Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forge yaptım:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ehehe dizaynı tamamen bana ait çalmayın yok böyle bişi piyasada:D

kömür odun vs.. sıvı ve gaz hariç herşeyi yakıt olarak kullanabiliyor:)
çok yüksek sıcaklıkta tırt olmuyor dayanıklı ateş tuğlasından yaptım

amacı: demir malzemeleri eritmek yamultmak bide mangal olarak kullanabilitesi var çok güzel pişirir bence hertaraftan ısıtıyor çünkü

Ayrıca arkasındaki boşluğa bir fan ilave edilicek sıcaklığa dayanıcak bi fan mesela bilgisayar fanları fena diil sonuçta gelen hava kendisinide soğutucak

duman üstteki boşluktan çıkıyor kapağını kapamassanız önden de çıkıyo arada:P

sadece 10milyon tuttu
çimentosu dahil:)
fan alıcam ama daha[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

Mesaj tarihi:
niye boş ya
böyle bi fırın dizaynı yok dünyada üstelik sadece 10 milyona mal oluyor ve çok yüksek sıcaklıklara dayanabiliyor

kendi yaptığı küçük çamur heykelleri fırınlamak için mükemmel ucuz bir çözüm alttaki hava boşluğuna sağlam bi elektirik resistansı koyulup duman çıkışı ile hava giriş yerlerini kapatarak acaip sıcaklıklara ulaşılabilir bu heykel fırınları normalde çok pahalıdır

demir eriticem demedim:D ya birisine satarım olmadı[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 07 Aralık 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ulan kimyasal
Ben odamın içinde ayrı oda yaptım boya yapmak için, sen yine ali cengiz oyunu yapıp geçtin beni...
Valla boş adamsın boş...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Ahah, alacam diyodu, satın alamamış yapmış demek ki...

Helal Chemical, valla şu yaratıcılığı alkışlamak lazım.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
esası resistans kullanmak okadar zor değil
çok yüksek sıcaklıklara dayanan elektirik kabloları var
ayrıca kablonun etrafına yanmıyan bir tür kumaş bişi yapılıyor (ütü kabloları gibi) ve kablo yansada deymiyor sağa sola

birde resistans hava giriş yerinde olucağı için göremiyeceksin ve dokunamıyacaksın sadece dışarı kabloları çıkıcak onlarda erimez erirse içten erir[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
ben elektirikle sanırım 7 yaşımdan beri uğraşıyorum ama okadar yaratıcılık yapılamıyor onunla ama beceririm:) basit ama düzgün yapılması gereken olayları kendi başıma hallediyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
kemikıl zaman makinesi nezaman hayırlısıyla . Hastamısın olm sen piskopat işi gücü bırakıp forge yapmış uauhauhahua :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 07 Aralık 2004 18:33 tarihinde demiş ki:
said:
BonePART, 07 Aralık 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
ısıyla elektrik yanyana pek iyi fikir deel
izolasyonu sıyırırsa ısı cort diye 220yi yersin
yane kemöicim onermem resistansla ısı uretmeni saglam method deil allah korusun gonderirler admaı 4 kolluyla

SUSSANA BE ADAM!

nooldu be?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
chem senin bölüm fm değildi di mi? fizik mizik görmemen lazım senin. yoksa bu gidişle radyodan nötron bombası filan yapıcaksın, sen de sçıcan biz de.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Admin
Mesaj tarihi:
bende elektrikle 7-8 yasından beri urasıyordum
ilk okuldayken elektrik motorlu kablo kumandalı araba fln yapardım
orta okulda oyuncak hovercraft, dokunmatik gizli anahtarlı vantilatör, minnacık oyuncakcık gemi, vb yapmaya baslamısken sıkıldım bıraktım

detaya inmen gerekicek bi basit kısmı var birde işin içine girdikçe cok derin ama içine girmek yukarıdan gelen vahiy le olmuyo hehe

elektrik le yapabilecegin sey cok ama
1 tehlikeli
2 bunlar kadar az ön bilgi cok maharet le yapılacak seyler degil[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Mesaj tarihi:
dynamick aynı senin gibiyim bende baydım bir süre bisürü şey yapıyodum öyle elektirik motorları söke söke:)

valla elektirik ile bildiğim güvenlik olayları iyidir
mesela fişi çekmeden sökme
kapamadan fişi takma
sakat bişi çalıştırırken çarpılırsan olacakları düşün ona göre yap[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 07 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
deli fln deilim yanlıs anlasılmasında evde badana boya yapılırken baktım priz cıkmış kablolar böle dışarıda deilde rahat görülcek yerde
voltajı düşrüdük demişlerdi boyacılar
bi deysem ölürmüyüm ki hemen cekerim elimi dedim
hem filmlerde vb adam carpılınca cekemiyo elini bana bişi olmas güçlüyüm icabında diye daldırdım elimi prize ehe carpılmıştım

yani işe giripdew carpılmayan elektrikçi yoktur
amaç ölmemeyi başarmak
invulum da açık yolumda[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
  • Yeni Oluştur...