Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethiyede güzel otel

Suark

Öne çıkan mesajlar

valla bütçenizi bilemiyorum ama seyir otel iyidir. altı da kumsal pide isimli fethiyenin en iyi pidelerini yapan yer. ölüdenizin ölü olmayan tarafında ama. ölü tarafa gidecekseniz yürümeniz gerekir.

http://www.hotelseyirbeach.com/beach_eng.html

arabanız varsa bence hisarönünde kalın. montana iyidir.

http://www.montanapine.com/intro.html

bu arada paraşüt yapacaksanız sky sports'u tercih edin kesinlikle. biraz daha pahalıdır diğerlerine göre ama işi yeni öğrenen garsonlarla falan atlamaktan iyidir. mümkünse onur ile atlayın. mesaj atarsın ayarlarım ben.

safari olayını ise tur acentaları yapıyor ama aşırı saçma. çamur banyosu diye bataklığa götürüp milletin kafasına çamur falan atıyorlar sırayla. rehberler de berbat.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Sequo said:

Lethonia ya gitmistim memnun kalmistim

Bahsettiğin Letoonia ise-ki ferrolu bir adam olarak muhtemelen odur. Bütçeleri zorlayabilir sdjfsjdf. Ama otelin konumu müthiş

evet o yok zorlamaz ya oyle pahali biryer degildi iki kisi 900 tl gecelik bir rakamdir maksimum suan tam pansiyon biyer yarim ada ustune kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

BulletRide said:

Sequo forumu bir dolan istersen :) Burda çoğu kişi ya uzatmalı öğrenci ya da iş hayatının junior döneminde, 900 TL gecelik biraz zorlar sanırım

o zaman bkz: çadir

ne diyim baska:)

Gecelik 900 TL miii.. Suark'ı bilmem ama ben hayatta o parayı vermem anacım.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Selam,

Ölüdenize yakın
işte safari,paraşüt, scuba falan yapabileceğimiz ( atraksiyonlu )
şöle hanımla gidebileceğm bi otel bakıorm da.

böle internetten baka baka bi yere kadar,
var mı gidip kalan bilen eden?

Geçen yıl gittiğimde Tunacan Hotel diye biyerde kalmıştım. Barlar sokağına 10-15 dk'lık yürüme mesafesi, ölüdenize servisle 10 dakikalık bi mesafede. Servisler otelin olduğu sokağın başından kalkıyor. Pek otel kafasında değil aslında, karı-koca işletiyorlar bi de çocukları var ve baya çağdaş insanlar, çok hoşuma gitmişti, baya cana yakın bi ortam yaratmışlar. Havuzu var, havuzun kenarında bilardo masası ve bar var, fiyatlar gayet makul, bira 6 lira gibi bişeydi yamulmuyorsam ayrıca 2 kişilik odaya günlük 30 lira vermiştik. Ramazan dolayısıyla indirim yapmıştı, yine benzer şeyler yapmış olabilir. Bi bakın isterseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...