Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 mayolu boy foto lazım lol. şaka bir yana cidden üstte bir şey olmayaca ki anlaşılacak yandan sarkan yer önden sarkan yer var mı, şimdi varsa 2 ay sonra ne olacak. bunları atlamayalım ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tremor mu var sende? kafa sağlammış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bu ne bicim foto lan asdf, sanzelize klapa gidiyon sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yorum yapmak için girdim. çiğ yumurta içtiğini görünce rocky özentisi olduğunu görüp vazgeçtim kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 abi micheal phelps filan mı sanıyonuz kendiniiz vucudunuza yazık etmeyin neredeyse günde 1 kilo et yazmışsınız net 250 gr yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 TeddyLop said: yorum yapmak için girdim. çiğ yumurta içtiğini görünce rocky özentisi olduğunu görüp vazgeçtim kolay gelsin yorum yapmak yerine beyin alıp öyle geleydin. Haşlanmış yumurtadan nefret edenler çiğ olarak alır genelde. Sen demekki birşeyi millete özenerek yaptığın için karşındakinide öyle görmen normaldir. Senide anlıyorum ve kızmıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ha bide şunu söyleyim bu diyeti bi tarafımızdan uydurup yapmıyorum. Daha önce 8 ay boyunca uğraşının 4 ayı bu diyeti yapmış son 4 ayda sütü falan kesip yine devam etmiş yakın bir arkadaşımın diyetidir. Adamdaki 8 aylık değişimide göstereyim. 8 Ay önce: 2 Ay önce 10 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Çiğ yumurta yeme, salmonella riski var. Haşlanmış sevmiyorsan 3 dk nı ayır omlet yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yuh 6 ayda nasıl kasmış o vucudu çok zor olm, inanmayın bu resimlere :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Laorx said: yuh 6 ayda nasıl kasmış o vucudu çok zor olm, inanmayın bu resimlere :d Olm adamla tanıştırayım seni aha. Alt yapısı çok sağlamdı ama. Baya kas vardı aynı oranda yağda vardı. Kuruma diyeti yaptı. Yağlarından arındı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Diyet saçları bile çıkarmış helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 6 ayda o resim anca ilaç takviyesiyle olur gibi geliyor abi. ya da hollywood artisti olucaksın da işin bu olacak tüm gün salonda kalacaksın fln. 8 10 saat antreman fln anca gibi geliyor. o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yok inandım zaten, alt yapıda olsa o omuz fln kolay şeyler değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Sequo said: Alt yapısı çok sağlamdı ama. . ha işte önemli nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Steroidler güzeldir tabiki yapar o değişimi çok kolay. Hoş rage açmışsın ama yağ tulumu vücudundan bir bok bilmediğin ortada bilmişlik taslaman çok üzücü. Bana v.geliştirme ve beslenmeyi öğretebilicek son insan olabilirsin. Çiğ yumurta tüketmeye devam et boşu boşuna salmonella olma riskini her gün yenilemiş olursun hiçbir beslenme değeri olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Dworgian said: 6 ayda o resim anca ilaç takviyesiyle olur gibi geliyor abi. ya da hollywood artisti olucaksın da işin bu olacak tüm gün salonda kalacaksın fln. 8 10 saat antreman fln anca gibi geliyor. o ne ya 8-10 saat antreman yaparsan 30 kilo falan kalırsın vücudunda kas kalmaz. kısaca steroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 son olarak vücut geliştirme konusu-spor genel bölümü dururken kişisele v.geliştirme başlığı açıcak kadar beynini yemiş bir tulumbasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 TeddyLop said: Steroidler güzeldir tabiki yapar o değişimi çok kolay. Hoş rage açmışsın ama yağ tulumu vücudundan bir bok bilmediğin ortada bilmişlik taslaman çok üzücü. Bana v.geliştirme ve beslenmeyi öğretebilicek son insan olabilirsin. Çiğ yumurta tüketmeye devam et boşu boşuna salmonella olma riskini her gün yenilemiş olursun hiçbir beslenme değeri olmadan. Ben sana rage olmadım. Gelip abuk sabuk yorumuna şaşırdım. Hala saldırmaya calışıyorsun yağ tulumu vucudt falan ahaha. Doğru profesyonel konuya girmeden kişisel konumda takılıyorum o yüzden. Ama sen vucut yaptınmı bilmiyorum ama yaptıysanda biraz da kendine güven yap insanlara saldırmadan da bilgini anlatabileceğini anlarsın. Haşlanmış yumurta sevmediğim için çiğ yumurta yemem söylendi. Belki yanlış bir bilgi olabilir. Buraya gelip rocky özentisisin sen rerörö diye eyorlaman yerine nedenini güzelce anlatabilirdin. Herkes doğruyu bilmek zorunda değil. Ama bu mantaliteyle seninde işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 TeddyLop said: son olarak vücut geliştirme konusu-spor genel bölümü dururken kişisele v.geliştirme başlığı açıcak kadar beynini yemiş bir tulumbasın Sadece eziksin kardeşim :) /ignored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Çiğ yumurtanın hem salmonella riski var, hem de %80'den fazlasını vücudun sindiremiyor. O yüzden çiğ yumurtayı bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 bu arada; read the articles on the website. Here is one for example: http://www.bodybuilding.com/fun/drryan28.htm It along with many others states that only 50% of the protein from eggs are absorbed if they are eaten raw but 98% is absorbed if they are eaten cooked. denmiş çiğ yumurta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 %80 diyerek sallamışım, ama doğru sayılır sdfdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yumurta yemeyi sevmiyorsan paran bok nasil olsa egg proteini al whey tüketmek yerine. zaten o kullandığın 3 supplement gereksiz ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Olm haşlanmışda çok zor nefret ederim cocukluğumdan beri böyle mixerde arada kaynıyor anasını satayım. Oehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar