PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Sequoya said: Heykel gibi olmak var, yazın sahilde göbeği içeri çekerek sümsük gibi gezmek var ashudahsudhad kendi tecrübelerini yansıtmış ;) dünkü bok falan deniyor böyle yapanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 PrudenT said: Sequoya said: Heykel gibi olmak var, yazın sahilde göbeği içeri çekerek sümsük gibi gezmek var ashudahsudhad kendi tecrübelerini yansıtmış ;) dünkü bok falan deniyor böyle yapanlara Bende paranın gücü var olm sizde o yok daha içler acısı. Dünkü bok münkü bok. Vucut var mı var? Parada var:) Arabada var:) Benden kralı yok :) Adamın kolundan kızı çeker alirim ayik ol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hanim okuyo mu bunlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 oktar yazin senle heykel gibi duralim ciddiyim lan taksimin ortasinda boyle heykel gibi duralim cok efsane olur #duranöküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aquila said: hanim okuyo mu bunlari? Hayır :) Bilmiyo paticiği geçen gördü ne lan bu paticik dedi. Dedim karılar sevgilileri hakkında dedikodu falan yapiyolar kadınlarkulübü gibi bende ekşiden gördüm komik lan okuyorum dedim. Ne mal kadınlar var dedi ve gitti ahsudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 noldu seqo evlilik yürümüyomu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 üzgün kaslımı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Yürüyo beyler rahat olun :) Evlilikte yürüyor, arabalarda yürüyor, kaslarda yürüyor:) Şu hayatta bana herşey yürüyor. Ya size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kamışa su yürüyo mu önemli olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 BlaCk said: kamışa su yürüyo mu önemli olan o Hortum gibi maaşallah sular seller akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 o iğneler ipnelik yapıyomuş dikkat et bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 _Rave said: o iğneler ipnelik yapıyomuş dikkat et bak Kulağıma küpe olsun canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 iyiliğin için diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 _Rave said: iyiliğin için diyorum. Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 taşak küçültenleri almadı daha np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 motivasyonun nedir peki seq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 kültür vasıtasıyla ulaşmak ve çeşitliliği kutlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 neden sanat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 toplum için tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 sanat neden demedim, neden sanat dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 synthesizer said: neden sanat japoncadan geliyor san eki kibarligi at ise gorunusu temsil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 synthesizer said: motivasyonun nedir peki seq Motivasyona gerek yok oğlak burcuyum. Tam özelliklerini barındırıyorum bişeyi yaparsam dibine kadar inmek doğamda var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 hmm ikizlerlikten geliyo demek, saglik problemi ve kız durumunda sıkıntı olmadıkca hic ugrasasim gelmiyo, anca 1 bucuk ay gidip bırakıyorum sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 yükselenin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 penis hepimizin öyle degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar