bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 İlkini oynamamıştım, başlığı var baya bir oynayan olmuş herhalde. Genel olarak reviewleri ilk oyuna kıyasla daha iyi gibi. Metascore'dan 75 civarı bir şey çakmışlar. Steam summersale'de, 2 arkadaş aldık deneyeceğiz, isteyen coop'a katılabilir. pm atınız. gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=3ifB7QGhO3k sitesi : http://www.coffeestainstudios.com/games/sanctum-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 valla 2nin traileri çok beğenmedim ben. sadelik gitmiş 1dekinin edit: hay ak 2ye kart veriyolarmş oyun 1 saattir açı kfghdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 4 pack giricek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 nası giriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sen 4pack alıyosun 3 kişiye yolluyosun, 3 kişi senin hesaba parayı yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 hea 4e bölüyoruz sheqilleniyoruz yani ben varım o düşer ama daha sonradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 ilk 6-7 map'ı oynadık, soluksuz gitti, zorluk seviyesi tam kıvamında, gaza geldik hatta böz eskö töwörcöyöz diye, featleri açtık ikinci round gönderdiler elimiz dolu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 1de sıralamaya girmiştik icabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar