chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 xunn i niye dövüyorsunuz ben direkt 5.sayfadan girdim konuya da edit: sayfa başı
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Şu çocuğa o kadar yukleniliyor ki laf atasim gelmiyor bazen lan. 2 sayfadir konusuluyor ve xunnun erkeksiliginden bahdedilmemis Evriliyoruz lan. Bu da iyi.
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 akito da gereksiz aynı xunn gibi ama çok daha düşük versiyonu şekil a
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 arkadaşım yıllık iznine çıktı, ukraynada bana facebooktan kızlarla resimlerini yolluyor, siz burada değişik bir adamla tartışıyorsunuz, ben ihale dosyası hazırlıyorum, bizimkiler sahura kalktı şu an. bu dünya ne garip bir yer lan.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 calimero said: ben çevirmenin yeğenim, ikisi de kullanılır. general culture daha çok amerikanya'da kullanılır common knowledge ile birlikte. ingilizce'yi lol, omfg, rofl seviyesinin üzerinde biliyorum, kafanı yorma sen. Ben 3 sene sırf çeviriyle yaşadım, yok böyle birşey. Ne sıktın belli değil. Ooo, yine aynı yetersizler akapellası toplanmış. Bakalım bu gece ad hominemden sıyrılabilecekler mi? Ben çalışırken siz düşünün, gelince not vericem, şu ana kadar 3/wit
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şurada şunlara 2 laf yetiştireceğine bir çizim neyin yapsan, el teknikleri çalışsan, yeteneğin gelişir skill point yaparsın. brit bankanın etrafında cıvıtanlar pk lar geldiğinde ilk yatanlar olur, unutmayın bunu...
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sadece bilek agrırken giriyorum foruma, yine de ultima mention'dan 2 puan daha veriyorum. 3/10 ps: izim ki fine arts, martial arts mevzusu el tekniği.
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Hipster misin nesin anlamadim ben seni
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Fine artsta da da vinci gibi dual wield gidebilirsin bu arada. Sag elin cizdigi ile sol elinki cok farkli ekspozelere neden olur
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Kilise nerfledi leonardo build'ı.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Jim_E_Rustler said: LAN LAVMANA ŞİMDİ BAKTIM, BU NE? BU NE ABİ. Nasıl bilmiyorsun? E biz birlikteyken tertemizdin sen? edit : Bide kürt üniversitesi ne ya ahahhah. Oksimoron olmuş. Kürt dediğin üniversiteye gidebilir mi? Adı üstünde "KÜRT"
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 University of Kurdistan Hewler (UKH) 30 Meter Avenue, Erbil, Kurdistan Region, Iraq Irak'ta ne s*k yiyolarsa yesinler
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ''Ben okula giden Kürt gördüm.''
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 axedice said: edit : Bide kürt üniversitesi ne ya ahahhah. Oksimoron olmuş. Kürt dediğin üniversiteye gidebilir mi? Adı üstünde "KÜRT" Banlayın su adamı, sınırı aştı yine.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Üst tarafı da alıntılasana çapkın ;)
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şurda 2 ay önce kuzey kürdistan kampüsü dedim diye beni banlediler sdfsdf
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 said: kürdistan kampüsü top lel
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Jim_E_Rustler said: LAN LAVMANA ŞİMDİ BAKTIM, BU NE? BU NE ABİ. Ve moncici neden biliyor ne oldugunu? Lan herşeyi bilen adamsın. Lavmanı bilmiyorsun. Büyük ihtimalle izlemediğin hentai kalmamıştır dünyada, bir seinfeld bile izlemedin mi?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Hayır işin kötüsü gerçekten ne olduğunu bilmiyorsa enfeksiyon kapmış olma ihtimalim var.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Black-ice said: Jim_E_Rustler said: LAN LAVMANA ŞİMDİ BAKTIM, BU NE? BU NE ABİ. Ve moncici neden biliyor ne oldugunu? Lan herşeyi bilen adamsın. Lavmanı bilmiyorsun. Büyük ihtimalle izlemediğin hentai kalmamıştır dünyada, bir seinfeld bile izlemedin mi? İzledim, daha önce de gördüm, lakin LAVMAN diye hiç türkçesi oldugunu düşünemedim.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yalan söylüyosun ne şaşırdın o zaman o kadar. CA-HİL
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 axedice said: edit : Bide kürt üniversitesi ne ya ahahhah. Oksimoron olmuş. Kürt dediğin üniversiteye gidebilir mi? Adı üstünde "KÜRT" yapmaa bunu yapmaaa
Öne çıkan mesajlar