı farklı göstermek gibi olmuş o da, Hamit dışında her adamımız korkutucu be abi sdjfsdjf. Hamit'in de ne olacağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi takımın cok gol yemesini sadece stoper'e baglamak da efsane bişeymiş, takım savunman kötüyse yersin 1 ton gol. kalende casillas olsa da yersin, hakan arıkan olsa da yersin, takım savunması yapamıoduk gecen sene. sivok olayini degerlendirirken son transferleri hesaba katmamıstım haklısın. ama daha gelip oynamayan bir adam için 5 sezondur bu ligde olan adamdan iyi demeyelim, cok farklı dinamikleri var ligin. ne yıldızlar geldi 3 macta geri gitti, patlak cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Şuan yapılan transferlerden hangisi banko ilk 11 oyuncusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Beşiktaş ın kadro güzelde,GS ile karşılaştırmak saçma.GS kadrosu baya iyi çünkü :P.yoksa BJK kadrosu türkiye ligi için yeter artar bile. geçen yıl samet in saçmalamaları olmasa,şampiyon olamasa bile rahat 2. olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 tolga köybası-pedro franco-sivok-(yeni transfer) veli fernandes-oguzhan olcay-almeida(yeni transfer) holosko(gökhan) su 11 bence öyle anadolu takımı diye kötülencek bir kadro degil, evet cok parlak yıldızlardan olusan bir kadro degil gs kadrosu gibi, ama kosan mücadele eden genc bir kadro olucak. o yüzden ümitliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Chedjou kötü çıkmaz abi, alıntı yaparsınız :D Onun dışında Sivok'a haksızlık etmemek lazım, bence bizim Dany'den de Semih'ten de iyi oynadı geçen sene. Hücum katkısı da bir şekilde var. Yanlış organizasyonda olması suçu. Bizim Meira misal taş gibi stoperdi fakat kevgirdi takım savunması Bu arada geçen sene sempati topladı fakat Olcay, Holosko, Veli gibi adamlar feda senesinin ertesini kaldırmaz. Ciddi anlamda Anadolu topçuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 oğuzhan fernandes 9 aylıkta iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 souldarkorn said: Şuan yapılan transferlerden hangisi banko ilk 11 oyuncusu ? hiç biri degil, perdo franco belki oynar. zaten bize banko 11 yerine yedek klübesine takviye gerekiyordu. hatırlarsanız biz gecen sene arenaya giderken 2 puan farkla gittik, kazansak lider geliyorduk ama almeida sakattı. gecen sene ilk 11 öyle böyle idare ederken yedekler girince oyunu tutamiyordu, 70'den sonra 80den sonra cok mac kaybettik o yüzden, sadece 11 degil yedek klübesine de hamle gerek. bence omer ve gökhan önemli transferler bu acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Beşiktaş'ta amma stoper var lan. Escude, Pedro, İbo, Ersan, Sivok bek özelliği olan varsa Bilic sene içinde kaydırsın. Yoksa 5 tane birbirinin fazlası olmayan stoperle 2 oyuncu kullanacağın rotasyona gitmek lüks. Takımda bek yok. Malaga para veriyorken satsınlar Ersan'ı ya da Abi bir de ilk 11 ve 22 kişilik kadro kalitesini tutturmak zor, Galatasaray'da bile yok o. Burak cezalı Drogba sakat olsa Umut-Kazım forvetiyle oynarız. Olay kondisyon, kadro planlaması, doğru antrenman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Malaga'nın da verdiği 1m falanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Melo'nun yedeği Ceyhun lan. Beşiktaş threadinde içim bir fena oldu gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BulletRide said: Esnaf said: souldarkorn said: Abi Tolga bugün TS-Dery City maçında kadrodaydı. BJK alırsa nasıl oynatacak Avrupa da. Hele bir gidelim diyenler vardır ama sonuçta az da olsa umut var.grup maçlarına kadar oynanan sayılmıyor diye biliyorum Aynı organizasyonsa sayılıyor. CL elemelerinde oynayan oyuncu UEFA'da oynayan bir takıma gelince oynayabilir fakat eleme de olsa UEFA oynayandan diğerine geçince BAN HİM. Bu arada Pedro Franco iyi çıkarsa, Önder Özen deli gibi övülecek fakat senelerdir Gençlerbirliği, Kayseri scoutlarının emeğini görmezden de gelmemek lazım. Gerçi artık scouting sistemiyle ekmek yiyebileceğin tek yer Afrika,Asya,Okyanusya ligleri. Güney Amerika'dan işte scouting mucizesi diye bir adam sunarsan basın bunu haber yapar da ben gülerim. Libertadores'te oynayan adamın neyini keşfedeceksin, TV veriyor cayır cayır abi o pedro franco olayı yaş ve başarı ve maliyet muhabbeti ya. adamın tescillenmiş başarıları var, yaşı genç ve ucuz. patlama yaparsa da bunu diğer devler kapmadan sen almış olacaksın. Dipnot: hep sana cevap veriyormuşum gibi oluyo da sen de her başlıktasın arkadaş (benim gibi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BulletRide said: Chedjou kötü çıkmaz abi, alıntı yaparsınız :D Onun dışında Sivok'a haksızlık etmemek lazım, bence bizim Dany'den de Semih'ten de iyi oynadı geçen sene. Hücum katkısı da bir şekilde var. Yanlış organizasyonda olması suçu. Bizim Meira misal taş gibi stoperdi fakat kevgirdi takım savunması Bu arada geçen sene sempati topladı fakat Olcay, Holosko, Veli gibi adamlar feda senesinin ertesini kaldırmaz. Ciddi anlamda Anadolu topçuları kötü cıkar demedim zten, hem fenerin hem gs'nin yeni stoper transferi için ortak söyledim zaten :D veli bence sertliği ile göze battıgından kaybediyor, yoksa orta sahayi cok iyi toparlıyor, evet kazma falan ama, o mevkide oynayan adamdan ne bekliyorsun abi ? 15 tane gol mu atsın.. hafızanı yokla milli takımda aurello ve topal olmadıgında kevgire dönüyordu takım, o bölgeyi toparlıcak iyi yerlilerden birisi, eger melo gibi bir yabancı bulup monte edemiyorsan takıma. alternatif bir yerli örneginiz varsa velinin yerine duymak isterim :D olcay konusuna gelince, o bölgede oynayıp gecen sene en cok gol atan adam oldu sanırım, hucumda etkili, 90dk durmuyor, savunmadan hucuma her yere katkı veriyor, cok üst düzey degil, ama komple kendini ortaya koyan birisi, tabiki yetenekleri kısıtlı. ama yine o bölge için yerli alternatifi de kısıtlı. holoskoya lafım yok, o 15 mac oturt 16. mac koy yine ayni oynar. alternatif alınması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi önlibero yabancı olacak. Basmakalıp zenci yarma önyargısı değil bu. Yok ülkede çift yönlü çapa, Melo Veli ve Topal'a göre Hagi gibi tekniği olan bir adam fakat daha iyisini aradık, maliyet olarak bulamadık. Bilic alsın işte bir Hırvat ayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 özetle, kadro kalitesi olarak gs bska yerde suan, fakat herşey kagıt üzerinde bitmiyor. guti quaresma simao almeida fernandes bebe flaan gibi bir kadro ile 5. olmustuk. olay iyi takım olabilmek takım halinde savunma yapabilmek, biliç'e bu yüzden guveniyorum. yaş ortalaması dusuk genç,koşan mucadele eden bir takım olcaktır bu sene. gecen seneye göre daha zevkli daha cekişmeli bir lig izleriz, sampiyonluk kagıt ustunde uzak ihtimal, ama oynamadan kazanılan mac da yok, q7 gutili sezonda bile bu kadar umitli degildim, sampiyonluk görmek degil amacım bu sene iyi bir beşiktaş izlicem ona eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kadro mühendisliği önemli abi. elano, keita, baros, lincoln, arda filan örnekler çoğaltılır. Galatasaray'ın iyi olması ve bu derece taraftarın güvenmesi kadro dengesinde. Fener'in Zico'lu kadrosu mesela daha iyileri oldu fakat denge olarak müthişti. Şımarık transferler ile takımın ihtiyacına ve organizasyona yönelik hamlelerde fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 BulletRide said: Abi önlibero yabancı olacak. Basmakalıp zenci yarma önyargısı değil bu. Yok ülkede çift yönlü çapa, Melo Veli ve Topal'a göre Hagi gibi tekniği olan bir adam fakat daha iyisini aradık, maliyet olarak bulamadık. Bilic alsın işte bir Hırvat ayısı aynen abi onu diyorum, o bölgeye koyacak yerli bir oyuncu yok, gidip yabancıya para bayılcaksın, sonra bunun kontenjanı ıvırı zıvırı. veli suan tam melonun görevini yapan, ama hücümda melodan 2 gömlek aşağıda bir adam, gelişir mi ? zor ama ısrarla sunu vurguluyorum, oguzhan-fernandes'in oldugu orta sahada ben veliden hucumda bişey istemiyorum, o savunmayı toplasın yeter, çıplak gözle izleyince nasıl faydalı bir adam oldugunu görüyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bence fazla ümitli olmayalım bu seneden. Bilic'ten de yana pek ümidim yok benim. Romantik Beşiktaş taraftarı "uuu küpe takıyo, rock söylüyo, sigara içiyo, asi ruh blabla" diye havaya girdi ama fıs çıkıcak gibi geliyo umarım yanılırım. Bi de Veli nedir ya verdiği 10 pasın 9'u top kaybı allah aşkına övmeyin şu adamı asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sivok ve franco tutarsa savunma işi götürür ama kaleci ve bek de lazım. Bizim salak yöneticiler aptallık etmese de şu tolgayı alsalar trabzondan. Beke de artık ne alabiliyorlarsa alsınlar iki tarafa o zaman en azından savunma derli toplu olur, ileriye de bi forvet çaktın mı ferdiden top alıp gol atabilecek o zaman işler değişir, bir de ön libero olsa ama yabancı muhabbetine takılır, yıldo sağolsun. Ama bu mevkilere adam alınmazsa gene bu sene de cacık yapar beşiktaş geçen sene gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar