Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefgililer Günü'nünde Ne Alacaksınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm, bence yemeğe götür üstüne gül ver belki ozaman kabul eder.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
dışarı çıkacağım dolaşacağım ve ardından
üstünde "I Love You " yazan kalp şeklinde küçük bir yastık alacağım
ardından böyle güllü müllü bir kağıt ile hediye paketi yaptırtacağım

sonra eve geleceğim biraz oturduktan sonra güzel bir şarkı(MUhtemelen Celine Dion un Titranic için ayzdoığı parça)

eşliğinde paketi kendime armağan edeceğim
sonra paketi açacak yastığı görüp kendi kendime ağlamaya başlayacağım

Herhalde en güzel kutlamayı ben yapmış oalcağım[hline]
With their tanks and their bombs
and their bombs and their guns
In your head in your head
They are dying
The Cranberries-Zombie

Mesaj tarihi:
ah raistlinn canımı çektirdin...

sevgililer günümde oturup kılıcımı cilalıycam ben de

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Şubat 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Olabilir nictoinee okadar zor değil başarmak sevgililer gününden hemen önce ayrılanlarda var bilirim :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Mesaj tarihi:
valla ya :) hehe neyse sıkma canını :-P[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†

[Bu mesaj nicotinee tarafından 08 Şubat 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İnsan olduğum için utanıcam ve penguendeki komik sevgililer günü esprilerini okuyacam
hediye mi?
Bakalım babam anneme ne almış diye merak edicem :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
Forumda sapıklık etme![hline]Ardeth, 07 Şubat 2003 22:02 tarihinde demiş ki:
Ya arabaları neden seversiniz ne bilim şöyle safkan bi arap atına binmek simsiyah çok daha gurur verici. Hem arabanın içinden kılıçta kullanamazsınki
Mesaj tarihi:
Buarada nezaman bu sevgililer günü konu açtığınıza göre yakın bi tarih olsa gerek :) Ben 14 şubat diye hatırlıyorum ama öyle bişilerdi

[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Şubat 2003 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
14 subat sefgililer günü 11 subatda kurban bayramı salı olduguna göre cuma gunu sevgililer günü demektir :)[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
Mesaj tarihi:
Buarada o önce attığın mesajın içeriğini bende sevmedim tabi düşündüğümüz şeyi demek istediysen[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
yanlıs anladıgınızı sezdim ve editledim msj i
benım sevgililer gununde yapacagım 2. olay hiphop ortamından cıkar cıkmas sevgilimin kafasına odunla vurcam :-P[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
Mesaj tarihi:
Black rose immortal çal bence bida seni görmek bile istemez :p tabi hiphopçuysa yoksa bilemem heh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
hiphop'ci genclik iste ne olacak sevgilimde özenti yapıyor :-p alacam odunu vuracam kafasına olacak bukadar hueuheu koptum yazarken[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
Mesaj tarihi:
Evde oturup Black Rose Immortal dinleyip adadığım kişi için söyleyeceğim, ve hatta 15. dakika da Black Rose Immoral diyeceğim ve işteki ironiyi savunacağım. (Edge'e saygılar)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
  • Yeni Oluştur...