quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 O değil de Bugün haber vardı, süper lüks araba sahibi Kadıköy'de iki arabaya çarptı ve birini takla attırdı sonra kaçtı diye. Çekmeköy - Kadıköy çok uzak değil. Sequo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sequo said: Olm kafanızmı iyi niye utanıyosunuz lan gayette güle güle izledim ya ahudshasudhusahduashdsa utanmıyorum da böyle rahatsız ediyor. içim kıyılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Super lux dediği araç peugeot rcz 2.eli 50 0 ı 90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yok olm haberi iyi oku o çarpılan araçlardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Black-ice said: Sequo said: Olm kafanızmı iyi niye utanıyosunuz lan gayette güle güle izledim ya ahudshasudhusahduashdsa utanmıyorum da böyle rahatsız ediyor. içim kıyılıyor. Adam resmen mal. Hani düzgün bi adam olsa bende şekilden şekle girerdimde biri gaza getirmiş bu hıyarı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 quixef said: Yok olm haberi iyi oku o çarpılan araçlardan biri Diğer araçta c180 k sıfırı 120 kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Anlaşıldı trollüyorsun. Hayırlı olsun ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Sequo said: Olm kafanızmı iyi niye utanıyosunuz lan gayette güle güle izledim ya ahudshasudhusahduashdsa Adamin utancini icimde hissediyorum abi, nedeni nedir bilmiyorum. Acaba bilincaltimda zamaninda yaptigim malliklarin da disaridan boyle gorundugunu dusundugum icin mi? Yoksa cocuklen verdure'mi secip oyle gelemedigim icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ne trollemesi ? 2.resme bak bunlar lüx değil orta segment esnaf arabasından hallice http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71174/2/3/kadikoyde-zincirleme-kaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 naz yapıyo naz ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 angut bmw var yapmış, ayarı da alınca kendi bilir diyor ahaha. kendi bilir bmw var bendeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Esh said: Sequo said: Olm kafanızmı iyi niye utanıyosunuz lan gayette güle güle izledim ya ahudshasudhusahduashdsa Adamin utancini icimde hissediyorum abi, nedeni nedir bilmiyorum. Acaba bilincaltimda zamaninda yaptigim malliklarin da disaridan boyle gorundugunu dusundugum icin mi? Yoksa cocuklen verdure'mi secip oyle gelemedigim icin mi? Olm 1 utanırsın, 2 utanırsın ama 3 de kaşarlaşırsın:) Kızlar içinde öyle 1 red, 2 red, 3 red, elbet kabul edecek öyle düşün:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ahahaha refuzal enfeksiyon kaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 off lamer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 o arabayı alabilecek güçteyse bu adam akşam karıyı yemeğe çıkarıp havayi fişeklerle benimle evlenir misin yazdırabilirdi, gecenin sonu da seksle biterdi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Hollywoodmu abi burası? Öyle tattaklı bi kızda bekaret kemeri + cop vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 haketmiş öküz. evet ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi tamam da, kari neden o kadar atarli, iyi ki kabul etmedi, yazik olurdu elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 aynen salak herif, para var huzur var çatır çatır milleti tomalayacağına hergün aynı pilavı yemeye kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 para huzur meselesi degil, eleman ezik, o kari agzina sicardi bunun. bi de sanki kendi kendine gelin guvey oluyo, hatunun hic alakasi yok gibi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 adamın salaklığı o yüzden zaten. şayet bunlar sevgili falan olsaydı bu karı bu kadar net atar yapmazdı zaten. adama kızdığım taraf burda işte, kardeşim paran var imkanın var gidip koştursana neden alakan olmayan bir karıyla evlenmeye çalışıyorsun sapık mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 barzo gibi çekersen arabayı kabul edecekse de etmez zaten kıza kezban demişsiniz de arkadaşları direk arabaya vermiş, ben evliyim lafını bile duydum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ellaam said: Ne trollemesi ? 2.resme bak bunlar lüx değil orta segment esnaf arabasından hallice http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/71174/2/3/kadikoyde-zincirleme-kaza Hocam sana iki kere söyledim bunlar çarpılan araçlar, çarpan kaçmış yazıyor diye, sen hala orada RCZ var orada C180 var deyip duruyorsun. Therefore, troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 limoni oldukları bariz belli direk evlenme teklifiyle gelmiş jest yapacam diye kadın da iş arkadaşlarına helelöyölehöy yapmak yerine rezilleri oynamış meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben kadini begendim, atarli giderli, agresyonunu alicak, guresicek adam lazim ona, ondan istemiyo bu herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar