Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Cons

Öne çıkan mesajlar

Bu medya ne derse tersi çıkıyor kardeş ya... Dediler ki tahkim'de ceza ertelenecek felan aynen onadı herifler. Dedilerki CAS tedbir felan bu kadar vakit varken koymaz çok çok az bir ihtimal %90 katılamayacak dediler bu seferde tuttu tedbir yapıştırdı. Şimdide kesin ceza alacak desinler bir zahmet =)

Benim buradan anladığım bilirkişi diye çıkan 'kişilerin' bir b.k bilmedikleridir. =p
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene işimiz cok zor kasımpasa antalya bursa kayseri trabzon bunlar cılgın transferler yapıyorlar bız ise anadolu klüplerinden oyuncu alıyoruz kadro genişligi sagladık ama gecen seneki ilk 11 ile bu sene cıkacak ilk 11 yan yana koysak durum eskisinden kötü fenerbahceyi saymazsak ilk 5-6 da olacak yada olması beklenen takımların tamamı kadrosunu bir iki tık geliştirdi ben cok umutlu degilim onumuzdeki seneden işte tek umutlu oldugum konular köybası tekrar doner eskisi gibi oynasa yeter oguzhan muhtemelen sürekli ilk 11 cıkar pektemek de form tutarsa almeida&fernandes toplamda ligde 50+ maca cıkarlar (bu bayaa zor) hani işte bunların 2-3 olsa o zman işin rengi değisir ama sonunda gene hep veli hep holosko toroman faln gitcek sene pc olacak
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Fernandes faktörü Beşiktaş'ı kağıt üstünde büyük takım yapan, yoksa Bursa ve Kayseri ayarında kadro. Alınmaca yok ciddi durum böyle, Ömer Şişmanoğlu veya Gökhan Töre Kasımpaşa transferi, umarım Bilic yanıltır

tolga gelirse ligin en iyi 3 yerli kalecisinden birine sahip olcaz, muslera ile ilk4 içinde.

köybası dönücek,gökhan'dan ugurdan falan 10 kat iyi solbek.
su yeni kolombialı cocogu merak ediyorum pedro franco
sivok bence bu ligin en en en iyi stoperi.
sağ kanat felç sdsfs
e ortada veli-oguzhan fernandes orta sahasi, 2 tane ayagı iyi 1 tane de hammal iş yapcak cok koşan topcu,

ilerde almeida sakatlık sorunu olmasa 20den az gol atmaz ama adam en az 10 mac kaciriyor kafadan.
olcay yine milli takıma yükseldi belli bir çizgisi var, gökhan(holosko) eh işte.

abi bir gs-fb kadar kaliteli olmasa da abartılcak kadar kötü bir kadro yok.Tolganın geldigini varsayarsan

tolga-koybası-sivok-oguzhan-olcay-almeida-mustafa gibi milli takımlarında oynayan oyuncular, birde mevkisinden dolayi giremeyen fernandes var.

bu wot sana degil sadece :D duruma cok karamsar bakan beşiktaşlılar için de.

ayrica yedek klübüsesi de zengin bu sene. ben daha ümitliyim gecen seneye göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...