Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedimden nefret ediyorum

tokins

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

fede said:

dile gelmiş kadar oluyo lan bazen

olum bana anlatma onu. sağır olduğu için hem çok bağırıyor hem de bazen kaybediyor beni göt kadar evde. bağır da bağır ondan sonra, "tülay geri dön" gibi bağırıyor hayvan.

Zamaninda okul projesi icin o isik hizinin/fotonlarin fotografini cekecektin abi. O zaman hersey cok farkli olabilirdi.

sdf tamamen alakasiz sekilde, nick'i gorunce aklima geldi, dayanamadim. ahahahahhahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Topik daha basliktan kokmus da ne olur ne olmaz diye ekleyeyim ben bilgiyi;

Yetiskin kediler bile eve alindiktan sonra sokaga donduklerinde yasama sanslari oncekine oranla daha az oluyor. Bu olay sokak yasamini hic deneyimlememis genc kediler icin direkt olumcul durumda. Haliyle o kedinin sokakta pek sansi yok.

Sokaga birakacaksan bile boyle kedi sever teyzelerin bol oldugu bir mekan bulup birakmanda fayda var.

Eve alistiktan sonra sokaga adapte olamamasi cok garip cidden ya. Sokak hayati bilgileri direk siliniyor hayvanlardan.

Birde mesela onceden ait oldugu cevredeki diger hayvanlar tarafindan da dislaniyor diye gozlemledim ben tekrar sokaga dondugunde.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

fede said:

olum bana anlatma onu. sağır olduğu için hem çok bağırıyor hem de bazen kaybediyor beni göt kadar evde. bağır da bağır ondan sonra, "tülay geri dön" gibi bağırıyor hayvan.

Bizim burada da bahçede bir tane var, hem kulakları duymuyor hayvanın hem de sağ gözü yok. Yanına gidince kafasını falan çeviriyor hemen benim tarafıma, fazla yaklaşamıyorum, bayağı ürkek, yüzüyle gövdesi falan siyah diğer gözü yeşil, tüyleri de hafif kabarık bir şey. Ama sağır olmasının aksine ben daha bir kere bile sesini duyamadım kedinin hala, yakalarsam bağrıma basıcam ya hayvanı. Çevrede başka kedi de yok, olanlar da ellerimi paramparça yapıyorlar, bunu kendime alıştırsam tameliycem bildiğin, çok güzel hayvan.

Hayvanın zaten bir gözü yok, vuran vurmuş zamanında daha ne diye zulüm ediyorsun ki şimdi hayvana, yazık değil mi lan.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de bahçede var bitane, tam bir yaşam mucizesi ya. hayvan yavruyken ufacık tefecikken gözü yoktu ve sürekli iltihaplıydı. zayıf da bişeydi. dedik kesin ölür bu. hayvan bir direndi, 1-2 ay sonra ayı gibi oldu, baya da sevimli bişey namussuz kocaman oldu ama hala yavru gibi viyaklıyor, miyavlamayı öğrenememiş VİKVİK yapıyor böyle. Geçen gün uzun zaman sonra tekrar gördüm yine baya zayıflamış, içim acıdı ve görev edindim, gittim mama aldım 2 paket, hergün mamasını suyunu veriyorum. YAŞATICAM SENİ UFAKLIK

http://m1307.hizliresim.com/1c/h/q9jc5.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Nazca said:

Laraken said:

fede said:

Bizim burada da bahçede bir tane var, hem kulakları duymuyor hayvanın hem de sağ gözü yok. Yanına gidince kafasını falan çeviriyor hemen benim tarafıma, fazla yaklaşamıyorum, bayağı ürkek, yüzüyle gövdesi falan siyah diğer gözü yeşil, tüyleri de hafif kabarık bir şey. Ama sağır olmasının aksine ben daha bir kere bile sesini duyamadım kedinin hala, yakalarsam bağrıma basıcam ya hayvanı. Çevrede başka kedi de yok, olanlar da ellerimi paramparça yapıyorlar, bunu kendime alıştırsam tameliycem bildiğin, çok güzel hayvan.

Hayvanın zaten bir gözü yok, vuran vurmuş zamanında daha ne diye zulüm ediyorsun ki şimdi hayvana, yazık değil mi lan.

uzaktan yaklaş, kulakları duymuyorsa koku alma hisleri çok gelişiyor kendi kedimden biliyorum. yavaş yavaş kokuna alıştır yemek ver uzaktan. yemeğin üzerinden de senin kokunu alır, diğer kedilerin aksine.
Sosyal ağlarda paylaş

Praetorian said:

bu kedilerin tek gözüne ne oluyor böyle, dısarda çok görüyorum tek gözlü kedi genelde yavrular ?

Ya çok genel olacak ama daha yavruyken çok hiperaktif oluyor kediler diğer dönemlerine göre. Haliyle depara kalkmışken bir dala girme, kardeşiyle boğuşurken pençe yeme, kazalar vs falan çok sık olan şeyler o dönemlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...