Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Dun aksam azmo'nun "myfreecams.com" gaziyla vpn aldim bi tane. Evet ilik gibi bi romen var tavsiye ediyorum. Oyle boyle degil sinifindan. Herneyse; Simdi iphone a da yukledim. Arayuz basarili. Fakat Idle kalinca vpn kapaniyor sanirim, genel ayar menusunden tekrar acmak gerekiyor. Ayarlarda surekli acik kalma gibi bir opsiyon yok mudur? Telefonun ekranini kapasak bile acik kalacak bi opsiyon... O diil de romen baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Yok sanirim, ben de bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Belki boylesi daha iyidir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 o server ayarlariyla alakali galiba. bizde de bir baglaniyor, 2-3 saat acik kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Stream izlerken kopma yok da, ekrani kilitleyip tekrar acinca kapaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 30-40 saniye bekleyince geri bağlanmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 tunnelbear gibi servisler baglanti idle kalinca kesiyor baglantiyi. Kisisel bir vpn olsaydi timeout u degistirerek hic kopmamasi saglanabilirdi. IOS da dur koptuk ben geri baglanayim demiyor elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bi de torrent engelleme olayi varmis da , nasil engelliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Tunnelbeardan çok daha iyi bi vpn vardı bende gerek duymadım kaldırdım daha sonra, bakıp burdan atayım ismini şu anda hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Bu programı bilgisayarda kullanıyorum ve memnunum. Mobilde de kullanışlı olduğunu sanıyorum. Hideman VPN de güzel ancak ücretsiz versiyonunda çok sınır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar