Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Onder basgan kollari sivadiysa emre besiktasa gelir kanimca :P
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 o bölgeye oyuncu alınması kabul edilebilir atiba olayında. mali olarakta çok uygun.lampard hayallari kuranlar varsa üzülebilir ama atiba saha içi ve maliyet olarak iyi transfer. necip ve veliye göre kıyaslarsak tabi belli kalitede ve tecrübede futbolcu o bölgeye lazım olur her zaman. atiba,fenerbahçe ve galatasaray'da o bölgede oynayan oyunculara göre kıyaslarsak daha düşük kalitede futbolcu, ama maliyet hesabı işte.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Emre can gs sorunu aslinda gsnin onu bonservisi ile almak istemesinden ya da dusuk miktarda opsiyonla kiralamak istemesinden dolayi yatiyormus. Emre Can dan almanlar cok sey bekliyor, o yuzden de kolay kolay vermiyorlar. BJK her yola geliyor ki o yuzden daha sansli deniyor transfer icin Yoksa SL icin GSye vermek istiyorlardi. Bu arada FO aciklamasinda Menejeri Ronaldinho ileolan gorusmelerin gizli tutulmasini istiyor demis. Eee gavat ne acikliyorsun bunu o zaman...
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Bizimkiler 2-3 sene 10-15 milyon satis opsiyonlu olarak kiralarlar. Istedigi zaman bayernin almasi sartiyla falan. Bunu gs de yapar ki aslinda?
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Emre Can GS olayında bir sorun yok, 6+0+4 varken ve Hamit vs. bu formdayken orta sahada illa yer bulur, oynatılmama derdi olmaz ama işte Emre de Galatasaray da uzun vadeli istiyor bu transferi, Bayern de son yıllarda Alman futboluna damga vuran Türk orta sahalar olan Nuri, İlkay, Mesut gibi örnekleri görüp kaptırmak istemiyor
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Abi o kadar oyuncu alında hala takım tam oldu diyemiyorum.Nasıl iştir anlamadım. Zaten bu kadronun uyumu net 2-3 ay sürer... Seneye gene go go go
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bu sene zaten en mantıklı beklenti yine üçüncülük, geçen yılda üçüncü oldun diyeceksiniz ama nasıl olduğumuzu, bala göte üçüncülük aldığımızı herkes biliyor. Bilic'in başarılı olup olmayacağı bile muamma, iyi işler yapıyor ama hücuma halen çözüm üretemedik. Takım savunmasına o kadar kafa yordu ki geçen yıl en iyi yaptığımız şeyi, hücumu bile yapamıyoruz. Formda Eneramo ile hücumda da efektif olabiliriz ama şu sakatlık olayları ve transfer oluş şekli çok tartışmalı olunca nedense ondan da pek bir şey bekleyemiyoruz. Psikolojik olarak, yoksa geçen yılın istatistikleri vs. ortada adam için
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ronaldinho kesin olarak GG bu arada Ocak'a transfer olmak istiyormuş Avrupa'ya, bizde hemen istediğimiz için ve Ocak'ta ciddi başka rakipler olacağından ötürü de piyasada fiyatın daha çok yükselmesi beklendiğinden ötürü vazgeçmişiz. Daha önce Bernard'da Ocak'ta Dünya Kulüpler Şampiyonası var diye Ocak'a ertelemişti transferini, Ronaldinho'da birebir aynı sebeplerden ötürüdür. Hem sponsorlarından da ödeme alacak vs. o dönem Güzel hayaldi, ölüsü bile olsa Ronaldinho lan :( Ahmet Nur Çebi birkaç saate açıklar deniyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ha bi yandan iyi oldu, maden para harcayacağız en azından gerçekten ihtiyacımıza yarayacak bir yere transfer yapalım. Sefa mesela, 3-5 bakmadan Kayseri'ye göm al, hücumda sorunlarını minimuma indirirsin. Eneramo - Pektemek ile Sefa hücumda çok deli iş yapar ve min 10 golle de pozitif katkı sağlar. Sefa'lı bir düzende Holosko, Dentinho ikilisinden birini kulübeye de göndereceğinden ötürü başka yere bir yabancılık yer açarsın. Zaten şuan Tolga-Serdar-Oğuzhan-Olcay %100 mevkiilerinde oynayacak gibi bir şey. Bu ikiliye net 2 Türk daha katmak gerekiyor, hatta 3 olsa kenardan gelecek bir Dentinho ya da Holosko maçları elde tutmak için önemli katkı demektir. Al işte Sefa'yı zorlama, Önder Özen çok istiyor onu gerçi de yönetim...
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Ciddi ciddi inanıyo muydun abi Ronaldinho'yu alabileceğimize
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi alıp ne yapacağız ronaldinho yu. O kadar pahalı bir oyuncu hem huzur bozar, hemde ekonomimizi yıpratır. Yöneticel eğer ceplerinden para çıkabilecek kadar zenginlerse, kulubun borçlarını kapatsınlar öyleyse. BJK ye yapabilecekleri en büyük iyilik borçları kapatmak olacaktır.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 2 gündür abisi/menejeri ile ciddi ciddi görüşmeler dönüyordu. Bullet'in dediği gibi geçen gün sabah herkes dalga geçerken akşam iş ciddiye binmişti. BJK şuan deli gibi marketing transferi yapmak istiyor, stad yokken hem taraftarı uyutacak hemde büyük sponsora tıkanan kanalları açmak için onu kullanmak istiyor. Ronaldinho'ya 3'e 5'e bakmaksızın para gömüp almaya çalışmalarının sebebi buydu. Adam zaten gelmek istemiş, görüşmeler hep olumlu ama Ocak olayı işi bozar. Ha bakarsın belki Ocak'ta yine alırız bilemem, ama transfer daha önceleri olduğu gibi "İmkansız" statüsünden çıkıp "çok zor" statüsüne kadar inmişti. Bir ötesine gidemedi, kötü oldu :( edit: İşin kötüsü Ronaldinho olmadı, Adebayor olmadı. Bizim tahminen büyük çapta bir yıldız için kasadan bu yıl maksimum 10 milyon çıkartılacak (bonservis + yıllık) , yani gözden çıkan miktar diyelim işte iş adamıydı ottu boktu. Bu çapta kimse de kalmadı ki bu dönemde marketing transferi olsun. Çin'e bakıyorsun, Drogba tarzı getirtebileceğin adam da kalmadı safsddsfsdf Barrios var sadece ki inanılmaz iyi transfer olur alınsa ama işte marketing olayını karşılamıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bu başkan kürdan alamaz dedim size, boşuna kafanızı yormayın. Paşa paşa 3. olalım bu adamda ben büyük başkanım diye otursun orada.
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Eline yüzüne bulaştırmadan stadı tamamlayıp gitsin abi başka bişi istemiyorum ben şahsım adına başkandan. Zoran Erceg de imzalamış gs ile bizimkiler hala sponsor bulacaklar lol. 2m bütçe ile oynarız herhalde bu sene.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 nasıl bir fanatik kafası şu ya, utanmıyor musunuz? http://inciswf.com/helehelehele.swf
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Quaresmasporluyuz biz quaresma hülaooooğ
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Utanılacak birşey yok, demirören e de muhalefettim bu adama da öyle. Seçim öncesi Adalı eto meto diyince buda ronaldinho adebayor felan diye sallamasını biliyordu, icraate gelince tık yok tabi. Yalancı başkan =)
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Darksun said: Utanılacak birşey yok, demirören e de muhalefettim bu adama da öyle. Seçim öncesi Adalı eto meto diyince buda ronaldinho adebayor felan diye sallamasını biliyordu, icraate gelince tık yok tabi. Yalancı başkan =) S.adalı'nın da Eto ile nasıl irtibata geçtiği malum :) Eto'nun dıdısının dıdınının dıdısına sormuşlar, "eto gelirmi sence bro" diye, o da "merak etme pampa 3-5 milyon euroya getiririm, komisyonumu isterim ama" demiş.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Adalı'nın dediğide doğrudur demedim ki =D ikiside salladı durduda bu güya ben doğrucu başkanım diye geçiniyordu seçim için iyi salladı hani.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Gidip 1,5-2m yıllık öneriyorlar. Sonra biz Ronaldinho ve Adebayor ile ilgilendik olsun maksat. Geçen açıklama yaptı F.Orman. 3 büyük klüp olarak TR ligini Katar öncesi lig yapmayalım diye. Asıl amaç TR ligi değil "züğürtlük". Kendisi beceremiyor FB ve GS ye laf atıyor aklı sıra. Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş. Kusura bakmayın ama Fikret Orman dan bir halt olmaz.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Fikonun gotunun giliyik ! Fkioolololoooo
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Parasızlıkta Önder Özen getirildi. Sebep scouting bilgisi sayesinde az maliyet ile kaliteli oyuncu almak. Bir tek Pedro Franco alındı. Zaten kimsenin laf söylemeyeceği başarılı tek transfer. Onun dışında Eneramo, Sezer Öztürk, Serdar Kurtuluş, Ömer Şişmanoğlu almak için Önder Özen'e ne gerek vardı ki. O da yavaştan süs kenarı olacak bu gidişle.
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Kaleci antrenörü dahil bir çok pozitif olayı var önder özenin, sadece scoutdan öte teknik ekiple yönetimin arasına futboldan anlayan bir denetim mercii, asıl amaçta bu scoutluğuna ikinci planda gerek var zaten 6-7 kişilik scout kadrosu var. Millet daha ortada birşey yokalışmış karalamaya, kendi taraftarı dahil takımda oyuncularını beyenmez yönetimini beyenmez hale gelmiş. Kafada olmuşmuş bir kere işte adam Ronaldinho gelmedi diye yalancı başkan diyor, Beşiktaş şampionda olsa stadı yapılsa artık umrunda değil çünkü ronaldihno gelmedi formasını giymedi olay bu. Quaresmada aynı şey oldu. Herif faydasız oldu ama resmen kendi taraftar kitlesini oluşturdu klüp kursa türkiye liginde belediye takımlarından daha çok taraftarı olur. Stadı bitirsin Fikret Orman en büyük icraat budur, birde böyle bir gündemi olan ülkede bir yandan iktidarda olan hükümete yağ çekerek araziler kovalarken stad için, öte yandan muhalif taraftarın baskısına direnmeye çalışırken herif yıkamaz dediler sadece açığı yıktı dediler, tarihi eser çıtkı denilen, hergün bir karalama haber çıkan ortamda pozitif iş yapmaya çalışırken taraftar çıkıp ronaldinho gelmeedi Fikret yalancı gitsin diyor hemen. Demirören bile fazla ya bu klübe aslında.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Kontrol Onder hocada halen rahat olun, sadece %100 degil. Sezer haric her transfer onder hocanin son izni ile yapildi. Sezer yonetim transferi Birde tolga transferine onay vermis, butceyi vermis gerisine pek karismamis diye duydum. O transferi ANC ugrasti ve bitirdi zaten Sefa gelsin Sefa lan..
Öne çıkan mesajlar