paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Apple Ipad Samsung Galaxy şu iki cihaz arasında kaldım. yardımcı olabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 samsung tartışmasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 abi neden? sebep de söylerseniz çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bence market derinliği ve os için apple ipad. Tablet için olan market daha geniş spesifik bir nedenin yoksa, stylus felan gibi androidin bir espirisi yok bence. ha linklediğin modeller arasında belki donanım farkı vardır ama os sonuçta olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tab 2 vs ipad ise bence ipad ama senin koyduğun ürün tab 2 değil Note 10.1 o yüzden Note 10.1 sırf kalemi için söylüyorum bunu ama OS olarak bakarsan iOS androide göre daha istikrarlı o yüzden özetle; tab 2 10.1 vs ipad => ipad note 10.1 vs ipad => note 10.1 kazım > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ipad 2 karşısında tab 2 de seçilebilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 peki ipadde kalemle Noteda yaptıklarımızın aynısını yapamıyor muyuz mesela? Bir de bu iki cihaz için Office uygulamalarında hangisini daha rahat kullanabilirm. Bu belki daha ziyade app. meselesi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Standart uygulamalar için ikiside işini görür, ofis gündelik hayat etc. ama ipad gazete dergi olayları, ve dahada sürekli artan market seçenekleri ile bence tablet olarak tercih edilesi bir alet, oyunları bile çok daha iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 tablette ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ipadin daha üst modellerine bakma şansın varsa ipad öneririm ancak ipad 2 ile note karşılaştırılacaksa note daha ağır basar. Edit: Başlıkta galaxy tab 2 yazıyor eğer galaxy tab 2 düşünüyorsan ipad 2 daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 nexus 7 sahibi olarak konuşuyorum ki, kesinlikle ipad. telefonlar için aynısını diyemem ama ipad apayrı bir olay kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Yok yok telefonlar icin de iphone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bu arada tablette ne yapacaksın? Eğer bol bol dqöküman okuyacaksan ipadin ips ekran çok fark yaratıyor Her iki üründe de ofis uygulamaları sorunsuz çalışıyor belki alışma süreci gerekebilir Note 10.1 in olayı basınç hassasiyeti olan kaleminde ki ben onun için aldım, aldığımdN beri daha fazla çizim yapıyorum daha çok yazıyorum Ama böyle çalışmaların olmayacaksa ve gündelik olağan bir kullancı isen ipad al uygulama ve aksesuar konusunda sıkıntı çekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ASUS TF300TG http://www.hizlial.com/asus-eeepad-tf300tg-1a142a-32gb-3g-dort-cekirdekli-islemci-101-table/02.049.1196.0010 Ben 800 TL ye aldım hızlıal dan 2 hafta önce on numara alet. 3G de var. Diğer aletlere görehiçbir eksiği yok. Şarj çok iyi gidiyor. Asus Web Storage 8gb alan hediye ayrıca. Ayrıca ilerde dock klavye alırsan batarya kullanımı 2 katına çıkıyor. Bu da yaklaşık full internet ile 8-10 saat yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Dock klavye kablosuz calisiyormu ki iki katina cikarsin pil suresini? Birde ne yapacaksin tableti o cok onemli. Apple sevmiyor olsamda Urunleri iyi, hizli ve is goruyor. Bende galaxy tab 2 var ama note aldiktan sonra kullanamaz oldum. Hatta satadabilirim ama alicisi yok. Cizim vs. Yapacaksan note 10.1 casual kullanacaksan ipad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar