Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Hayatımda gördüğüm en mükemmel translator. Bunu nasıl yapmışlar hala aklım almıyor gerçi. Birçok dilden birçok dile, direk metin çeviriyor, kelime değil. Ve 0 a yakın hata ile. İnanılmaz birşey. http://www.google.com/translate_t[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Internete açsaydın keşke... Ama iyi ki konu dışına açtın çünkü yoksa göremeyecektim :) Dur bir bakalım...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Cidden iyi.... Çok beğendim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Buna Türkçe'nin eklendiği gün tarihe geçer =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 google ın translatorı gerçekten güzeldir, babel fishi andırıyor biraz ama daha sağlam sanırım.. bir de izninle google ın şu arama özelliğini vermek istiyorum baya yardımcı oluyor akademik konularda.. http://scholar.google.com/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 " COJO TODOS LOS AMOS Del ÁREA Que USTED ES HIJO De una PERRA " aejıaejıaejı bunu ispanyolcadan ingilizceye çevirin ve biraz gülün aheueahuh...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hemmeen deniyelim egitici goggle imizi sayki sevki ve kuselmis de..direkt textbook yada medline gibi data baseleri de arasaymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 peah tam olarak çevirmio ama ne anlatmak istediimi anlamışınızdır inşalla :)[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Evet, direk çevirmiyor ama izin ver de böyle çevirsin =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 aehauhahu o kadar da olsun tabii...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 annadık bik annadık ....son of a dog :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet araya dişi köpekler sokmuş ama anlaşılıo anafikir :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 altavistaninkinin aynisi bu.ama bende google kullaniyorum nedense =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 www.google.com/linux de yararlıdır linux sorunlarınız için.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ich heisse kravatte i am called kravatte hehe almanca ödevlerimde büyük kolalık sağayacak bana anlaşılan[signature][hline]john the insane fork. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 05 Aralık 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 türkçe yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 " ich möchte Ihren fucking Öffnungssohn eines Weibchens bumsen " german to englishe yazın.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 türkçesi olsa konsurdu da genede çok iyi[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 İşte canım Türk milletim. Her fırsatta bir yerlere küfür bulaştırır. Boşuna mı öğretiyor turistlere Türkçe küfürleri, yabancı dil öğrenir öğrenmez sözlükten küfürlere bakıyor, çevirme programlarına da küfürler yazıyor..... Genlerimizde var, komik buluyoruz bunu...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: lord_elvyn, 05 Aralık 2004 15:38 tarihinde demiş ki: ich heisse kravatte i am called kravatte Şu olay süper işte. Heisse den sonra gelen kravatte ı özel isim olarak algılıyor mesela. Oha ya[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hayır zaten orada ben kıravatım diyorsun hehe.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 penth ne dedi ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Koli BasiliQQr]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Rewendor, 05 Aralık 2004 15:53 tarihinde demiş ki: ... yok abi bu evrensel bisi. suruyle milletten adamla muhattap oldum, herkesin birbirinie ilk sordugu sizin dilde "fuck you" ne o ne bu ne oldu ehe.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bu arada alttaki site çevirme olayı da süpermiş www.download.com u çevirdim aynen oldu valla bir tek imagelari çeviremiyor. bir de niggayi bile çevirdi bu meret " der letzten Wahrscheinlichkeit, die Welt zu ändern wird Ihr Öffnungsfluchnigga geschlossen! "[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: daverc, 05 Aralık 2004 16:02 tarihinde demiş ki: penth ne dedi ? pardon harbiden özel isim olarak alıyormuş.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar