XarC Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Arkadaşlar bu okulun ikinci öğretiminde okuyan veyahut bilgisi olan varmı ben bu sene ikinci kez girdim büyük ihtimalle mak. müh. (iö) gelicek. Ders saatleri nasıldır? Böyle hocalar derse girmiyor falan diye dedikodular duydum gerçeklik payı varmıdır? İkinci öğretimden birinci öğrenime geçilebilirmi? kendi eklemek istediğiniz bir şey olursada çekinmeyin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 agno'ya göre %10'a girdiğinde kimi okullarda örgüne geçiş yapıyorsun kimi okullarda da iö devam edip harç vermekten kurtuluyorsun ytü'de nasıldır bilmiyorum. hocaların iö'ye girmemesi gibi bişeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum. beşiktaş'ta da ev tutarsın/yurda çıkarsın gayet kıyak hayatın olur bence endişe etme dersler de genelde 17'de başlıyor +-1 saattir diğer okullarda maks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 2. öğretim > 1. öğretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tahminler gerçeğe dönüştü. Birde AGNO ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ağırlıklı genel not ortalaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 benim dönemimde hangi kısımda okudugun farketmiyodu istediğin saatte ders alıyodun daha dogrusu ilk hafta secemiyodun ekle cıkarda alıyodun istediğin saatte derslerin 17-22 arası ben genelde mesela haftada 2 gun sabahh 9 aksam 20 felan ders alıp sona hic okula gitmioydum eauheahueahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar