-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 15:00'da Atv ekranlarinda cok gusel bir basket macı olacak tum basketbol severlrin izlemesini tavsiye ediorum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu sene tblde gerçekten çok zevkli maçlar oluyor dünkü erdemir-bjk maçı gerçekten keyifle izlediğim bir maçtı bu maçta güzel olucagı kesin basketinde bu yanı güzel fenerinde maçlarını zevkle izliyosun diğer takımlarında i love this game ;)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu sene fener harika tabiki efesde iyi,süper maç olucak dört gözle bekliyorum başlamasını..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Evet dün erdemir-bjk maçı harikaydı. Erdemir yeni bir takım olmasına rağmen süper oynadı. TBL harika olmaya başladı yayınlar ATV de daha bir kalite kazandı. İnşallah böyle devam eder...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Maca gitme imkani olanlar gitsin gidemeyenlerde TV'den mutlaka izlesin reytingleri ne kadar yuksek olursa bizimde Tvde basket macı seyretme sansımız o kadar artar.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 başladı..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 daha maçın başı efes =20 fb = 5 :([signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Fener cok kotu basladı.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kötü başladık ama şimdi fırtına gibi esioz.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 OH MY GOD O NE BLOKTU ÖLE HARWEY KOÇUM BENİM.EFESİN HOCASINA TER BASTI BLOKTAN SONRA MOLA ALDI AHUAHAU.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ilk yarı bitti güzel maç oluyo fener maçın başında baya bi kötüydüde ondan sonra iyi toparlandılar[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İlk yarı bitti Efes=40 FB=36[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bu arada nba'de Jordanın macı vardı son 3sn de attigi sayıyla takımını kazandırdı yaw ah ah o macları canlı seyredemedık ya.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 3.Çeyrek bitti. Efes=59 FB=47[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mac cok zora girdi artık son ceyrekde fenerin cevirmesi cok zor ama umudumuzu kesmiyek..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yok yok bitti bu maç .[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 valla bi anda döndü maç buker ın fenerin ilk 3 lüğünü atması ateşlendirdi.Alabiliriz maçı[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 işte bu be barış güney budur be budur. öndeyiz..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 YENDİK[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İnanılmaz bir mactı super bir mactıııııııııııı Helal olsun tum takıma imkansızı basardık[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Heyecandan habire yazmışım valla süper maç oldu.Hop oturduk hop kalktık.Helal Olsun Fenere,helal olsun Aydın Örs'e,helal olsun taraftara,bravo tüm takıma..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Uzun zamandır bole mac seyretmemistim Basket liginde de Fener Ruzgari esior nagmalup lider Fener kupada ulkeri yenmisti simdide ligde Efes.. Ayakta alkıslıorum![signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 gercekten imkansizi basardik ozellikle son periyod muhtesemdi helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Aydın Örs farkıda bu olsa gerek..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 aglamak istiyorum be damır farkı ve bu barıs ney mıs ya !!! FENERIM AYAKTA ALKISLIORUM SENI yuru bee kım tutar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar