cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Tedbiren İnönüdeki çalışmalar durdurulmuş
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çalışmalar durdurulmadı, konser olacak yarın hazırlıkları yapılıyor diye ara verildi. Kazı çalışmalarına devam mı etselerdi. KDV olayı da anladığım kadarıyla bu paranın vergisini TS ödeyecekti, onlar vergi ödemesin diye vergilerini de biz ödeyeceğiz ki totalde 3 milyonu geçecek transfer bedeli tahminen, olsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ya cidden neyle ugrastıklarını bilmiyor bu adamlar, asi ruh belgeselinde vardi, adam anlatıyor, ben günde 5 vakit namaz kılarım, camiden cıkar stada gelirim, ama stadda yanımdaki arkadas devrimci, alkol kullanan birisi olur, dısarda biz bunla kavga ederiz ama o stada girince omuz omuzayızdır kardeşizdir diyor.. eger bir hata ile o stadın yapımına engel olurlarsa, cidden gezi olayları falan solda sıfır kalır yani, siyaset üstü bişeyle ugrasiyorlar suan, o araziyi yandaslara yedirmez bu taraftar
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çarşı baya gaza gelmiş... o stadı yapmazlar oraya hep söyledik ama bakalım ne olcak
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 applev0dka said: Ama beşiktaşlı fenerli için öyle degil, bugun sizi Beşiktaş'tan cıkartalım, gidelim zeytinburnu tarafına 60bin kişilik stadı bedava yapalım deseler, ertesi gün devrim olur ülkede. applev0dka said: eger bir hata ile o stadın yapımına engel olurlarsa, cidden gezi olayları falan solda sıfır kalır yani, siyaset üstü bişeyle ugrasiyorlar suan, o araziyi yandaslara yedirmez bu taraftar tutmayın küçük enişteyi
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 devletin kici basi ayri oynamaya baslamis.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 toki'ye bel bağlayıp stad yaptıranlar kendileriyle karıştırıyor heralde beşiktaşı...
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 he gülüm para komidinin üstünde
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cons said: he gülüm para komidinin üstünde şu adamın futbol bölümünden banlanması lazım.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Olayın aslını astarını bilmeden saldırmayın, Iron Maiden konseri bir bitsin temizlensin ortalık, inşaat devam etmezse hep beraber çemkiririz, burada bir kişi haksızsınız dememiş hemen Arena. Çok mu içinize oturdu? Bu sene deplasman yasağı da kalktı gelin canlı canlı izleyin eli ayağına dolanan takımınızı. Gaza gelme konusunda dünya markasısınız anasını satayım, Arena kadar taş düşsün başınıza hey allahım
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cons said: he gülüm para komidinin üstünde sana kufur etsem yarısı boşa gider.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 nordlydian said: Cons said: he gülüm para komidinin üstünde şu adamın futbol bölümünden banlanması lazım. köpekler istedi diye atlar ölmez. üstteki mesaj quote edilmez.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bu adam banlanmazsa pati yönetiminin tarafsızlıgından şüphe ederim...
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 böyle diyince hemen gaza gelip banlıcaklar dimi.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Son 20 yılımız Ankaragücü'nü 8-0 yenmesek de şampiyon olacağımızı anlatmakla geçti Beşiktaş taraftarına, bir 20 yıl daha Mecidiyeköy arazisinin TT Arena'nın üst kullanım hakkı+stadyum inşaatından daha değerli olduğunu anlatmakla geçer
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ayrıca tarafsızlığından şüphe etsen nolcak lan ahahahha casa gitçek sanki tipe bak
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 gazla alakası yok yaptığın terbiyesizlik yüzünden banlanman gerekir. şunun %1 etmiyecek şeyler için aylarca banlanıyoruz futbol bölümünden... hala utanmadan devam ediyorsun.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BulletRide said: Olayın aslını astarını bilmeden saldırmayın, Iron Maiden konseri bir bitsin temizlensin ortalık, inşaat devam etmezse hep beraber çemkiririz, burada bir kişi haksızsınız dememiş hemen Arena. Çok mu içinize oturdu? Bu sene deplasman yasağı da kalktı gelin canlı canlı izleyin eli ayağına dolanan takımınızı. Gaza gelme konusunda dünya markasısınız anasını satayım, Arena kadar taş düşsün başınıza hey allahım kim kime saldırıyor abi. adam gelmiş hükümete saydırdıgım seyi alıntılayıp bir de üstüne para komidinin üzerinde diye seviyesini koymus oraya. komik olmayın allah askına, ordan beşiktaşı cıkartmak göt ister diyorum ben, hükümette varsa bu göt, yapsınlar oraya otel bak sonra neler oluyor ülkede. evet bu dogru, gs ile bir tutmayın beşiktaşı size nerde stad yapsalar kabul ederdiniz mecidiyeköy ile bir bağlantınız yok, ama gidip inönü dısında bir yerde parası bizden olsun size stad yapalım deseler cidden yıkarlar o hükümeti.. bedava stad geyiklerine de bu kadar içerlemeyin lütfen hayır böyle mallar yüzünden biz banlanıyoruz sonra böyle mallar derken sana demedim sakın alınma :D
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cons'un komidin esprisinden önceki yorum için yazdım onu. Ben de Nord'u şikayet ediyorum, fol yok yumurta yok hemen devlet parası ehiehi, toki arena ehiehi
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 adamlar orduyu içeri attı hala beşiktaşla uğraşmak göt ister diyo
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BulletRide said: Cons'un komidin esprisinden önceki yorumu için yazdım onu ortada bir espiri varda biz mi görmedik ?
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Gül gülme. Espri, ben gülmüyorum
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Cons said: adamlar orduyu içeri attı hala beşiktaşla uğraşmak göt ister diyo hükümetin 1 numaralı yalayıcısına göre daha zor olcagi kesin merak etme. insanlar park için aylarca sokaktaydı. o stad için yapılcakalrı senin kucuk espiriler sakalar yapan beynin almaz. beyin komidinin üzerinde resmen.. neyse böyle gereksizler oldukca patide futbol konusulmaz zaten
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Bu arada komodin. Neyse uzatmayın abi. Şu stadyum olayının 6S, Cincon laflarından da bir farkı yok gerçek Galatasaray taraftarı için, bu bilinçle yazarsanız sevinirim. Gidin ultravesti filan yazın ne bileyim.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bunlardaki bilince benzer tek şey slaven biliç
Öne çıkan mesajlar