Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Esh said: Boyle kasintilar tum vucutta random mi meydana geliyo? yok belli bir bölgede. ufak bir yağ bezesi olan yer var. orada oluyor. daha önce doktora gittim bulamadılar sebebini. ve random değil. dikkat ettim, tek beyaz peynir sıkıntı değil, tek çay sıkıntı değil ama b.peynr ve çayı 1 hafta yersem hop başlıyor. garip işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Gecen sene 67 bu sene 64 Tesekkurler l carnitine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Esh said: Abi cla nin kac formu var ki acaba? Cla cla dir la? kullandığın markanın cla yı içine koyup hap haline getirdiği jel ve dış kaplama da sorun olabilir. cla %100 cla değil benim bildiğim. gerçi ben gnc kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 tamam carnitine alınıyor anlaşıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ultimate nutrition un cla sini dene bi ama carnitine kullaniyosan cok da gerekli degil. Fantazi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Esh said: Gecen sene 67 bu sene 64 Tesekkurler l carnitine. biraz daha inersen seni bench press de kullanmamız mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sileyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Plasebo etkisi > incir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 heves kırma esh in dediği gibi placebo ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 106 dan geri 103 olmuşum. haydi hayırlısı, 90 a döneyim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 asker ne güzeldi esas. 92 gidip 74 dönmüştüm tüm gün burger, tatlı, kebap fln yiyerek. tabii antalya sıcağında 9-13 arası yürümemin etkisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 abi biyo-moleküller havada uçuşmuş da merak edip carnitine nedir, neye yarar diye bakayım dedim: https://en.wikipedia.org/wiki/Carnitine said: The highest concentrations of carnitine are found in red meat and dairy products. Carnitine can be found at significantly lower levels in many other foods including nuts and seeds (e.g. pumpkin, sunflower, sesame), legumes or pulses (beans, peas, lentils, peanuts), vegetables (artichokes, asparagus, beet greens, broccoli, brussels sprouts, collard greens, garlic, mustard greens, okra, parsley, kale), fruits (apricots, bananas), cereals (buckwheat, corn, millet, oatmeal, rice bran, rye, whole wheat, wheat bran, wheat germ) and other foods (bee pollen, brewer's yeast, carob). said: In general, 20 to 200 mg are ingested per day by those on an omnivorous diet, whereas those on a strict vegetarian or vegan diet may ingest as little as 1 mg/day.[14] No advantage appears to exist in giving an oral dose greater than 2 g at one time, since absorption studies indicate saturation at this dose. Ne idüğü belirsiz tozlarla falan beslenmenin mânâsı yok. Uzun süre isikrarlı şekilde diyete dikkat edilerek spor yapılırsa zaten istenen sonuç elde edilir bence. (kendimden biliyorum; çok daha yavaş oluyor ama kesinlikle daha sağlıklı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 applev0dka said: aboooo patinin en fail baslıgı herhalde su. önce spor konusu gidip kişisele açılmış, sonra yetmez gibi yüzmek sıkıcı denmiş, sorunlumusunuz arkadasım, dünyanın en zevkli şeyi olabilir yüzmek. Su aptal yaz okulu için istanbulda olmasam her gün yüzüyordum ne güzel çanakkalede :( yüzmek sıkıcı diyeniniz de tatava, ne bir deniz görmüşlüğü ve güneşlenmişliği vardır tamam mı Sayende Patinin en fail'ı oldu bu haklısın... Deniz görmemiş dedin ya bana ne diyim kardeş sana ben. 7 yıl uzak yolda çalıştım, kaptanım, denizcilik fakültesi öğretim üyesiyim, lisanslı yüzücü/yarışçı geçmişim var, yelken yarışçısı/eğitmeniyim, dalgıcım,Bu kitabı ben yazdım şu anda su sporları pazarlaması üzerine çok sayıda bilimsel makale yazdım, TV'de sık sık deniz/su sporları etkinlikleri ile ilgili olarak yorum yapan kişi olarak da görürsünüz beni. Ama tatavayım ve deniz görmüşlüğüm yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 mal beyanı başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Insanlari yüzememekle ve yüzmemislikle suclamak. Sanki havali bir sey yüzmek lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sostizm öyle bi cevap vermiş ki yıllardır bu anı bekliyormuş gibi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sostizm said: applev0dka said: aboooo patinin en fail baslıgı herhalde su. önce spor konusu gidip kişisele açılmış, sonra yetmez gibi yüzmek sıkıcı denmiş, sorunlumusunuz arkadasım, dünyanın en zevkli şeyi olabilir yüzmek. Su aptal yaz okulu için istanbulda olmasam her gün yüzüyordum ne güzel çanakkalede :( yüzmek sıkıcı diyeniniz de tatava, ne bir deniz görmüşlüğü ve güneşlenmişliği vardır tamam mı Sayende Patinin en fail'ı oldu bu haklısın... Deniz görmemiş dedin ya bana ne diyim kardeş sana ben. 7 yıl uzak yolda çalıştım, kaptanım, denizcilik fakültesi öğretim üyesiyim, lisanslı yüzücü/yarışçı geçmişim var, yelken yarışçısı/eğitmeniyim, dalgıcım,Bu kitabı ben yazdım şu anda su sporları pazarlaması üzerine çok sayıda bilimsel makale yazdım, TV'de sık sık deniz/su sporları etkinlikleri ile ilgili olarak yorum yapan kişi olarak da görürsünüz beni. Ama tatavayım ve deniz görmüşlüğüm yok... Http://imgur.com/OE30ffu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 son satırdaki gönderme için illaki link ile belirtmem gerekiyordu sanırım, patideki su su konudaki su post'a ithafen yazılmıştır diye. pardon benim hatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 cevaben cv döşemiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 applev0dka said: son satırdaki gönderme için illaki link ile belirtmem gerekiyordu sanırım, patideki su su konudaki su post'a ithafen yazılmıştır diye. pardon benim hatam ahahah yori git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sostizm said: applev0dka said: aboooo patinin en fail baslıgı herhalde su. önce spor konusu gidip kişisele açılmış, sonra yetmez gibi yüzmek sıkıcı denmiş, sorunlumusunuz arkadasım, dünyanın en zevkli şeyi olabilir yüzmek. Su aptal yaz okulu için istanbulda olmasam her gün yüzüyordum ne güzel çanakkalede :( yüzmek sıkıcı diyeniniz de tatava, ne bir deniz görmüşlüğü ve güneşlenmişliği vardır tamam mı Sayende Patinin en fail'ı oldu bu haklısın... Deniz görmemiş dedin ya bana ne diyim kardeş sana ben. 7 yıl uzak yolda çalıştım, kaptanım, denizcilik fakültesi öğretim üyesiyim, lisanslı yüzücü/yarışçı geçmişim var, yelken yarışçısı/eğitmeniyim, dalgıcım,Bu kitabı ben yazdım şu anda su sporları pazarlaması üzerine çok sayıda bilimsel makale yazdım, TV'de sık sık deniz/su sporları etkinlikleri ile ilgili olarak yorum yapan kişi olarak da görürsünüz beni. Ama tatavayım ve deniz görmüşlüğüm yok... kaliteli dayak. gerçekten kaliteli dayak helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 welcome to paticik... paspatur said: para karşılığı sevişmek diye birşey yok seviştim diyeniniz de tatava. marksman said: balı biliyorum diyeniniz de tatava... maskesiz oğul almamışınızdır. iki zambır öldürmemişinizdir. su içmeye gelip de suya düşen arıyı elinizle kurtarıp o arının elinizin üzerinde kurulandıktan sonra uçmasını izlememişsinizdir. bal sağdıktan sonra o sıcakta bal kokusundan mideniz bulanmamıştır. aynı anda 3 arının üzerine basıp da iki metre hoplamamışınızdır. bal çeşidinden bi bok anlamayıp da kışın -ay bu donuyo sahte ellaaamm ehiri ihiri demişinizdir ancak !! ayar etmeyin lan adamı di said: * insert "linux biliyoruz diyeniniz de tatava" text here * antiban said: en çok ben kirlendim diyeniniz de tatava, üç tane rusu ardı ardına dizmemiştir mesela. fizban said: ..lounge'a gitmemişsinizdir, gittim diyeniniz de tatava.. goldbären said: abi hepiniz no-lifersınız. moderatörüm diyeniniz de tatava. . . . . . gibi yüzlercesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Ayni sey degil ama , denizci adamin ardindan sen cimmeyi de bilmiyorsundur diyince circum vitae rage gelmesi normal asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 patide herkesin iş ve hobi bilgilerini mi tutucam abi, bana ne adamın ne iş yaptıgı, ben ortaya laf söyledim, her kim ki yüzmeye sıkıcı diyorsa diye, direk ne adamı alıntıladım, ne adını kullandım. üstüne alınıp CV dökesi gelmiş arkadasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 sostizm said: applev0dka said: aboooo patinin en fail baslıgı herhalde su. önce spor konusu gidip kişisele açılmış, sonra yetmez gibi yüzmek sıkıcı denmiş, sorunlumusunuz arkadasım, dünyanın en zevkli şeyi olabilir yüzmek. Su aptal yaz okulu için istanbulda olmasam her gün yüzüyordum ne güzel çanakkalede :( yüzmek sıkıcı diyeniniz de tatava, ne bir deniz görmüşlüğü ve güneşlenmişliği vardır tamam mı sağlı sollu tokatlar vs vs Bu kitabı ben yazdım valla hocam en çok şuna bayıldım, Bu kitabı been yazdım! sdf http://www.medyaradar.com/f1/e1c_c2ab9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar