Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bu düşük pingli gavur serverı mı oluyor? Gireyim ben de akşama doğru öyleyse =][signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Nefr, 23 Ağustos 2004 10:55 tarihinde demiş ki: Kalmadı mı jedi? perşembe upla burayı da force mu lpg mi üstünmüş görelim :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Nefr bey konuyu uplama vesilesiyle size resmi bi davet sunuyorum.. delikanlı jedi en kısa zamanda cd edinir, oynar. duel oynamak isteyen var mı ? (son patch)[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 ulen yüklüyorum şimdi, indireli bir ay oldu da daha bakmadım bile. neymiş bir göreyim de hesabını keseyim senin.. ekeleme: en son yama 1.01 sanırım?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 30 Ekim 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Coming up next ; "Sam Oblivion'ın screenshotlarını gördükten sonra R:TW'den soğudu mu?"[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 lol yok ama 3 haftadır sadece onu oynuyorum arada ut2004 molaları vererek, (onu da sırf editor's pack'le gelen leviathan'ı kullanmak için :-p ) bu kadar sürede morrowind'e bile ara vermiştim.. :) bir de kaç vakittir multi oyun oynamadım, gamespy dandinisi olmasa rome'u oynayacaktım da şimdilik arcane'i biçmekle yetineyim.. adsl aldım alalı bir kere fot dışında bişi oynayamadım yani, o da turn-based idi.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 eet 1.01 hadi yükle de cnbce mola verince oynayalım gece 00:30 niptuck a kadar mola verio hehe yanlız bilirsin beni açık sözlüyümdür, baya iyi oynuyorum ağlama sonra.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 jk2'yi unutmadıysam belli olmaz da iddiam yok öyle, ffa'da keserim olmazsa heh[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 daha oyuna bile bağlanamıyor gelmiş kafa tutuyor.. dombili sam :D[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 becerikli sam saolsun seinfeld bitti hala başlayamadık işte oyunumuzdan bir ekran görüntüsü:[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 heh 14'e 40 mı ne öyle bişi oldu ama ben 5 dk deneyime sahibim adam 1 yıl.. :-p hem başka dezavantajlarım da vardı ama neyse, koysun ss'leri, yine de az ama öz kestim.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 pah own ederim diye geziyorum, öyle kötü oynadım ki kendime gelemedim.mouse u bile tutamadım doğru düzgün, elim ayağım birbirine girdi nedense.en son Berk ile oynadığımda böyle olmuştu lol. bi ss koyalım ortam şenlensin :), skorsuz bi tane seçtim.skor önemli değil maksat dostluk kardeşlik içinde birbirimizi doğramak LOL. aslında bu işi lig gibi bişiy yapmak lazım şöyle bi 6-8 kişi civarı toplanıp, o zaman çok zevkli olur.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 oyuna da ayrıca bi teessüf ederim vader modelimi meditation chamber mapimi cheatten saydığı için, invalid folder error message a da kafam girsin ne demektir o , çıkıyor giremiosun.bi daha deniosun çıkmıo giriosun.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sen şuna "wallhack denedim ama yemedi oyun" desene.. :-p kuzen gitti şimdi, (onunla konuşmaktan oynayamadım ben de, zaten ondan gitmem gerekti) bu akşam gene kapışalım bir ara.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 doyamadı kesilmeye bi de yeni sevdası: said: buldum ben senin açığını hehe oldu...[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 skoru üçte birden yarı yarıya getirdim onu da söyleseydin.. :-p oynayış tarzın çok belli, biraz elim dönse ve şu hareketleri bilsem vasat bir adamsın yani, alucard'ın tabiriyle c class filan olursun anca.. :horace: adam varsa yoksa yarım daire çizerken solundan sağına sallıyor saberi, ben ters kenardan yaklaşmaya başlayınca varsa yoksa kaçmak zorunda kaldı. hareketin çok yavaş olduğundan açık kaldığını bildiği için anında geriye kaçıyor, onun kaçmasına müsaade etmeyen bir hareket yakalasam darülaceze kapısında gibi kalakalacak öyle.. senin ne yaptığını ve benim ne yapmam gerektiğini biliyorum yapabilme mevzuu var işte, bu oyun da az buçuk street fighter gibi olduğundan elim dönmüyor lakin.. kotor multi olsa uzaktan yakından sıfırsın :-p neyse, bir saatte %50'lik bir gelişme gösterdiğime göre bir yıl sonra seni neo'nun ajan simit'leri tokatladığı gibi tokatlarım ehe yok mu başka oynayacak, sunucu da bedavaya açıyorum.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 arkadaştan cd gelirse bende cok isterim bi multi cekmek[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yahu nihayet multisini oynayacak birşey buldum çok sarmasa da, alamanlarla ffa yaptım kestim bayağı, (14 kişide dördüncü filandım) editli vardı bir tane ama olsun varsın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yanlışlarını, benim açıklarımı, beni kesmek için gereken taktikleri söylerdim sırf tamamen yazış bi adam olduğunu göstermek için ama fragimin düşmesine değmez.. vazgeçtim ;)[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 doğrucu davut seni, "two-bladed bana karşı daha etkili" dedin ama dual saber'la daha iyi sonuç aldım. senin ipinle kuyuya su bile inmez.. ekleme: ortak bir yabancı sunucu tespit edip ffa, siege falan oynayalım, dün gece birkaç saat oynadım, gayet hoş olmuş. 150 pingle filan oynanıyordu hem adsl ile, milletinki de çok iyi değildi zaten (öyle bizdeki gibi 5-10 pingli tipler yok.. :-p hem ben duel'den daha iyi sonuçlar alıyorum.. :-o[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 31 Ekim 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hemen CD otlanayım, ben de akayım ortamlara.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ya oyunun ffa sunucuları var mı? eskiden deli gibi jedi knight oynardım (bu academy'den önceki sürüm) ve çok zevk alırdım. ama duel sevemedim bir türlü. hem pek beceremiyordum, hem de bana zevk veren force'lar ve haritaların avantajlarını falan kullanmak oluyordu. varsa adres ve mümkünse ip yazabilir misiniz? almanyadan ne kadar ping alcam merak ediyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 mirage oyunu mp olarak açıp play altından join a game'i seçip servers kıstasını internet olarak belirliyorsun ve get new list'i seçiyorsun. önüne de tonlarca sunucu çıkıyor, almanya'dan çok iyi ping alırsın çünkü ben dün bir alman ffa sunucusunda oynadım bir saat.. :) gerçi siege çok daha keyifli geldi bana..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 FFA rift sanctuary de baya bi bilet keserim formdaysam, öyle böyle diil :)[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 iyi güzel de, bir kaç sorunum var. şimdi benim evdeki desktop'ta internet yok, laptop'tan bağlanıyorum. hem laptop'un oyunu kaldırcak ekran kartı yok, hem de zaten oyun yok. şimdi burda oyuna 30 40 euro para vermeden sorayım dedim. alman sunucularında falan zaten sorun olmaz, benim istediğim türk sunucularında oynamaktı. oyundan çok muhabbetten falan zevk alıyorum da. o yüzden türk ffa sunucusu var mı, varsa ip'si nedir diye sordum. cs sunucularına 500+ alıyorum da.. oynancak gibi değil.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar