Suark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Selam, Ölüdenize yakın işte safari,paraşüt, scuba falan yapabileceğimiz ( atraksiyonlu ) şöle hanımla gidebileceğm bi otel bakıorm da. böle internetten baka baka bi yere kadar, var mı gidip kalan bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lethonia ya gitmistim memnun kalmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 valla bütçenizi bilemiyorum ama seyir otel iyidir. altı da kumsal pide isimli fethiyenin en iyi pidelerini yapan yer. ölüdenizin ölü olmayan tarafında ama. ölü tarafa gidecekseniz yürümeniz gerekir. http://www.hotelseyirbeach.com/beach_eng.html arabanız varsa bence hisarönünde kalın. montana iyidir. http://www.montanapine.com/intro.html bu arada paraşüt yapacaksanız sky sports'u tercih edin kesinlikle. biraz daha pahalıdır diğerlerine göre ama işi yeni öğrenen garsonlarla falan atlamaktan iyidir. mümkünse onur ile atlayın. mesaj atarsın ayarlarım ben. safari olayını ise tur acentaları yapıyor ama aşırı saçma. çamur banyosu diye bataklığa götürüp milletin kafasına çamur falan atıyorlar sırayla. rehberler de berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Sequo said: Lethonia ya gitmistim memnun kalmistim Bahsettiğin Letoonia ise-ki ferrolu bir adam olarak muhtemelen odur. Bütçeleri zorlayabilir sdjfsjdf. Ama otelin konumu müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Hondaclubturkey.com da bi baslik var abi bununla ilgili, oraya da bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BulletRide said: Sequo said: Lethonia ya gitmistim memnun kalmistim Bahsettiğin Letoonia ise-ki ferrolu bir adam olarak muhtemelen odur. Bütçeleri zorlayabilir sdjfsjdf. Ama otelin konumu müthiş evet o yok zorlamaz ya oyle pahali biryer degildi iki kisi 900 tl gecelik bir rakamdir maksimum suan tam pansiyon biyer yarim ada ustune kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Sequo forumu bir dolan istersen :) Burda çoğu kişi ya uzatmalı öğrenci ya da iş hayatının junior döneminde, 900 TL gecelik biraz zorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 BulletRide said: Sequo forumu bir dolan istersen :) Burda çoğu kişi ya uzatmalı öğrenci ya da iş hayatının junior döneminde, 900 TL gecelik biraz zorlar sanırım o zaman bkz: çadir ne diyim baska:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 O rakami odeyecek olduktan sonra fethiyeye gitmem ben. Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Sequo said: BulletRide said: Sequo forumu bir dolan istersen :) Burda çoğu kişi ya uzatmalı öğrenci ya da iş hayatının junior döneminde, 900 TL gecelik biraz zorlar sanırım o zaman bkz: çadir ne diyim baska:) Gecelik 900 TL miii.. Suark'ı bilmem ama ben hayatta o parayı vermem anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hillside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 gecelik 900 tl ye akdeniz turu yaparık gemiynen üzerine motor alırım lan sdfs ama genede saol, herkes gittiği gördüğü yerleri söylüyor işte bütçe işi bize kalmış yazın yaznı not alıorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 diğer arkadaşın konusunda da söyledim ölüdenize gittiğimde hotel tower'da kaldım gecelik 2 kişi 100 lira vermiştik geçen sene ama bu sene arkadaş kişi başı 90 olmuş diyor bilmiyorum neden öyle ama tavsiye ederim fena otel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Letoonia iyi de o kadar iyi degil. Kalabalik gitmeyi dusunurseniz bildigim super luks bi apart var calis'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2 kişiyiz otelde çok kalmıcaz zaten de etraftaki organizasyonlara falan uzak olmasın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ata lagoon diye bir yer var , eşimle gitmiştik, ölüdenizde yeri güzel, fakat sadece konaklamak için kullandık , zaten deniz için belcekız plajı mı ne oraya gidiyosun sabahtan akşama kadar. amaç dediğim gibiyse değerlendirilebilir , vasat tabi hiçbişey beklememek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 DoruK said: hillside Bu eski ama muhtesem bir otel (konum olarak) ama yer bulabilecegini zannetmiyorum cunku otelin hemen hemen hepsi eski musterileri. Eski musteriai oldun mu %40 kadar indirim sagliyorlardi. Geceligii pahalidir ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 BulletRide said: Sequo said: Lethonia ya gitmistim memnun kalmistim Bahsettiğin Letoonia ise-ki ferrolu bir adam olarak muhtemelen odur. Bütçeleri zorlayabilir sdjfsjdf. Ama otelin konumu müthiş Ne alaka yaw geceligi 160-180 tl'lik bir otel , goren de kempisky sanicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 http://www.oysterresidences.com/ yer bulabilirsen tavsiye ederim, hoş mekandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Suark said: Selam, Ölüdenize yakın işte safari,paraşüt, scuba falan yapabileceğimiz ( atraksiyonlu ) şöle hanımla gidebileceğm bi otel bakıorm da. böle internetten baka baka bi yere kadar, var mı gidip kalan bilen eden? Geçen yıl gittiğimde Tunacan Hotel diye biyerde kalmıştım. Barlar sokağına 10-15 dk'lık yürüme mesafesi, ölüdenize servisle 10 dakikalık bi mesafede. Servisler otelin olduğu sokağın başından kalkıyor. Pek otel kafasında değil aslında, karı-koca işletiyorlar bi de çocukları var ve baya çağdaş insanlar, çok hoşuma gitmişti, baya cana yakın bi ortam yaratmışlar. Havuzu var, havuzun kenarında bilardo masası ve bar var, fiyatlar gayet makul, bira 6 lira gibi bişeydi yamulmuyorsam ayrıca 2 kişilik odaya günlük 30 lira vermiştik. Ramazan dolayısıyla indirim yapmıştı, yine benzer şeyler yapmış olabilir. Bi bakın isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 selam manas oteli ayarlıorz sanırım bu raftingdir zart zurt gezi & atraksiyon olaylarına nasıl dahil oluyorz ve ne kadarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ya şimdi istanbul-fethiye arası gidişe bakıyorum da, acıpayamdan geçmek istiyorum, http://www.yol-haritasi.com/yol-tarifi.php?nereden=istanbul&nereye=fethiye&sender=Yol+tarifini+al gediz-uşak-denizli mi mantıklı yoksa dinar-denizli mi mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bende Letonyayi öneririm,5 yıldızı hakediyor.sahilde öğle sıcağında kavrulurken sezlonga soğutulmuş kavun karpuz servisi gibi ilginclikleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar