yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ne zamandır garbage'ta lan bu konu benim haberim yok onun dışında hıyarlığın da adabı var.
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yazık bak adam dayanamadı küfürden gitti mesela ya hahahah griswold haklı, faşikler de banlanmasın ya. bu düşünce yapısını böyle ortamlarda yerle bir edeceğiz allahın izniyle.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Zep said: Su seviyede posta kasmadan ayni seviyede cevap vericem Turkler cok temiz ustun irk sanki amk, yurt disinda kulturuyle cahilliyle insan yerine bile koyulmayan adamlarin gorunuus kulturu farkli diye baska bir irki itin gotune sokmasi bambaska bisey. Su soylediklerini avrupada toplm icnde soylesen sana gotuyle gulerler haha turke bebeye bak kurtu ezmeye calisiyor derler. Nasil koktugunun onemi yok onun icin parfum varda insan olmayi ogrenemissen senin icin Yapcak com bisy yok Sik kadar dunyanizda cahillik icinde bi bok oldugunuzu saniyosunuz. bir de çok küfürbazlar...
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tahrik deyip mesajı silmekle yetinelim bence. Çünkü küfür kullanmadan edilen hakaretlerin haddi hesabı yok.
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 O adam yalnız başına giderse ayıp edersiniz aynı şekilde mesajı silinip diğerleri durduğu müddetçe.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 News related? http://www.radikal.com.tr/turkiye/ingiliz_kizlar_kolay_turk_kizlara_yalan_soylemek_gerekiyor-1142478
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bazıları gündem de farklı, burda farklı konuşuyor yine :)
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ban geliceksse gelsin np. postun basinda da belirtmisim zaten ayni seviyede cevap vericem diye. baska turlu bir uslup haketmniyor cunku surda konunun geyik gidisatindan faydalanip sakayla karisik insanlik disi laflar edenler.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 nası yani ortam beklemek?
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 MasterHapLo said: Vingthor said: daai bra anies hy's n fokken gam bra haai haai anies hy lam innie mang ja ken sy my nommer? xha twee ses? twee sewe? Of is jy n ag bra? çal keke çal. gunden gune daha rahat kurt oldugunu soyluyorsun. eskiden sorduklarinda cevap vermezdin. Kurt olman bir seyi degistirir mi? Hayır ama sen sanki ortam hazır olana kadar bekledin gibi geldi bana. biri bana sorunca kimsin diye ben aras diye cevap veriyorum normalde. kendimi tanımlama keywordlerim arasında da ırkla belirtmek yok. ne zaman ki gördüm forumda rahatsız olunuyor ben kürdüm diyenden kürdüm demeye başladım. ha kürt müyüm? babam kürt annem arap. arabım falanda diyebilirdim yani. kardeşlikçiyim abi ben. onur veya gurur duyulacak birşey olarak göremiyorum ırkımı. kürtlüğüyle gurur duyan adamla türklüğüyle gurur duyan adam aynı geliyor bana. yaptıklarıyla değil doğuştan gelen ''perk''leri kullanan adamlar bunlar çünkü. normalde selam ben kürt aras diye tanıtmıyorum kendimi yani. ha birçok atıp tutan dallamanın katkatkatkatkat daha fazlasını biliyorum bu olaylarla alakalı çünkü baba tarafım kürt yani. onun dışında kardeşlik derneklerinde az sürünmedik az yardım etmedik. türkmüş kürtmüş farketmez. zulmeden varsa zulüm gören varsa karşı çıkıyorum. bir amcam 'kürtçü'dür mesela yıllardır konuşmadım kendisiyle alakam yok. son kez yazayım dedim derdimi belki anlaşılır. kürtmüşüm türkmüşüm arapmışım zuluymuşum zerre skimde değil. varoluşumu tanımlamak için ırkımı katmak saçma geliyor. ilk lice olayında yazdım ayrıca kürdüm diye. öyle bir tepki geldi ki zorladım bende. forumun faşot tayfasını 'kürdüm' ile tauntlayıp birazcık birşeyleri başka bir taraftan bana gösterilenle değil gördüğümle yaşadığımla anlatabildiysem ne mutlu. mişkin dışında diğerlerinin benden nefret ettiğini falan düşünmüyorum. nord mesela kişisel hınçla yazmıyor veya aluriel falan. bunun ters tarafı da var bu arada. kardeşlikçi olarak kabullendik artık bunu. kürt bana faşist diyor türk bana terörist diyor. ben nişantaşında doğdum bağdat caddesinde büyüdüm doğrudur. beyaz türkten kürtçülükle suçladı mişkin. ama özellikle küçüklüğüm ailesini kaybetmiş kürt çocuklar ile geçti. onlarda dosttur hala. bizim gibi 'büyük şehir kürtleri' yardımıyla toparlandılar. batının doğuya kucak açması, kardeşlik tek inandığım şeydir. başka bir derdim yok. artık daha iyi ve dürüstçe anlatabileceğimi düşünmüyorum kendimi gerçekten.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 "Benim kürt bi ev arkadaşım vardı tanıdığım en MERT insandı!!!" şeklinde duygusal bi kapanışla bitirelim
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 eksdays seni gördüğüm yerde sarılıp sürtmeye başlayacağımı belirtirim. özellikle uluçların evinde falan yakalarsam gerçekten sana sürtüneceğim. böyle dry hump bir daha tatmayacaksın.
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 nordlydian said: Zep said: Su seviyede posta kasmadan ayni seviyede cevap vericem Turkler cok temiz ustun irk sanki amk, yurt disinda kulturuyle cahilliyle insan yerine bile koyulmayan adamlarin gorunuus kulturu farkli diye baska bir irki itin gotune sokmasi bambaska bisey. Su soylediklerini avrupada toplm icnde soylesen sana gotuyle gulerler haha turke bebeye bak kurtu ezmeye calisiyor derler. Nasil koktugunun onemi yok onun icin parfum varda insan olmayi ogrenemissen senin icin Yapcak com bisy yokSik kadar dunyanizda cahillik icinde bi bok oldugunuzu saniyosunuz. bir de çok küfürbazlar...
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 benimde kürt arkadaşlarım var diyen oldu mu?
cempostaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 yav said: o değil de bu konudan ban çıkmayacak mı şimdi? KELLE İSTİYORUZ!!!
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 moncici said: hadi xunn dünyası beşiktaş, beyoğlu ve online oyunlarda tanıştığı korelilerle sınırlı, politik bakış açısı da forçen'de mapler oluşturup ortadoğu'ya hindistan'a atom bombası atan amerikalı velet seviyesinde olan, sinizmden muzdarip kentsel marjinal bir arkadaşımız. onu şimdilik geçelim. ama başka topiclerdeki politik tartışmalara aktif olarak katılanlar, "törörist ama onlar yha uf" yaklaşımı üzerinden paragraflar döşeyenler, xunn'un açtığı lakayıt yolda faşistliklerini nasıl da ortaya dökmüş, seviyelerinin "kürtler cahil ve kokuyor"'dan ileride olmadığını nasıl da belli etmişler. anti-faşizmi politically correctness olarak gören bu eblehliğe tekrar ve tekrar modernleşmeden, ekonomik problemlerden veyahut kürt akademisyenlerden falan bahsetmek yerine, çevresini, ülkesini ve hayatı yorumlama yol-yordamının ne kadar cahilce olduğunu belirtmek ve böylece kredisini kesmek çok daha yerindedir. böylece bu troll tipi yolunu-yordamını değiştirmese bile; bilmediği, ilgilenmediği konularda boş bir özgüven ile faşistlik yapmadan önce bir kere daha düşünür. lan der, ben "ouww çok skandal insan" olarak kalayım, pek sıradan kişiliğimi zayıflıklarımı belli etmeyeyim bilmediğim konularda... Olm bi alıntılayın da göreyim şöyle postları, gözümden kacıyor takip etmiyorum çok. Adamın benim politik kültürümü tamamen ciddiyetsiz mesajlardan çıkarmaya çalışması elbette hatalı sonuca ulastırıyor da, diger tipler için söyledikleri baya spot on tabi. Ve sanırım siyasi topiclere de girmicem daha, çünkü küçük ve katı bi kesim var çok sinirini bozdugum, direk güruh gibi nereye gitsem oradalar, ben 2 gülücem diye ciddi mevzuyu dagıtmanın alemi yok aslen. Dur geri kalan mesajlara bakayım. Bu topic de beni ciddiye alan insanlar da akıllarını başlarına devşirsinler.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Vingthor said: moncici boşuna yazma abi. ahmet bok attığı okula giremez bile o yüzden. akademiyle bu kadar alakasız bir adamdan beklenecek yorumlar bunlar. wit ve pun uğrunda gerizekalılık yaparak meşruluğunu yitirdi. İyi de ben ben son sınıf terkim, seni koyayım fransız edebiyatına sen de terkedersin hocam. Çizime çark etmesem hem feminen hem fransızca konusan bir arkadasın olacak skypeta oyun oynarken. Bunu istemeyiz.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ne ara son sınıf terksin lan? 3 senedir sınavla uğraşıyosun 23 yaşındasın. 18de üniversiteye girip hazırlıksız fransızca okuyup 2 senede son sınıfa nasıl geçtin lan?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hem feminen, hem fransizca, ek olarak guzel salatalar, pozitif bi cark olmamis.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 nordlydian said: herşeyin sizin dediğiniz gibi olduğunu kabul edelim ama ''kürtler cahil ve kokuyor'' önermesi çok doğru ya. şunun aksini ispatlayacak hiçbir delil yok dünyada. Diyarbakır'dan bir arkadaşımız vardı okulda, bizim eve geleceği zaman önce hamama gönderiyorduk kendisini iyice temizlendikten sonra bize katılmasına izin veriyorduk. 4 sene sonra ancak ve ancak 5 yaşındaki çocuklar kadar Türkçe konuşmasını öğretebildik. (Ama şunu kabul etmeliyim çok güzel çiğ köfte yapıyor şirifsız..) Aynı şeyi fakir olan her ülke için söyleyebiliriz abi ya. Adamların suçu değil yani, infrastructure yok. Yani beni bile oralara koysan, çıldırıp daga çıkıp sıkabilirim saga sola yani, bilemiyorsun. Bi nokta geliyor hayatında, herşeyin tamamen şartlandırmadan ibaret oldugunu farkediyorsun karakterine kadar. http://www.youtube.com/watch?v=szDJA8fWfLM
Öne çıkan mesajlar