Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaşırtıcı : Hepimizin evinin yapısında büyük bir miktar sıvı mevcut !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet , ben bunu duyduğumda çok şaşırmıştım. Evlerin yapısında büyük bir oranda sıvı var. Hatta televizyonlarda , bilgisayarlarda bile sıvı var. Hemde en çok görünen yerde..
Diyeceğim şudur ki : Cam bilindiği gibi katı bir madde değil aslında akışkanlığı oldukça düşük olan bir sıvıdır.
Vay be daha neler neler öğrenecez[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Mesaj tarihi:
kireç,boya ve benzeri şeyler sıva ile yapıldığını hatta tamamen sıvı olduğunu sonradan katılaştığını düşünürsek doğrudur.

Camlarda sıvıdan katılaşıyor,insanlarında çamurdan yapıldığını var sayarsak..

bizlerde birer sıvıyız

*!sıvışır gider*[signature][hline]click here online now though under contruction
Mesaj tarihi:
Eheh Rew the rezili rüsvan
siler bu mesajı toptan...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 05 Aralık 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*sıvı olduğunu öğrenir,psikolojisi bozulur*[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....

[Bu mesaj Gwindon tarafından 05 Aralık 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sıvışıp gitme olayı süper=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
camdan sonra en yavaş akışkanı buz diye biliyorum..hadi bakalım yeni bişiy attım ortaya :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
maalesef yanlış :p Buz akışkan değil , akışkanlık sıvılara ve gazlara ait bir özelliktir ( Gerçi akışkanlığın 0 olması mümkün değil moleküler düzeyde çok az da olsa kesin vardır )[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Mesaj tarihi:
ulan ne desem yanlış çıkıyo bugün..tüm bilimsel bilgilerimin ihanetine uğradım :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
camlar akışkandır, 40 50 yıllık camları değiştirmek mümkün değildir; çünkü kendi kasalarına akarlar.

kaynak: Doç. Dr. leyla tanaçan[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them.
Mesaj tarihi:
Ya lisede öğretlinelerin çoğu yalan , yani mesela diyolar ki momentum her zaman korunur .. Ama momentum dış kuvvet olmadığı zamanlarda korunur işte , sürtünmeydi carttı curttu.
Yani çoğu şey moleküler düzeyde veya dış etkilerde hesaba katılarak incelendiği zaman yanlış öğretiliyo lise düzeyinde.
Tek doğru olan Toplam enerjinin hiçbir zaman değişmediği[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Mesaj tarihi:
Isı reaksiyon değil , ısıtma bir işlemdir .
Bi de ısıtma akışkanlığı arttırmaz bildiğim kadarıyla , moleküler hareketi hızlandırır.
Ama bunun sonucunda akışkanlık da biraz artra heralde[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Mesaj tarihi:
bi cam vardı burda. geçen gün tuttum bunun yakasından. "olum bak" dedim "kızdırma beni". hadi len filan yaptı bu, geçirdim iki tane. kırıldı hemen. nasıl akıyo keriz. reaksiyon oldu şerefsizim.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...