deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://www.sanalmarketim.com/logitech-h800-kablosuz-kulaklik-981000338/p_39735/ Bu modeli kullanan ya da denemiş olan var mı? Evde bayağı işime yarayacak gibi görünüyor da kafamda oturmayan tek şey ses kalitesi, müzik ve oyun için yeterli midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 http://www.pioneer.eu/eur/products/42/67/226/SE-DRF41M/page.html Şunu kullanıyorum çok memnunum, fakat mic yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 H800'ü düşünme nedenim cihazlar arasında geçiş olayı biraz, bir de mikrofonu. Yoksa mikrofonsuz wireless kulaklığım var :> Raid yaparken hatun arayınca kulaklığı çıkartıp telefonu ele almak ya da onun kulaklığını takmak gerekiyor misal; ama H800'le telefon gelince bilgisayardan, telefona geçiricem kulaklığı mis gibi olacak gibi. Ha bir de H800 hafif bir kulaklık, bendeki philips'i 1 saat takınca kafam, kulaklarım sızlamaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Bende geçen hafta aldım bundan. Şimdilik keyifli kullanışlı bir alete benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bende g930 var şahane boyun kası yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 800 baya hafif ve performansı yeterli şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Nedenini henüz çözemedim ama bazı dizilerde ses gelmiyor. Daha uğraşamadım ama böyle birşey olamaz değil mi yani bir dizinin sesinin gelip diğerinin gelmemsi mantıken mümkünatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 aynı paraya şunu aldım. tabiki amazondan. 1 haftada teslim ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar