nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 satın almacıların işi hep onlar.. bu dünya da satın almacı olarak dünyaya geleceksin... zengin olmanın en kolay yolu. hepsi mi üçkağıtçı olur arkadaş? kamusu da aynı özeli de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Benden onceki yonetim kadrosu deveyi havutuyla... Masallah yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 fakirim ama 1 sene para biriktirip şundan aldım acaip zengin ve mutlu hissediyom 2 haftadır kendimi :) pisiklet alın fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Dartanian said: Abi adamın derdi tasarruf edip kenara attığı parayla bi yerlere gitmek ayakkabı almak değil ki. Adam elinde winston sigarası, ayağında almak istediği ayakkabı tatile gidip akşam plajda depozitolu şişeleri fütursuzca kırmak istiyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 evli misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ps vita mı alsam 3ds mi alsam diye arada kaldım ya çok cnm sıkıldı neyse ki bu başlığa girdim moralim yerine geldi sanırım ikisini de alıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 geymboyla sekoluk yaptı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 zenginiz ama o kadar da görgüsüz değiliz aga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 seko türkiyenin en zengin insanı ama adamın ferrarisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 toggie said: haftasonu sana cesme'de mango mojito ısmarlıcam karşim merak etme. yemin et.. benzin parası ayarlayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 navyamphs said: fakirim ama 1 sene para biriktirip şundan aldım acaip zengin ve mutlu hissediyom 2 haftadır kendimi :) pisiklet alın fakirler kaça aldın bunu birde tam özellikleri nelerdir acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Llama said: navyamphs said: fakirim ama 1 sene para biriktirip şundan aldım acaip zengin ve mutlu hissediyom 2 haftadır kendimi :) pisiklet alın fakirler kaça aldın bunu birde tam özellikleri nelerdir acep 1300 küsur liste fiyatı, 1200 e aldım. en ucuz cannondale citybike işte. 28", alüminyum, 24 vites shimano altus var, çok uzun yolda veya arazide can sıkabilir. bi tiagra, deore deil ama işte şehirde akıyo :) sele güsel bide, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 he bide delta pisiklet te satılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 son olarak, seko style paramla döverim sizi diyebiliyosan aşağıdaki yavruyu al. 2500 lira, akıyoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 @Llama üniversitede çalışmayı bırak cebine biraz para girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sen o işte kaldıkça daha çok fakir kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 O değilde sequo gerçekten artık bizi sevgiyle kucaklıycak sanırım,5 sayfa olmuş adam hala bişey yazmamış konuya,normalde olsa adam konunun 2.mesajını kesin alırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 seko pati fakirlerine bağış yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yine bir topik tamamen alakasız bir konuya bağlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 navyamphs said: son olarak, seko style paramla döverim sizi diyebiliyosan aşağıdaki yavruyu al. 2500 lira, akıyoooooo ahah benim pisiklet bu :D canavar yalniz bu alet, akiyor hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 kaç para lazım söyleyin uzatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 1500 + kokoreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ben de fakirim lan geçen ayki maaşımla motor aldım, bu ayki maaşımla hep çeşme yaptık kenarda bin lira kaldı onla da borsaya mı girsem dövize mi yatırsam karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 senko said: navyamphs said: son olarak, seko style paramla döverim sizi diyebiliyosan aşağıdaki yavruyu al. 2500 lira, akıyoooooo ahah benim pisiklet bu :D canavar yalniz bu alet, akiyor hakikaten 2500 lira verince kendi mi pedal çeviriyo allasen. pisiklet işte. ederi maks 200. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 senkocum titanyum alasimli pisiklete binecegine gobegini erit, o hafiflemeyi yakalayacaksin zaten sfgacsfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar