Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Şarapçı ve orgyci tanrılar var eskilerde =D Onlar kafa tipler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bakın ben baya azılı ateistim ben bile biliyorum kadınların kapanmasıyla alakalı birşey söylemediğini kuranın. ziynetini kapat demek gözlerin görünsün birtek demek değil. customları dinin buyurduğu olarak yimeyin. nolursa olsun ben inanamayacağım hiçbir zaman tanrı varlığına falan ama inanan doğru inansın bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vingthor said: bakın ben baya azılı ateistim ben bile biliyorum kadınların kapanmasıyla alakalı birşey söylemediğini kuranın. ziynetini kapat demek gözlerin görünsün birtek demek değil. customları dinin buyurduğu olarak yimeyin. nolursa olsun ben inanamayacağım hiçbir zaman tanrı varlığına falan ama inanan doğru inansın bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Üstteki posta ithafen söylemiyorum ama ben ateistim, ben inanmiyorum diye göze sokmak epey komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hayır din savunuculuğu yapmıyorum son dönemde her boka dine saldırılıyor. şu mesela ofansif atezmi hakeden bir durum değil bu topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ofansif ateizm zaten dinin yarattığı saçmalıklara saldırmıyor mu özellikle? bu ne peki? innocent man kills his daughter and wife. : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 din bazlı mı abi cinayet? hani bir teksas köylüsü karısı başka erkeklere baktı diye karısını öldürebiliyor. o zaman oda namus yüzünden. insan duygusu kıskançlık falan bu adam dinsiz olsa da sorunlu bir adam olacaktı büyük ihtimal. dine bağlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adama bu düşünceleri veren şey nedir? kuran'da yazıyor ayrıca kardeşim. mahrem yerlerinizi kapayınız diye. adam da dine bağlı olarak " hurrr durrr eğer karım ve kızım namusumu kirletirse cehenneme gideriz durdurmam lazım hurrr durrr" diyor. bir de adam tarikat üyesiymiş. düşün ne kadar sapık düşüncelere sahip olduğunu ama bunların en başlangıcıda din. tarikat'ta din unsuru. şimdi dersin "TOROKOT MOSLOMONLOK DOGOL KO" olması da gerekmiyor zaten. din olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bence bir insan rüyasında kızı karısı soyunuyor diye gördüğünde onları öldürme ihtiyacı duyuyorsa sırf çıblak görünmeleri nedeni ile, din. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vinghtor haklı beyler bu kesinlikle tarikat üyesi, hardcore dinci ve karısını ve çocuğunu öldürecek bi tipe benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kendisini insan olarak cok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Çıplaklığın kafasındaki sapkınlık halini almış ahlak anlayışı ile kesişmesi ve tarikat üyesi olması nedeniyle muhafazakarlığın ve gericiliğin dibinde olması, psikoza girmesi gibi nedenler sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Chemical said: Bence bir insan rüyasında kızı karısı soyunuyor diye gördüğünde onları öldürme ihtiyacı duyuyorsa sırf çıblak görünmeleri nedeni ile, din. teksasda karısı başka erkeklere bakıyor diye öldüren demi din? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 islamiyet için mi öldürmüş ben onu anlayamadım? namus türk kavramı birincisi islamla nalakası var? islam fuck yeah ile alakası yok. islam fuck yeah ile alakalı şeylerin kavramı kaymasın https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1004468_10151711681235155_2068459366_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vingthor said: Chemical said: Bence bir insan rüyasında kızı karısı soyunuyor diye gördüğünde onları öldürme ihtiyacı duyuyorsa sırf çıblak görünmeleri nedeni ile, din. teksasda karısı başka erkeklere bakıyor diye öldüren demi din? Hayır değil? Niye ikisi de cinayet diye, aynı sebepten dolayı olması gereksin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi rüya ile canlı kanlı başka erkeğe bakmak aynı olay mı ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 e tamam dinle ne alakası var amk o zaman? din mi bu şimdi? dini mi emretmiş öldür diye? hocası mı vermiş infazı. tarikat mı zorlamış? tarikat zorlasa yine islamiyetle alakası yok ama neyse yani. adam hastalıklı işte. din yüzünden öldürmemiş hastalıklı olduğu için öldürmüş. dinsiz olsaydı başka bir sebepten öldürürdü gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Red said: abi rüya ile canlı kanlı başka erkeğe bakmak aynı olay mı ya sdfs tamam dinde böyle birşey mi var? din cinayeti bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 din cinayetini adamın tipine göre söyleyebiliyoruz. onlar günahkardırlar , onlar zalimdirler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Vingthor said: e tamam dinle ne alakası var amk o zaman? din mi bu şimdi? dini mi emretmiş öldür diye? hocası mı vermiş infazı. tarikat mı zorlamış? tarikat zorlasa yine islamiyetle alakası yok ama neyse yani. adam hastalıklı işte. din yüzünden öldürmemiş hastalıklı olduğu için öldürmüş. dinsiz olsaydı başka bir sebepten öldürürdü gibi gibi. tok don oslomdor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kadinlari taslayarak öldürenler de zaten Alzheimer olduklari icin yapiyorlar. Hay allahim ne kafalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 çok acayip kafalar var gerçekten. genel duruş dine karşı olabilir forumun ki öyle. ama şu o kadar gerizekalıca islama bok atma şekli ki yani. bunla argüman yürümez. islam fuck yeah diye açarsan salakça kaçar işte. adam gibi argüman yürüt sonra dine saldır. mantıkla saldır aptalca değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Adamın gericilik, yobazlık ve muhafazakarlığın dibine vurmuş olmasının yarattığı zemin ve de akli dengesinin yerinde olmaması daha olası. İkisi birbirini tamamlıyor zaten. Bir de haberde paranoyakça evimi yatakodamı gözetliyorlar diye açıklama yaptığı yazıyor. Eh bu da gösteriyor biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kesin kürttür öldüren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar