Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaşırtıcı : Hepimizin evinin yapısında büyük bir miktar sıvı mevcut !

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Evet , ben bunu duyduğumda çok şaşırmıştım. Evlerin yapısında büyük bir oranda sıvı var. Hatta televizyonlarda , bilgisayarlarda bile sıvı var. Hemde en çok görünen yerde..
Diyeceğim şudur ki : Cam bilindiği gibi katı bir madde değil aslında akışkanlığı oldukça düşük olan bir sıvıdır.
Vay be daha neler neler öğrenecez[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi
Sosyal ağlarda paylaş

kireç,boya ve benzeri şeyler sıva ile yapıldığını hatta tamamen sıvı olduğunu sonradan katılaştığını düşünürsek doğrudur.

Camlarda sıvıdan katılaşıyor,insanlarında çamurdan yapıldığını var sayarsak..

bizlerde birer sıvıyız

*!sıvışır gider*[signature][hline]click here online now though under contruction
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılan deneyde , birçok yıl ( sanırım 100 dü ) sonra camın moleküllerinin dibinde toplanmaya başladığı gözlenmiş , alt tarafı şişmiş camın[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Sosyal ağlarda paylaş

Evet haklısınız her elementin sıvı hali var , ama kullanılan cam sıvı. Akışkanlığı çok düşük bir sıvı , ve yoğunluğu diğer sıvılara göre yüksek[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Sosyal ağlarda paylaş

sıvışıp gitme olayı süper=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim evde büyük bir miktar valla :p .
Kapılardan biri de cam zaten , pencerelerde oldukca geniş. Ev direk sıvı :p[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Sosyal ağlarda paylaş

maalesef yanlış :p Buz akışkan değil , akışkanlık sıvılara ve gazlara ait bir özelliktir ( Gerçi akışkanlığın 0 olması mümkün değil moleküler düzeyde çok az da olsa kesin vardır )[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Sosyal ağlarda paylaş

Ya lisede öğretlinelerin çoğu yalan , yani mesela diyolar ki momentum her zaman korunur .. Ama momentum dış kuvvet olmadığı zamanlarda korunur işte , sürtünmeydi carttı curttu.
Yani çoğu şey moleküler düzeyde veya dış etkilerde hesaba katılarak incelendiği zaman yanlış öğretiliyo lise düzeyinde.
Tek doğru olan Toplam enerjinin hiçbir zaman değişmediği[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bir bilim dergisinde şunu okumuştum. Camlar o kadar yavaş akarlarki, cam'ın kullanıldığı günden bugüne kadar hala insanın gözle görebileceği kadar hareket olmamıştır. Hızını da biliyordum bunun ama unuttum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Isı reaksiyon değil , ısıtma bir işlemdir .
Bi de ısıtma akışkanlığı arttırmaz bildiğim kadarıyla , moleküler hareketi hızlandırır.
Ama bunun sonucunda akışkanlık da biraz artra heralde[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
--**--
SATILIK FENDER SQUIER

--**--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...