Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google Translator

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
google ın translatorı gerçekten güzeldir, babel fishi andırıyor biraz ama daha sağlam sanırım.. bir de izninle google ın şu arama özelliğini vermek istiyorum baya yardımcı oluyor akademik konularda..

http://scholar.google.com/[signature][hline]
Mesaj tarihi:
evet araya dişi köpekler sokmuş ama anlaşılıo anafikir :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
altavistaninkinin aynisi bu.ama bende google kullaniyorum nedense =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ich heisse kravatte

i am called kravatte

hehe

almanca ödevlerimde büyük kolalık sağayacak bana anlaşılan[signature][hline]john the insane fork.

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 05 Aralık 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İşte canım Türk milletim. Her fırsatta bir yerlere küfür bulaştırır. Boşuna mı öğretiyor turistlere Türkçe küfürleri, yabancı dil öğrenir öğrenmez sözlükten küfürlere bakıyor, çevirme programlarına da küfürler yazıyor..... Genlerimizde var, komik buluyoruz bunu...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 05 Aralık 2004 15:53 tarihinde demiş ki:
...

yok abi bu evrensel bisi. suruyle milletten adamla muhattap oldum, herkesin birbirinie ilk sordugu sizin dilde "fuck you" ne o ne bu ne oldu ehe.[signature][hline]templars of steel
Mesaj tarihi:
bu arada alttaki site çevirme olayı da süpermiş www.download.com u çevirdim aynen oldu valla bir tek imagelari çeviremiyor.

bir de niggayi bile çevirdi bu meret
" der letzten Wahrscheinlichkeit, die Welt zu ändern wird Ihr Öffnungsfluchnigga geschlossen! "[signature][hline]john the insane fork.
  • Yeni Oluştur...